sadece kaplumbagalar da ucar ı ızlemedım..diğerleri efsaneTarihi Savaş,dram filmlerini de çok seviyorum.Top 1 de'Piyanist.Schindler'in Listesi.Kaplumbağalarda uçar.Stalingrand.Hayat Güzel' dir.Tabi izlemiş olabilirsiniz izlenmediyse tavsiye ederim.
adam korkmusturBunların üzerine ben birde bir canavarın zihni diye bir program var ona başladım düşükten sonra gerçek seri katillerin hikayesini anlatıyor. Onu izlerken eşimin bana bir bakışı var
Arkadaşlarım hep seni sessiz sakin çıtı pıtı normal biri sanıyor ya ona yanarım diyoradam korkmustur
The Crown izledin mi? Bende diziciyim kızlar şimdi ne izlesem diye düşünüyorum hattaO zaman outlanderben de ask dızısı sevmiyorum, tarıhı donem dizileri favorim
Bısey dıyım mı yarın ona baslamaya karar vermıstımThe Crown izledin mi? Bende diziciyim kızlar şimdi ne izlesem diye düşünüyorum hatta
Tamam o zaman ben ona başlıyımBısey dıyım mı yarın ona baslamaya karar vermıstım
Outlander izle, ızlemedıysen
Olmaz mı bayılırımTamam o zaman ben ona başlıyımThe Crown u izle biraz merakın varsa kraliyet ailesine ben onu bitirdim dün güzel diziydi
Aa tamam bende bunlara bakayım muhakkakOlmaz mı bayılırımtudors, rome, bunlarda da kraliyet ailesi var.. Sanırım ben kraliyet olan dizilere bayılıyorum
Aa tamam bende bunlara bakayım muhakkak
İşte ilaçlar öyle yapıyor benimde ilaçtan muhtemelen bende 1.5 kg vermiştim şuan alyans çok zor giriyor elime
Benim ilk transferde doğal siklustı ikinciyide doğal siklusta transfer edecek düşük riski az tutma şansı yüksek olurmuşBenımde 4. Transferin doğal siklustı ilk o tuttu dondurulmuş transfer oldum
Bende sabahları sirkeli ılık su içiyorumyürüyüş yapıyorum her gün limon suya sıkıp içiyorum kilo veriyim diye
Tamamdır canımÖnce outlander izle ama
Ne mutlu sana yaaHuhuuuunapıyosunuz kızlar, ben sporumu yaptım birazdan diziye baslayacagım
Ben de kendıme şaşkınım, gecen haftadan bu yana hergun hem de hıc aksatmadan leslie yaptım 8bın adım attım hergunNe mutlu sana yaa
Ben de deli bi baş ağrısıyla uğraşıyorum geçsin yapacağım.bi istikrar tutturunca muhteşem oluyo. Haftada 3 kez 3 mile yapıyorum çok şükür. Inanılmaz sıkılaştım.
Diyet de devam ediyo bi yandan. Bu hafta detox gibi bisey yapacağım, allah affetsin ara ara bozdugum için.
Sayılmaz mı, en yorucu spor bence oEvi temizlik spordan sayılırsa bende yaptımbende dikkat ediyorum yediklerime en azından sağlıklı besleniyorum evin icinde yürüyüş yapıyorum az da olsa eksi görüyorum cok şükür
Bende birazdan sporumu yapacağımHuhuuuunapıyosunuz kızlar, ben sporumu yaptım birazdan diziye baslayacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?