tamam mutalaka yazacağım ..Kesinlikle git sonra bizi de bilgilendir lütfen ne diyecekler bakalım
Geçmiş olsun cnm. Pko mu var acaba bende pko vardı vitamin d ile glifor vermişti dr.çok teşekkür ederim canım amin inşallh..kimseye yaşatmasın Allah .. diaformin 1000 mg tahlillerde sadece d vitamini eksik çıktı onun dışında sorun yok dedi.başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum bende
Illaki vardır bi çözümü kuzum. Şuan var mı yok mu bilmiyoruz ki daha hem.Evet artık aklımda kalır çektirmesem ama varsa kısmı beni korkuttu bir an
Çektireceğim ama ben anestezi ile çektireceğim acı olmasa bile aklım öyle rahat edecek
Bende o ilacı kullanıyorum ama insülin direncim var neye göre verdi acaba ? Demekki sen de mi insülini yüksek gördü acaba . Kan sulandırıcı da normal sanırım canım bazen hamilelikle başlatıyorlar.çok teşekkür ederim canım amin inşallh..kimseye yaşatmasın Allah .. diaformin 1000 mg tahlillerde sadece d vitamini eksik çıktı onun dışında sorun yok dedi.başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum bende
Ay canım sonundaaa nerelerdesinnnn nasılsınnnSelamm kızlarben geldim
Bebegım aklım sendeydi, sonuc ne cıktı acaba dıyeGittim kan sonuçlarımın çıkmasını bekliyordum, kızlar çok şükür bugünümeHamileyim
Beni cok kızdırdılar gülüm ya.. Neyseki geldim artıkAy canım sonundaaa nerelerdesinnnn nasılsınnn
Ay benim de aklım sende kaldı, hemen gidip kavgaya mı karışmışsın diye kontrol ettimBebegım aklım sendeydi, sonuc ne cıktı acaba dıyecok sevındımmm tebrik ediyorum, bıze de dua et
Hay Allahım yaBeni cok kızdırdılar gülüm ya.. Neyseki geldim artıksiz nasılsınız neler yapıyorsunuz, 15 sayfa yazılan var okumam gerekecek hepsını
Hoşgeldin canım okursun yavaş yavaşBeni cok kızdırdılar gülüm ya.. Neyseki geldim artıksiz nasılsınız neler yapıyorsunuz, 15 sayfa yazılan var okumam gerekecek hepsını
Cocuk anne olmayı savunan bırı yüzünden dellendim..Ay benim de aklım sende kaldı, hemen gidip kavgaya mı karışmışsın diye kontrol ettimBizi bir daha bırakmazsın umarım
İyiyimm cok sukur, sen nasılsın canımmHay Allahım yaiyisindir İnşallah.
gördüm balım okudum hepsiniCocuk anne olmayı savunan bırı yüzünden dellendim..Zihniyetsiz mahluklar
İyiyiz canım bizde dolaşıyoruz buralardaİyiyimm cok sukur, sen nasılsın canımm
Hoşgeldin canım okursun yavaş yavaş
Ayy senın dogum takımını yerim bengördüm balım okudum hepsini
Sen gelmeden hiç yapasım gelmedi, teyzesi de görsün diye yaptım hemenAyy senın dogum takımını yerim benne guzel yakısmıs yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?