Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bende korkuyorum tekrar olursam diye, asi da olmadım.. rabbim korusun hepimizi

Kötü düşünme cidden diken üzerindeyiz ama inşallah bir sıkıntı olmadan gelecek transfer günü bu arada ara ara bir kaşık keçi boynuzu pekmezi alın neden dersen eşimin b12 si rutin ne zaman kan verse ne kötü gelirdi nede iyi, sınırda dolaşırdı 2 ay önce verdiği kan sonrası b12 için bişey kullanmadı ama malum kendi çocuk sürecimiz için sperm iyi olsun diye sabah akşam almaya tekrar başlamıştı pekmezi geçen bişey için yine kan verdi doktor takviye ilaç mı aldın b12 çok iyi gelmiş dedi, eskisi gibi öyle yorgun vs değil daha dinç hissediyor mesela demekki bünye için de cidden iyi

Tad koku gitti mi. Birde kaçıncı gün geçiyor bu belirtiler ya

Canım keçiboynuzu özü yerine geçiyor mu keçiboynuzu pekmezi de? Eşimde sperm sorunu yok test yaptırmıştık ama bu ay yine de kalitesine de işe yarar diye yedireyim diyorum evde pekmezi var güvendiğimiz bir arkadaştan almıştık kendileri yapmışlardı. Ama sanki pekmez değil de özü sağlıklı gibi okudum biryerde. Emin olamadım şimdi

Evet doktorun söylemek istediği de oydu sanırım sadece bi varsayım. Çünkü aynı hafta kürtaj olan birisine daha aynı şeyi söylemiş. Öncesinde de enfeksiyon sorunum yoktu hiç. İnşallah hepimiz güzel haberler verebilelim burada

Merhaba geçmiş olsun. Kaç haftalıktı kalbi durduğunda. Bende ilk adetten bi süre sonra korunmayı bıraktım o ay hamile kaldım ama bende üstünden bi zaman geçmesini isterdim inşallah bu ay hamile kalırsınız çok doğru bi zamn olur

Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah doğal yolla da olabiliyormuş bunu görmüş oldunuz en azından. Ne güzel 2 kızınız var 3. Sü doğal yolla nasip olacaktır inşallah

Biz ev sahibimizin yaptığı pekmezi kullandık hatta pekmez öncesi sperm ileri hızı %36 2 ay sonra %48 olmuş özü daha iyi gibi bişey bilmiyorum açıkcası

Bence bütün pekmez türevleri kan degerlerıne çok faydalı, taze üzüm pekmezi bulabilirsem alıcam ben de

Çok geçmiş olsun, yine dogal yoldan kalırsınız bence, adet sonrası yumurtlamayı takıp edıp degerlendırın.. Ben Hıc dogal yoldan kalamadım, ilk gebelıgım aşılama (doktorum dogal dıyor ona) simdi de tüp bebek tedavisi goruyorum, hormon ilacları bunyeyı alt ust etti gercekten

Du bakalım, şu sıra normal grip salgını da var. Kaldı ki sadece boğaz ağrısı değildi benim. Ciddi bir eklem ağrım, halsizliğim olmuştu. D Doktoraliguru da sormuş. İlk 3 gün bu şikayetlerim devam etti. Bu şikayetler geçince tat ve koku gitti.
Karantina süreci bitikten sonra hemen geri gelmedi. 1 ay sonra anca geldi.

Ben de dut pekmezi severim kıvamı daha yoğun oluyor benim favorim.Annem miğdeye üzüm pekmezinin faydalı olduğunu söylerdi hep.
Dur pekmezi bizim adana civarında cok oluyor, ankarada bulabilir mıyım bılmıyorum, üzüm vardır ama yarın okulda arkadslara sorcam bı tanıdıkları vardır muhakkak temız yapan

Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah doğal yolla da olabiliyormuş bunu görmüş oldunuz en azından. Ne güzel 2 kızınız var 3. Sü doğal yolla nasip olacaktır inşallah
Kocaman aminnnnnn
38yasindayim ve 13yillik evliyim.Tedavi süreçleri maddi manevi çok yıpratıcı.Hâl böyle olunca organik bir bebek nasip olunca çok çok sevindik eşimle.Dusunun ki bir anda kese ve kalp atışı...Tüp bebekte bu sürece kadar neler yaşanıyor neler..
Ben küretaj sonrası korunmayı da bıraktım.Doktorum istiyorsanız devam edin yumurtalıklarin gayet iyi görünüyor dedi.Esim içinde ilaç önerdi onu kullanacağız 3ay. Olmadı tekrar tüp bebek tedavisine de devam etmek istiyorum.
Kendime bu şansı bir kez daha vermek istiyorum dedim eşime.Hayırlisi olsun inşallah

Çok şükür Baska hıcbır belirtim yok, hatta bugun ev temızlıgı yaptım, sadece terledim hemen dusa gırdım terim sogumadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…