Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet tatlım. Sor tabii ne demek 🥰 bu 4. oldu canım. İlk ikisinde bikaç ay arayla 2 gebelik oldu ama düşük ve dış gebelik oldu. Geçen ay olmadı zaten.. Bu ay da kısmet artık
Aaa ben kaçırdım bak bunu yumurta oluşmuş değil mi istediğin gibi 🥰hadi bakalım bekleme başladı 😇

Evet tatlım. Sor tabii ne demek 🥰 bu 4. oldu canım. İlk ikisinde bikaç ay arayla 2 gebelik oldu ama düşük ve dış gebelik oldu. Geçen ay olmadı zaten.. Bu ay da kısmet artık

peki canım sen klomen gibi bir şey kullanıyor musun yoksa sadece çatlama iğnesi yapıyor doktor ona göre ilişki günü mü oluyor. İnşallah bu ay olur ve sağlıkla gelir 🙏

Aaa ben kaçırdım bak bunu yumurta oluşmuş değil mi istediğin gibi 🥰hadi bakalım bekleme başladı 😇
Ay evet olmuş valla çok şükür 🙏 sağda 18 mm, solda 21 mm. Hayırlısı artık tatlım. Ah bu bekleyişler ☺️ sen ne durumdasın?
peki canım sen klomen gibi bir şey kullanıyor musun yoksa sadece çatlama iğnesi yapıyor doktor ona göre ilişki günü mü oluyor. İnşallah bu ay olur ve sağlıkla gelir 🙏
Evet canım klomen kullanıyorum 2 aydır. İlaçsız yumurtam gelişmiyor benim. Iğneden sonra da bildiğin gibi 36 saat sonra ilişki ve sonra gün aşırı. İnşallah olur tatlım sağol 🙏

Ay evet olmuş valla çok şükür 🙏 sağda 18 mm, solda 21 mm. Hayırlısı artık tatlım. Ah bu bekleyişler ☺️ sen ne durumdasın?

Evet canım klomen kullanıyorum 2 aydır. İlaçsız yumurtam gelişmiyor benim. Iğneden sonra da bildiğin gibi 36 saat sonra ilişki ve sonra gün aşırı. İnşallah olur tatlım sağol 🙏
Maşallah çok iyi 🥰 ben bu ay aşı oldum rahim filmi çekildi arkasına histeroskopi oldu öyle olunca korunduk 3 4 güne adet gelir sonra kendimiz deneyeceğiz ilaçsız biraz yoruldum çünkü sürekli gitmekten

Kızlar ya benim bi süredir kaşıntı başladı bacaklarımda falan kaşınıyor. Karaciğer enzimleri yüksek olabilirmiş araştırmalarıma göre erken doğum bile söz konusu. Şu an tahlil vermem gerekiyor ama karantinadayım ne yapacağım ben şimdi korkmaya başladım.. 😥😔
Doktorunun numarası varsa msj at istersen cnm

Maşallah çok iyi 🥰 ben bu ay aşı oldum rahim filmi çekildi arkasına histeroskopi oldu öyle olunca korunduk 3 4 güne adet gelir sonra kendimiz deneyeceğiz ilaçsız biraz yoruldum çünkü sürekli gitmekten
Ben de bu ay aşı vuruldum ama artık ara da veremicem gerçekten. Kayıplardan dolayı arada 6 ay gitti zaten. Çok iyi yapmışsın, kafan rahatlamış oldu. Çok haklısın ben de bu takiplerden çok yoruldum ama el mahkum

Ben de bu ay aşı vuruldum ama artık ara da veremicem gerçekten. Kayıplardan dolayı arada 6 ay gitti zaten. Çok iyi yapmışsın, kafan rahatlamış oldu. Çok haklısın ben de bu takiplerden çok yoruldum ama el mahkum
İkinci dozu adet sonrası olacağım ama korunmayı düşünmüyorum rahim filmi arkası boşa gitsin istemiyorum. Hem de nasıl rahatladı belki de tam ortada olan o küçük yapışıklık etkiliyordu her şeyi belli mi olur 🤷‍♀️histeroskopi sonrası değişmezse benim ovulayon dönemim net belli oluyordu o yüzden 2 veya 3 ay kendime izin verdim böyle deneyeceğim zaten olmazsa artık aşılama der

1 aya düştü o 1 ay sonra aşı yapılabiliyor artık sağlık çalışanı olmasanız da.
Korona geçirdikten sonra 6 aydı 3 aya indi şimdi 1 ay mı oldu 🙄benim bi akrabam korona ağır geçirdi 3 ay sonra aşı oldu adam acayip kötü oldu aşıdan sonra 1 ay çok erken değil mi yaa

