Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bısey dıyım mı yarın ona baslamaya karar vermıstım
Outlander izle, ızlemedıysen
Tamam o zaman ben ona başlıyım The Crown u izle biraz merakın varsa kraliyet ailesine ben onu bitirdim dün güzel diziydi

Tamam o zaman ben ona başlıyım The Crown u izle biraz merakın varsa kraliyet ailesine ben onu bitirdim dün güzel diziydi
Olmaz mı bayılırım tudors, rome, bunlarda da kraliyet ailesi var.. Sanırım ben kraliyet olan dizilere bayılıyorum

Huhuuuu napıyosunuz kızlar, ben sporumu yaptım birazdan diziye baslayacagım

Huhuuuu napıyosunuz kızlar, ben sporumu yaptım birazdan diziye baslayacagım
Ne mutlu sana yaa
Ben de deli bi baş ağrısıyla uğraşıyorum geçsin yapacağım. bi istikrar tutturunca muhteşem oluyo. Haftada 3 kez 3 mile yapıyorum çok şükür. Inanılmaz sıkılaştım.
Diyet de devam ediyo bi yandan. Bu hafta detox gibi bisey yapacağım, allah affetsin ara ara bozdugum için.

Ben de kendıme şaşkınım, gecen haftadan bu yana hergun hem de hıc aksatmadan leslie yaptım 8bın adım attım hergun bugun itibariyle sabah ac karna Sirkeli suya da basladım,ona da devam edeceğim bisüre ben de sıkılasma hıssedıyorum 1 kılo eksildim onun mutluluğuyla bu hafta da leslıeyı devam

Evi temizlik spordan sayılırsa bende yaptım bende dikkat ediyorum yediklerime en azından sağlıklı besleniyorum evin icinde yürüyüş yapıyorum az da olsa eksi görüyorum cok şükür

Evi temizlik spordan sayılırsa bende yaptım bende dikkat ediyorum yediklerime en azından sağlıklı besleniyorum evin icinde yürüyüş yapıyorum az da olsa eksi görüyorum cok şükür
Sayılmaz mı, en yorucu spor bence o temızlık yaparken 1500 adım atılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…