Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım iyiyim şükür mesajları okuyorum valla yazmaya fırsat bulamıyorum sen nasılsın
İyi olduğuna sevindim canım bende iyiyim sağol. Nasıl gidiyor hamilelikSağol canım iyiyim şükür mesajları okuyorum valla yazmaya fırsat bulamıyorum sen nasılsın
Hah şimdi anladımYok canım hamileliğim boyunca demek istemiştim.
Valla ben bulantı ve halsizlik karşısında baya sanssizim bu sefer hiç böyle olmamıştı çok zor geçiyor keseyi gördük ama şükür canım inşallah sıra kalp atışındaİyi olduğuna sevindim canım bende iyiyim sağol. Nasıl gidiyor hamilelik
Aaahh ben de, aynınkıloda kalmısız1 senedir 73 kilodaydım 73 takıldım kaldım bakalım yine verebilsem
Az kaldı azzz, yıne gelecek o guzel zamanlarBenim bulantim olmamıştı ama cok miğde yanmam oluyodu ayran iyi geliyordu. Ah ah cok özlüyorum o günleri hayatımın en güzel aylariydi
Valla bütün dualarimdasiniz kuzum Allah hepinize hayirlisiyla en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Aminn canımmm amiiiinnValla bütün dualarimdasiniz kuzum Allah hepinize hayirlisiyla en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Ay biliyor musunuz benim sürekli aklımdasınız, topikten çıkamıyorum kim ne yaptı acaba nasıl geçiyor diye O yüzden dualarımdasınız gerçekten Hepinizi çok seviyorum, inşAllah dilediğiniz hayırlı şeyler hep gerçek olur
Çok şükür canım benim. İnşallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarsınız ❤ eee hamilelik işte bulantı halsizlik olsada güzel anlarValla ben bulantı ve halsizlik karşısında baya sanssizim bu sefer hiç böyle olmamıştı çok zor geçiyor keseyi gördük ama şükür canım inşallah sıra kalp atışında
İnşallah canım benim ❤Ay biliyor musunuz benim sürekli aklımdasınız, topikten çıkamıyorum kim ne yaptı acaba nasıl geçiyor diye O yüzden dualarımdasınız gerçekten Hepinizi çok seviyorum, inşAllah dilediğiniz hayırlı şeyler hep gerçek olur
Öyle valla canım hayırlısıyla gelsinde sabredecez ben biraz kurtulacam sizinkiler başlayacak ama inşallahÇok şükür canım benim. İnşallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarsınız ❤ eee hamilelik işte bulantı halsizlik olsada güzel anlar
İnşallah o güzel aylar yine gelecek hemde üzülerek değil sevinerek hatırlayacaksın sıkma canını hepimiz imtihandayız ❤Benim bulantim olmamıştı ama cok miğde yanmam oluyodu ayran iyi geliyordu. Ah ah cok özlüyorum o günleri hayatımın en güzel aylariydi
Olsun canım katlanacağız İnşallah güzel anneler olacağızÖyle valla canım hayırlısıyla gelsinde sabredecez ben biraz kurtulacam sizinkiler başlayacak ama inşallah
Tabiki canım inşallahOlsun canım katlanacağız İnşallah güzel anneler olacağız
Ins cnm ins bian önce gelir o güzel zamanlar Rabbim bu intihanimizdan guzel bi şekilde çıkmayı nasip etsin ins..İnşallah o güzel aylar yine gelecek hemde üzülerek değil sevinerek hatırlayacaksın sıkma canını hepimiz imtihandayız ❤