Insallah ben cok agliyrm hala unutmadim acisiniBizde kız istiyorduk daha doğrusu oğlum ismini zeynep erva koyacaktık ama nasip değilmiş olsun o küçük melekler ahirette sefaatcimiz olacak insallah
Canim ya bende son kez 2 taramaya girdim belki bir umuttur diye son hali gozumun onunden gitmiyo o kurtaj masasinda doktora yalvardim dedim ki nolursun resmini cek ben bakicam dedjm 21 yasinda oldugum icin ilh gebeligimde oldugu icin gostermediler ve pskoloha varana kadar gittim simdi olsaydi 6 aylik olcakti minigimBende öyleyim uyku uyuamıyorum çok değişken duygulardayim gülerken bi anda agliyorum hastaneden çıkarken yenidoğan bebek gördüm tutamadım kendimi oradan boş dönmek çok sarstı beni birde bebegimi düşürürken gördüm minicik ama herşeyi vardı gözümün önünden gitmiyor
gene cok sukur oglun var senin bi anda unuta bilcegin ama benim oda yokBende öyleyim uyku uyuamıyorum çok değişken duygulardayim gülerken bi anda agliyorum hastaneden çıkarken yenidoğan bebek gördüm tutamadım kendimi oradan boş dönmek çok sarstı beni birde bebegimi düşürürken gördüm minicik ama herşeyi vardı gözümün önünden gitmiyor
Insallah canim seni tanidigima cok memnun kaldim hamis kalirsak goruselim fazlalikla haberleselim insallahBen direk elime almıştım üzülme bende senin yaşındayken düşük yapmıştım ama dedimya ikinci ay hamile oldugumu öğrendim çok şükür aslanlar gibi oğlum var seninde olacak ama stres yapma çok fazla
Tabiki haberleselim canım benim memnuniyetle gerçekten insan çok ihtiyaç duyuyorInsallah canim seni tanidigima cok memnun kaldim hamis kalirsak goruselim fazlalikla haberleselim insallah
Ablacım allah yardimcin olsun rabbim insalah sanada nasip eder hayırlısıyla ben bi macuna basladim clife macun diye istersen araştır biraz instagramda falan senin durumunda olanlar varKızlar sizler en azından normal yolla hamile kalabiliyorsunuz yaşı genç olanınız var başka çocuğu olanınız var yani diyeceğim beterin beteri var her zaman şükretmeliyiz.ben sizden daha vahim durumdayım ama diyorum ki benden kötüsüde olabilir.benim yaş 43 hiç çocuğum yok 3.ü tüp bebek kürtajla sonuçlandı ve bundan sonrası için hiç gücüm kalmadı.ama ne yapalım rabbim büyük.
Canim iki düşükten sonra testlerle araştırma yapıldı mı sana genetik ve kan pihtilasmasi gibi . benim de dusugum olduBen 2 düşük yaptım canim ve 9 aydır anne olmak için uğraşanlardanim
Canım mrb bana genetik test yapıldı 15 gün sonra gelip sonucunu al dediler bekledim ve gidip aldım kan pıhtılaşmasi varmis bende onu öğrenmiş oldum.Şimdi iğne ve hap kullanıyorum 15 gün ne ki çabuk geçer sende bekle en azından düşük nedenini öğrenmiş olursun ve bi daha düşük yaşamazsın rabbimin izniyleCanim iki düşükten sonra testlerle araştırma yapıldı mı sana genetik ve kan pihtilasmasi gibi . benim de dusugum oldudoktor bir adet gör yapalım testleri dedi üni.hocası ise 3ay sonra yapalım dedi. Sanırım test sonuçları da 15ile 30gun arasinda çıkıyor o kadar beklemek istemiyorum . sana ne zaman yapıldı testler ?yardımcı olursan sevinirim
15gun beklerim canim ama bana test yapıp araştırmak için 3ay sonra gel dediler . 3ay beklemek istemiyorum.Canım mrb bana genetik test yapıldı 15 gün sonra gelip sonucunu al dediler bekledim ve gidip aldım kan pıhtılaşmasi varmis bende onu öğrenmiş oldum.Şimdi iğne ve hap kullanıyorum 15 gün ne ki çabuk geçer sende bekle en azından düşük nedenini öğrenmiş olursun ve bi daha düşük yaşamazsın rabbimin izniyle
merhaba kızlar bende 7 haftalık bebeğimi kaybettim kalp atışını duyamamıştım sağlıksız bir gebelikti gelişmiyordu. çok fazla kanamam olmuştu et parçası gibi birşeyler düştü sonra doktora gittiğimde kese bozulmuş dedi doktor ve kürtaj ile alındı. çok acı bir durum 2 ay çok zor geçti benim için yeni yeni kendimi toparladım şimdi tekrardan bebek düşünüyoruz inşallah Allah nasip eder
Amin canım allah razı olsun15gun beklerim canim ama bana test yapıp araştırmak için 3ay sonra gel dediler . 3ay beklemek istemiyorum.
Senin düşükten ne kadar sure sonra yapıldı testlerin ?
Rabbim bebeğini sağlıkla kucagina alıp büyütmeyi nasip etsin
Canim ben de iki dusuk yaptım bende de doktor araştırma istedi . sorum şu senin 2.dusugunden kaç gün sonra araştırma test için çağırdı.Amin canım allah razı olsun
Canım ben 3 düşük yaptım 2.düşüğüm de doktor araştırma istedi bu araştırmanın yapılması için ne yazikki 2 düşük yapmış olman gerekiyor yoksa yapmiyorlar
Aynı şeyleri yaşamışız. Gerçi burda herkes aynı şeyleri yaşamış. Ben de 6.haftamda kaybettim kalp atışını duyamadım bir türlü. 8 haftalık olması gereken bebeğim 6 haftalikta kalmış. Ya 6.haftasinda öldü kalbi durdu ya da hiç kalp atışı oluşmamış dedi doktor. Daha yeni yeni toparladım ve bikaç gün önce tekrar çocuk sahibi olmaya karar verdik. Geçmiş olsun sana da
Hepinizden dualarınızı bekliyorum. Allah'ım bir daha hicbirimize o zamanları yaşatmasın inş.
Slm kızlar Ben 6 haftalık hiçbir sorun yokken bebeğimi kaybettim sübyan denilen illet yüzünden çok zorlu bir dönemdi 20 gün kanama falan bayağı zor atlattım kürtaja girmek istemediğim için Rabbimin de yardımıyla evde düşük yaptım ama çok zor bir durum allah kimseye yaşatmasın maddi ve manevi çöküyor insan çok şükür psikolojik olarak çökmedim. Şimdi ara vermeden tekrar düşünüyoruz ama yumurtlama dönemi düşükten sonra nasıl oluyor bilginiz var mı? Hamile hemen kalır mıyım ya kalmazsam diye endişem var Birde Folik asit kullanmaya başladım sağlıklı olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?