Evettt cnmmBende birazdan sporumu yapacağımcrowna mı başlayacaksın
Hadi bakalım izledikçe yorumlarını bekliyorumEvettt cnmm
Ben de senden outlander yorumlarını bekliyorum, bakalım begenecek misinHadi bakalım izledikçe yorumlarını bekliyorumiyi seyirler
TamamdırBen de senden outlander yorumlarını bekliyorum, bakalım begenecek misin
Ben yürüyüşümü yaptım, günlük su limitimi aştım, son ovulasyon testimi yaptım t çizgisi tamamen yok olmuş bu takipten anladığım şu düzenli beslenme, spor ve bol temiz hava alma çabam, sabah aç karnına aldığım pekmez testte yumurtlama ve çatlama aşamasını daha net gösterdiHuhuuuunapıyosunuz kızlar, ben sporumu yaptım birazdan diziye baslayacagım
Hahah sonu güzeldiBen yürüyüşümü yaptım, günlük su limitimi aştım, son ovulasyon testimi yaptım t çizgisi tamamen yok olmuş bu takipten anladığım şu düzenli beslenme, spor ve bol temiz hava alma çabam, sabah aç karnına aldığım pekmez testte yumurtlama ve çatlama aşamasını daha net gösterdişimdi de ıspanagı gözleme mi yapsam normal yemeğini mi yapsam onu düşünüyorum
Ben de öyle düşünüyorum zaten yediğim tek hamur işi o bu araHahah sonu güzeldiozaman gözlemeyi hak ettn haftasonu kaçamağı
Kesınlıkle spor ve saglıklı beslenmenin yumurtlamaya etkısı tartısılmaz, benim yumurtlamam da erken oldu, yuruyuslerın etkısı de olmus olabılır diye dusunuyorumm..Ben yürüyüşümü yaptım, günlük su limitimi aştım, son ovulasyon testimi yaptım t çizgisi tamamen yok olmuş bu takipten anladığım şu düzenli beslenme, spor ve bol temiz hava alma çabam, sabah aç karnına aldığım pekmez testte yumurtlama ve çatlama aşamasını daha net gösterdişimdi de ıspanagı gözleme mi yapsam normal yemeğini mi yapsam onu düşünüyorum
Valla artık bir kez gözlemeye karar kıldım minicik bir kaçamakKesınlıkle spor ve saglıklı beslenmenin yumurtlamaya etkısı tartısılmaz, benim yumurtlamam da erken oldu, yuruyuslerın etkısı de olmus olabılır diye dusunuyorumm..
Bu arada ıspanağı kavurup üstüne yumurta kırabilirsinhazır saglıklı da beslenıyorken
Adetin kaçıncı günü oluyor yumurtlaman canımKesınlıkle spor ve saglıklı beslenmenin yumurtlamaya etkısı tartısılmaz, benim yumurtlamam da erken oldu, yuruyuslerın etkısı de olmus olabılır diye dusunuyorumm..
Bu arada ıspanağı kavurup üstüne yumurta kırabilirsinhazır saglıklı da beslenıyorken
Ben de ıspanagı sadece börek içinde seviyordum, bu sene acayıp sardım yumurtalı ıspanaga, herhafta yapıyorumValla artık bir kez gözlemeye karar kıldım minicik bir kaçamakama yumurtalı ben çok severim eşim hiç sevmez aksi gibi
Normalde 14.gun oluyordu, düşükten sonra iyice şaşırdı, bunsefer 8.gün olduAdetin kaçıncı günü oluyor yumurtlaman canım
Ay ıspanak olsun çiğ yerim en sevdiğim yemektirBen de ıspanagı sadece börek içinde seviyordum, bu sene acayıp sardım yumurtalı ıspanaga, herhafta yapıyorum
Valla benimde bayılırım ıspanağaAy ıspanak olsun çiğ yerim en sevdiğim yemektirBu hafta pazarda güzel ıspanak bulamadım, moraller bozuk
Ay ıspanak olsun çiğ yerim en sevdiğim yemektirBu hafta pazarda güzel ıspanak bulamadım, moraller bozuk
Ispanak önemliValla benimde bayılırım ıspanağaNe ıspanakmış yahu kendin bahsettiriyo bu kadar böyle
Canım ıspanakValla benimde bayılırım ıspanağaNe ıspanakmış yahu kendin bahsettiriyo bu kadar böyle
En nefret ettiğim kısım yıkaması bu yüzden, biri gelip yıkasa her gün ıspanak yiyebilirimIspanak önemlisağlıklı beslenme deyince başları çekiyor malum ama aman diyeyim hele hamileyken yeşillikler en az 15 dk sirkeli suda dursun hiç üşenmeye bile gelmez
Ben sabah dograyıp aksama kadar Sirkeli suda bekletiyorumCanım ıspanak
En nefret ettiğim kısım yıkaması bu yüzden, biri gelip yıkasa her gün ıspanak yiyebilirim
Sen bol bol ye bebişin ihtiyacı var.Canım ıspanak
En nefret ettiğim kısım yıkaması bu yüzden, biri gelip yıkasa her gün ıspanak yiyebilirim
Çiğden mi yaparsın kavurarak yoksa önden haşlar mısın?Ben sabah dograyıp aksama kadar Sirkeli suda bekletiyorum
Direk çiğden kavuruyorum, suyunu cekınce de yumurtasını kırıyorum.. Annem daha degısık yapıyor, önce haslıyor, sonra salca sogan yumurta ustune ıspanagı koyuyorÇiğden mi yaparsın kavurarak yoksa önden haşlar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?