- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
Yaa tam tersini de duydum bende geceleri içiyorum ama bazen unutuyorum açıkçası çok onemsememistim. İçeyim unutmadanBen ecopirin düzenli içtim bi kac ay sonra hamile kaldim bence ic, tutunmaya yardımcı oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa tam tersini de duydum bende geceleri içiyorum ama bazen unutuyorum açıkçası çok onemsememistim. İçeyim unutmadanBen ecopirin düzenli içtim bi kac ay sonra hamile kaldim bence ic, tutunmaya yardımcı oluyor
bende önceden kendi yaşadığım yeri hiç sevmezdim bi gitsem derdim 1 senedir başka şehirde yaşıyorum ama kendi memleketi gibisi yokmuş insanınÇok sağol inşallah evet Denizliliyim merkezde yaşıyor ailem. Ben daha küçük bi şehre geldim, değerini çok iyi anladım memleket gibisi yokmuş. Sen sevmişsindir inşallah
Öyle mi o zaman güvendiğin doktorunu dinle cnm ben seni yönlendirmis olmuyayimYaa tam tersini de duydum bende geceleri içiyorum ama bazen unutuyorum açıkçası çok onemsememistim. İçeyim unutmadan
benim 2 kayıptan sonra doktor önermişti.ama kalan bi çok şeyi burdan öğrendim..e insanın başına gelince de araştır araştır kafayı yiyoEvet aslında doğru demiş internet bilgi yığını ile dolu böyle olunca guvensizlikte oluyor. Ama bizde çoğu şeyi buralardan internet den öğreniyoruz. Ben nerden bilicem pihtilasma genetik falan doktorum birşey demedi. Varmış sonuçta. Oyuzden çok takilmamakla birlikte araştırma yapmak şart gibi
ne güzel :) ben ilçesindeyim pek sevemedim ama merkez olsa belki nasıl olurdu bilmiyorumÇok sağol inşallah evet Denizliliyim merkezde yaşıyor ailem. Ben daha küçük bi şehre geldim, değerini çok iyi anladım memleket gibisi yokmuş. Sen sevmişsindir inşallah
ya bu kocalar niye bu kadar özgüvenli oluyo benimkide öyleydi bi ara hatun kesin bu sefer tutcak bak bu ay hamilesin diye diyeAnladim teşekkürler. Darısı bizim hamilelegimize inşallah kocam ilk hamileligimde bu sefer oldu dedigi ay tutmuştu. Şimdi bugün de seni hangi ay ise artık Nisan Mayıs annesi grubuna transfer edeceğim bu ay diyor bakalım bu sefer tutacak mı
bu sözüne katılıyorum ben de öyleydimbende önceden kendi yaşadığım yeri hiç sevmezdim bi gitsem derdim 1 senedir başka şehirde yaşıyorum ama kendi memleketi gibisi yokmuş insanın
Çok teşekkür ederim, inşallah biliyorum ne kadar korksak da ne yazıldıysa onu yaşıyoruz. Daha iyiyim şimdi bir anlık patlamaydı sanırımHayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel şeyler düşün kendini strese sokma ki herşey güzel olsun nasipte ne varsa onu yaşarsın güzel sonuçlansın inşallah
Pıhtılaşma ile ilgiliymiş diğerleri canım.aaa bunlar neymiş ki
periferik olanlar genetik için dediğerleri neyle ilgili acaba
Kürtajı yapan doktor bunları istedi canım.Bunlar ne ki trombofoli deki genler ile ilgili yani protein c ile s pihtilasma demek değil mi niye ayrı istemiş ki. Bunlar hangi bölümden isteniyor
Ben de öyleydim bazı şeylerin kıymetini geç anlıyoruz ne yazık ki...bende önceden kendi yaşadığım yeri hiç sevmezdim bi gitsem derdim 1 senedir başka şehirde yaşıyorum ama kendi memleketi gibisi yokmuş insanın
sonuçların çıktı mı genetik 5 6 ayı buluyo yaPıhtılaşma ile ilgiliymiş diğerleri canım.
Kürtajı yapan doktor bunları istedi canım.
İlk 5’ini özel hastanede yaptırdım, özel sağlık sigortamız karşıladı onları. Son 5’ini devlet hastanesinde tıbbi genetik bölümünde yaptırdım. Doktorum istek yazmıştı, ne oldukları hakkında çok ciddi bilgim yok.
annem her seferinde uzak bize göre değildi yanlış ettik diyoBen de öyleydim bazı şeylerin kıymetini geç anlıyoruz ne yazık ki...
Hadi insallh canim benim ❤ hayırlısıyla gelsin bebişin insallh ❤Anladim teşekkürler. Darısı bizim hamilelegimize inşallah kocam ilk hamileligimde bu sefer oldu dedigi ay tutmuştu. Şimdi bugün de seni hangi ay ise artık Nisan Mayıs annesi grubuna transfer edeceğim bu ay diyor bakalım bu sefer tutacak mı
36 saat diye biliyorum ben yanlışım olabilir de sperm 3 gün yaşıyomuş amaKızlar size bir soru sorabilir miyim? Ben bu tarz şeyleri pek takip etmemeye söz vermiştim kendime ve o yüzden pek bilmiyorum açıkçası, yumurta çatlatıktan sonra kaç saat canlı kalıyor ve bu akıntı olayı çatladıktan sonra mı önce mi oluyor?
Son ikisi yani genetiklerlupus çıkmadı canım.sonuçların çıktı mı genetik 5 6 ayı buluyo ya
inşallah hiç bir sıkıntın çıkmaz canımSon ikisi yani genetiklerlupus çıkmadı canım.
3-4 ay dediler bana. Henüz 2 ay oldu.
Pıhtılaşma ile ilgili olanlarda bir sorun çıkmadı sanırım.
Doktora göstermedim ama benim anladığım kadarıyla normal görünüyor.
İnşallah, çok teşekkür ederim.inşallah hiç bir sıkıntın çıkmaz canım
lupus ne oluyo o da mı pıhtılaşma demek
Kendince haklı ama nasibin önüne geçilemiyor işte. Ben okudum, başka şehirde çalıştım falan ama hepsinde dönebileceğimi bildiğim için hiç zorlanmamıştım. Evlenince öyle olmuyormuş. Herkes yerinde sağ olsun, sağlıklı olsun tek duam bu.annem her seferinde uzak bize göre değildi yanlış ettik diyo
gerçekten de değilmiş
5 sene üniversite okudum uzaktı da yaşadığm yerden gerçekten bıkmış yorulmuştum uzakta da yaparım sanmıştım ama öyle olmuyormuş evlilik çok farklı
24 saat canlı kalıyor canım. Ben yumurtlama gördüğüm günü değerlendirdim. Sonrasında eşim yorgun geldiği için olmadı ama spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyormuş o yüzden problem etmedim. Akıntı birkaç gün önce başlıyor ama o gün çoğalıyor diye biliyorum. Benim çok olmuyor. Ağrı batma olmaya başladı bende oradan anlıyorum.Kızlar size bir soru sorabilir miyim? Ben bu tarz şeyleri pek takip etmemeye söz vermiştim kendime ve o yüzden pek bilmiyorum açıkçası, yumurta çatlatıktan sonra kaç saat canlı kalıyor ve bu akıntı olayı çatladıktan sonra mı önce mi oluyor?