İkinci dozu adet sonrası olacağım ama korunmayı düşünmüyorum rahim filmi arkası boşa gitsin istemiyorum. Hem de nasıl rahatladı belki de tam ortada olan o küçük yapışıklık etkiliyordu her şeyi belli mi olur 🤷‍♀️histeroskopi sonrası değişmezse benim ovulayon dönemim net belli oluyordu o yüzden 2 veya 3 ay kendime izin verdim böyle deneyeceğim zaten olmazsa artık aşılama der
Ayy bende adet olsam hayırlısıyla gidip olucam bu ara etrafımdaki aşısız olanlar baya ağır geçiriyor şimdi olsam kimisinde adet düzensizliği yapmış zaten düzen kalmazdı hepten bozmuyayım😃

Ayy bende adet olsam hayırlısıyla gidip olucam bu ara etrafımdaki aşısız olanlar baya ağır geçiriyor şimdi olsam kimisinde adet düzensizliği yapmış zaten düzen kalmazdı hepten bozmuyayım😃
Bende normalde aşı zamanım geldi ama zaten histeroskopi sonrası adet nasıl gelecek merak ediyorum araya aşı girip de kafam karışmasın diye bekliyorum birde tam aşı olur üstüne adet olursam ağrıdan yamulurum diye korkuyorum😂ben de kuzenimin delta dan nasıl kötü olduğunu görünce korktum baya

Yumoşların boyutları da çok iyiymiş kuzum hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻🥰

Korona geçirdikten sonra 6 aydı 3 aya indi şimdi 1 ay mı oldu 🙄benim bi akrabam korona ağır geçirdi 3 ay sonra aşı oldu adam acayip kötü oldu aşıdan sonra 1 ay çok erken değil mi yaa
Doğal bagisiklikla 6 ay vurulmayabilirsiniz. Konser uçak vs de asi şartı aranmiyor ilk 6 ay. Olmayabilirsiniz ama olmak isterseniz 1 ay sonra o hakkı veriyorlar.

Ara vermek gerekiyor zaten kuzum, vücudun da bi dinlenmesi lazım, ruhun da ☺️ şu rahim filminin kerametini bi ben göremedim heralde 😂 hsg den sonra 3.ay bu ay. İnşallah vesile olur canım ve inşallah annesini daha fazla yormadan gelir 🥰
Yumoşların boyutları da çok iyiymiş kuzum hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻🥰
Bence de iyi valla kuzum inşallah olur bu sefer. Genelde az yumurta oluyor ama çok büyüyordu hep bende. O da iyi değil biliyoruz artık. O yüzden bu sefer boyutlarını sevdim 😁

Birde o var değil mi. Korona olanlar asi olduklrinda aynı korona oldukları gibi oluyorlarmis😔bende kısa diye biliyorum hemen asi olacağım inşallah.

Ara vermek gerekiyor zaten kuzum, vücudun da bi dinlenmesi lazım, ruhun da ☺️ şu rahim filminin kerametini bi ben göremedim heralde 😂 hsg den sonra 3.ay bu ay. İnşallah vesile olur canım ve inşallah annesini daha fazla yormadan gelir 🥰

Bence de iyi valla kuzum inşallah olur bu sefer. Genelde az yumurta oluyor ama çok büyüyordu hep bende. O da iyi değil biliyoruz artık. O yüzden bu sefer boyutlarını sevdim 😁
Valla ne bileyim herkes bi 3 ayda oldu diyor ama benim ilk ayı korunma bakalım 😅inşallah senin sağlıkla bu ay olsun da 3.ay benim de oldu dersin 😅🤲🏻💜

Valla asi olmadiysaniz kesin olun ben adeti bekliyordum. Kürtaj oldum vakalar 5 bin altı oldu vurulmadim. Yükseldi tam aşı olayım adette dedim adet günü korona oldum. Ben normalde grip dahi olmam bünyem sağlamdır ama beni ciddi sarsıyor. İyiki hamile değilim diyorum ama maalesef bu risk hep olacak asi olmadığımız sürece. Ben çok dikkat ederim maske mesafe hijyen olayına. belki o yüzden kimseye bulastirmadim çok şükür 7 gün geçti. Ama işte mahalle baskısı akraba ziyareti bazen öyle mecburiyetlerimiz oluyor... ne kadar korusan da en ufak açıkta seni buluyor. Oyuzden gebe degilsek aşı olmak bir nimet diye düşünüyorum.

Şimdi nasılsın nasıl hissediyorsun kendini
Genel halim iyi kötüye giderim diye korkuyorum hep. Ağrım var tad koku yok nezle gibi akıyor sürekli. Gece ya rüyamda ya da gerçek çok öksürdum. Tad koku olmaması garip bir his. Ve çocuk yapıp yapamama konusu... Biter bitmez rahim filmi çekinmek istiyorum inşallah enfeksiyon tüpleri tikamamistir. İlaçları kullanmamakla iyi mi yaptım onu da bilmiyorum 🤷

X