Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası gebelik için hazırlanan anne adayları gelin burada konuşalım.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim seninki neydi benimki kimyasal gebelikti ve kurtaj herhangi bir operasyon gecirmedim ilac bile vermedi vucuttan kendiliginden atildi bu yüzden kanamam cok sürdü oyle surekli akmadi bazen azaldi bazen artti o sekilde
Ya benim ne olduğu belli olmadi bi gittim adetim gecikince küçük gebelik var dedi kese görünmedi 1 hafta sonra alttan bakicam dedi o haftada izinli olduğu için kaldı sonraki haftada lekelenmeler olmaya başladı gittim tekrar bu kez alttan bakabildi nihayetinde fakat kese görünmüyor dedi düşmüş yani sonrada zaten kürtaj dedi olduk bir yıl oldu hala bişey yok
Dr gittim yumurtaların tembel dedi ilaç kullandim klomen ve yine olmadi

Aynen çok basit geliyor
6 haftalikti canim gelismedi kürtaj olmak zorunda kaldim o hemen olmustu
Ben de cabuk hamile kalabiliyorum duye sevinmistim kurtaj sonrasindaki adetten sonra kafam da olur yine diye cok rahatti kac aydir olmadi ama
Belli olmuyor iste hemen kalabilmissin oda güzel benimkide hemen hemen ayni 7 haftalıktı.belki rahmin ancak toparlayacaktir canm düşünmemeye çalışalım desem olmuyor maalesef ..olacağı zaman olur inşallah

Merhabalar. 8. Haftadayken kalp durması nedeniyle kürtaj oldum. 20 gün gecti.. kac gün sonra adet olmustunuz? Ve kac zamanda yeniden gebe kaldınız?

Merhabalar. 8. Haftadayken kalp durması nedeniyle kürtaj oldum. 20 gün gecti.. kac gün sonra adet olmustunuz? Ve kac zamanda yeniden gebe kaldınız?
Canım merhaba ben kurtaj olmadim kendiliginden düştü ama bir ay surdu düşük bittigi son günü adetinin son gunu olarak kabul ediyorsun. Yani düşük oldugu anlarada adet gibisin bitisi adetinin bitisi gibi oluyor benim bildigim.dusukten sonra tam 28 gun sonra normal adetimi gördüm

Gecmis olsun arkadasim benim de bugun 17.gun ayni sekilde oldu hic pihtili kanamam olmadi 1 haftadir ne lekelenme ne kanamam ne de agrim oldu gecti duzeldim derken bugun turuncumsu su gibi sivi geldi adet sancisi gibi bacak bel kasik agrim var. Normaldir insallah. 12sinde kontrolum var. Sen kontrole gittin mi? Ne zaman gebe kalmayi dusunuyorsun? Insallah sorunsuz regl olup duzene girelim.

Gecmis olsun arkadasim benim de bugun 17.gun ayni sekilde oldu hic pihtili kanamam olmadi 1 haftadir ne lekelenme ne kanamam ne de agrim oldu gecti duzeldim derken bugun turuncumsu su gibi sivi geldi adet sancisi gibi bacak bel kasik agrim var. Normaldir insallah. 12sinde kontrolum var. Sen kontrole gittin mi? Ne zaman gebe kalmayi dusunuyorsun? Insallah sorunsuz regl olup duzene girelim.
Cok gecmiş olsun canım.. ben 12 gün sonra filan kontrole gittim hersey normaldi. 40 gün icinde adet olursn dedi doktorum. Bugün 24.gün filan. Ben hemen gebe kalmak istiyorum hemen hemen: )

Cok gecmiş olsun canım.. ben 12 gün sonra filan kontrole gittim hersey normaldi. 40 gün icinde adet olursn dedi doktorum. Bugün 24.gün filan. Ben hemen gebe kalmak istiyorum hemen hemen: )
Sagol cok tesekkur ederim.
Beklemeyecek misin yani regl olmayi Allah hayirlisini versin. Hayirli zamanda saglikli gebelik nasip etsin. Amin.:)

Back