Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Huhuuuu napıyosunuz kızlar, ben sporumu yaptım birazdan diziye baslayacagım
Ben yürüyüşümü yaptım, günlük su limitimi aştım, son ovulasyon testimi yaptım t çizgisi tamamen yok olmuş bu takipten anladığım şu düzenli beslenme, spor ve bol temiz hava alma çabam, sabah aç karnına aldığım pekmez testte yumurtlama ve çatlama aşamasını daha net gösterdişimdi de ıspanagı gözleme mi yapsam normal yemeğini mi yapsam onu düşünüyorum

Hahah sonu güzeldi ozaman gözlemeyi hak ettn haftasonu kaçamağı

Kesınlıkle spor ve saglıklı beslenmenin yumurtlamaya etkısı tartısılmaz, benim yumurtlamam da erken oldu, yuruyuslerın etkısı de olmus olabılır diye dusunuyorumm..

Bu arada ıspanağı kavurup üstüne yumurta kırabilirsin hazır saglıklı da beslenıyorken

Valla artık bir kez gözlemeye karar kıldım minicik bir kaçamakama yumurtalı ben çok severim eşim hiç sevmez aksi gibi

Adetin kaçıncı günü oluyor yumurtlaman canım

Ay ıspanak olsun çiğ yerim en sevdiğim yemektir Bu hafta pazarda güzel ıspanak bulamadım, moraller bozuk
Valla benimde bayılırım ıspanağa Ne ıspanakmış yahu kendin bahsettiriyo bu kadar böyle
Ispanak önemli sağlıklı beslenme deyince başları çekiyor malum ama aman diyeyim hele hamileyken yeşillikler en az 15 dk sirkeli suda dursun hiç üşenmeye bile gelmez

Valla benimde bayılırım ıspanağa Ne ıspanakmış yahu kendin bahsettiriyo bu kadar böyle
Canım ıspanak
Ispanak önemli sağlıklı beslenme deyince başları çekiyor malum ama aman diyeyim hele hamileyken yeşillikler en az 15 dk sirkeli suda dursun hiç üşenmeye bile gelmez
En nefret ettiğim kısım yıkaması bu yüzden, biri gelip yıkasa her gün ıspanak yiyebilirim

Çiğden mi yaparsın kavurarak yoksa önden haşlar mısın?
Direk çiğden kavuruyorum, suyunu cekınce de yumurtasını kırıyorum.. Annem daha degısık yapıyor, önce haslıyor, sonra salca sogan yumurta ustune ıspanagı koyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…