Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen nasılsın cnm, diyet yapiyodun en son.. Ben yuruyuslerımı hıc aksatmadan hergun yaklasık 8bın adım cıvarı yaptım
Evet devam canım ama adet olmam lazım onun şişkinliği var 5gün gecikti ben ilaç kullandım ya o bitince 5-7 gün sonra olunuyormuş bekliyorum

Evet devam canım ama adet olmam lazım onun şişkinliği var 5gün gecikti ben ilaç kullandım ya o bitince 5-7 gün sonra olunuyormuş bekliyorum
Yaa bisey dıcem benım de ovulasyon adetın 8.gunu oldu, doktora sordum yumurta kendılıgınden yeterli olgunlaga gelmemiştir diye, o da biraz erken evetdedı, sanırım duzenim bozuldu benım de, yanı adet olursam iki adet arası 24 gun olcak.. Onceden hep 29 gun de oluyordu .

Evet erken olmuş senin de valla ben anlayamadım canım öyle düzenli de takip etmediğim için bu ay bakalım kontrol etsin doktor ne diyecek o da klomenden sonra 14. Gün çağırdı ama inşallah o zaman yumurtlarım

Eski düzenimize dönebilseydık hayırlısıyla

Eski düzenimize dönebilseydık hayırlısıyla
Doktor bana dienille diye ilaç verdi 5 gün kullanacaksın dedi yarın 5.gün 1 kilo verdim derken 2 kilo aldım sanki şişmiş gibiyim elimde şişmiş alyansım parmağıma zar zor girdi

Doktor bana dienille diye ilaç verdi 5 gün kullanacaksın dedi yarın 5.gün 1 kilo verdim derken 2 kilo aldım sanki şişmiş gibiyim elimde şişmiş alyansım parmağıma zar zor girdi
Onu ne ıcın verdı cnm?

Gecen doktorda sıra beklerken bı kız vardı 5+4 vajınal kalp atısı görmüşler, gerci o tüp bebek, duyulmaz ama görülebilir belkı
Görülebilsin, sonra duyarız da inşAllah Allah’ım hayırlısını nasip etsin hakkımızda
İnşallah cnm sevincini bizlerle paylaşırsın
İnşAllah canım tabii ki paylaşırım, inşAllah sizler de sevinçlerinizi en kısa zamanda paylaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…