Hee rahim açısından düşünmemiştim tamam canım ince olmasından daha iyi kalın olması demiRahim kalınlıgı ıyı olunca pıhtılı oluyormus cnm, bırwz da gecıkme yasadın ya, o yuzden olabılır, fazla kalınlasmıstır
Hatta erkek kendını kısırlastırmıs ameliyat olmus, karısı hamile kalmıs cocuk baskasından kesın dıye dusunmustu, ama cocuk kendinin cıktıIzlemistim ben onu canım. Ama çok tuhaf bi insan hamile olduğunu nasıl anlamaz.
Hadi insallh canim. Dualarımız seninle. Bol kırmızılı çifter çizgiler görürüzSelam kizlar, benim bat yarin dualarinizi bekliyorum insallah olmam, amin
Tabi tabi, benım asılamayı o yuzden ertledı ısteHee rahim açısından düşünmemiştim tamam canım ince olmasından daha iyi kalın olması demiBugün aradım doktoru klomen için perşembe başla 22 sinde gel dedi
Imtihan canım.Bi daha olmayacak inşAllah.Yok canım ailede hiç düşük hikayesi olan. Malesef bi tek benim. Şanssızlık mi diyelim imtihan mı.
Hatta erkek kendını kısırlastırmıs ameliyat olmus, karısı hamile kalmıs cocuk baskasından kesın dıye dusunmustu, ama cocuk kendinin cıktı
Aslinda soyle belki hatirlarsiniz daha oncede yazmistim, benim kurtajdan sonra duzene girmedi adetim, yani eylulde kurtaj oldum sonra ilacla zorlayarak kasimda regl olabildim, normalde 30 gunde bir olurum ama aralik ayinda 26.gun regl oldum. 8 ocak tam 26.gundu baktim olmuyorum test yaptim negatif o yuzden sanirim gecmesini bekleyecegim eger yarin olmazsamTest yaptın mı, ne zMan yapcn
Anladım canımTabi tabi, benım asılamayı o yuzden ertledı ıste
Amin canim insallah, zaten adet olursam ilk kez catlatma ignesi deneyecegim bu ay doktorumla konustumHadi insallh canim. Dualarımız seninle. Bol kırmızılı çifter çizgiler görürüz
Şimdi ben ilk adet sonrası denemeyi düşünüyorum ya canım. Ya rahim ince olursa benimde yine düşerse. 2 ay sonra mi düşünsem acabaTabi tabi, benım asılamayı o yuzden ertledı ıste
Ben Bı ara o kanala sarmıstım bayaonu izlemedim izleyeyim bi ara. Hiç güleceğim yoktu. Ya
Dualarımız seninle.Rabbim gönlünden geçeni en kısa sürede nasip etsin.Selam kizlar, benim bat yarin dualarinizi bekliyorum insallah olmam, amin
Güzel ve farklı alternatifleri var ama canım. Benimde ilgimi çok çekiyor. Ordaki ağır yaşamları izledikten sonra karar verip 15 kilo vermiştim ya onlar bigi olursam diyeBen Bı ara o kanala sarmıstım bayane cıksa izliyordum
İnsallahh 9 ay hıc olmazsınAslinda soyle belki hatirlarsiniz daha oncede yazmistim, benim kurtajdan sonra duzene girmedi adetim, yani eylulde kurtaj oldum sonra ilacla zorlayarak kasimda regl olabildim, normalde 30 gunde bir olurum ama aralik ayinda 26.gun regl oldum. 8 ocak tam 26.gundu baktim olmuyorum test yaptim negatif o yuzden sanirim gecmesini bekleyecegim eger yarin olmazsam
Ay yok canım kötü düşünme ama haklısın bebişler gelene kadar rahat yok bizeNe demek inşallah bir daha bir sorun yaşamayız her şeyden şüphe eder olduk resmenbenim resmen iştahım kesildi smear verdim vereli sanki oradan da bi gol yiyeceğim korkusunu atamıyorum
Bende öyle.Bi 5 'izler vardı aman ya Rabbi.Ben Bı ara o kanala sarmıstım bayane cıksa izliyordum
Özele mi gitmiştin canım17 gün canım. Yanı yaklaşık iki hafta.
Belki toparlanır canım hemen, İlk adetten sonra dene bence, bak bu aydan ıcın doktor kendiniz deneyin dedı bana, tutarsa ne ala tutmazsa tedavıye basarız dedı, bir de benım dusuk ılacla yapıldı, dusuk sırasında rahım duvarı tamamen atıldı..Şimdi ben ilk adet sonrası denemeyi düşünüyorum ya canım. Ya rahim ince olursa benimde yine düşerse. 2 ay sonra mi düşünsem acaba
Yaa onların herbırı ayrı sirinBende öyle.Bi 5 'izler vardı aman ya Rabbi.
Motivasyon kaynağı resmenGüzel ve farklı alternatifleri var ama canım. Benimde ilgimi çok çekiyor. Ordaki ağır yaşamları izledikten sonra karar verip 15 kilo vermiştim ya onlar bigi olursam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?