Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası gebelik için hazırlanan anne adayları gelin burada konuşalım.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle tabiki yeri ayrı olur umarım siz de istediğiniz zamanda kavuşursunuz bebeğinize. Bizim de 2 ay ara vermemiz lazım işte ama sanki zaman hiç geçmicek
Kan pıhtılaşması kac cıktı sizde bende hamile kalmak isteyen yigenim var düşük yaptı kan pıhtılaşma testi istedi bendede var kan pıhtılaşması 150 ile 370 arasında olması gerekmiş 305 çıkmış sizce bebeği büyütmek için yeterlimi

Kızlar yigenim düşük yaptı. Kan pıhtılaşmadı testi istedi doktordan 150 ile 370 arasında olması gerekmiş 305 çıkmış sizde tekrar hamile kalmaya ve gebeliğini devam ettirmeye yetermi bu değer acil cevap verirseniz mutlu olurum.

Kızlar merhaba ben şuan düşük yapıyorum cumartesi doktorum dış gebelik yada tutunmaya çalışan sağlıksız bir gebelik diye iğne yaptı düşürmek için haftaya cumartesi gel bhcg bakalım artıyorsa ameliyat dedi kanamam olmuştu zaten cuma günü üstünede iğneyi oldum acaba düşmüşmüdür?
Düşmediyse ameliyat değik kürtajmıdır acaba yaşayanlar bilgilendirebilir mi acaba.

Iyi geceler arkadaşlar araniza yeni katıldım ben 13 haftalik hamileyken malesef bebegimin kalbinin durması sonucu 6 şubatta kürtaj oldum.tekrardan bebek sahibi olmak istiyorum ilk adetim olduktan sonra korunmayı düşünmüyorum. Şimdi henüz adet olmadan yumurtlamami neye gore hesaplayabilirim.birde bu şekild e sağlıklı hamilelik sürdüren oldumu acaba yardımcı olabilirmisiniz rica etsem bu arada rahimin toparlanması için macun kullanicam bitkisel.deneyimlerinize ve bilgilerinize çok ihtiyacım var lütfen yardim

Iyi geceler arkadaşlar araniza yeni katıldım ben 13 haftalik hamileyken malesef bebegimin kalbinin durması sonucu 6 şubatta kürtaj oldum.tekrardan bebek sahibi olmak istiyorum ilk adetim olduktan sonra korunmayı düşünmüyorum. Şimdi henüz adet olmadan yumurtlamami neye gore hesaplayabilirim.birde bu şekild e sağlıklı hamilelik sürdüren oldumu acaba yardımcı olabilirmisiniz rica etsem bu arada rahimin toparlanması için macun kullanicam bitkisel.deneyimlerinize ve bilgilerinize çok ihtiyacım var lütfen yardim
Canim bende 8 haftalik bebegimi kayvettim ustunden tam 4 adetim gecti yani 23 ekimde kürtaj oldm yeni bebek ypmaya basladk ama senin dusuncen tabiki rabbim hayirli kildiysa zaten hemwn hamis kalirsin eyer suan rabbim sebi bkletrse uzulme en guzeli yolda demektir :emir_bebek:

Benim ilk gebeligim değil canım çok sukur 6 yaşında oğlum var aşırı derecede kardeş isteyen oğlumdan öncede bir düşük yaşamıştım ondada 1kere adet oldum sonra hamile kalmistim rabbim önce olmayanlara sonrada cokkkk isteyenlere nasip etsin gerçekten çok kötü bir duygu evlat acisi

Benim ilk gebeligim değil canım çok sukur 6 yaşında oğlum var aşırı derecede kardeş isteyen oğlumdan öncede bir düşük yaşamıştım ondada 1kere adet oldum sonra hamile kalmistim rabbim önce olmayanlara sonrada cokkkk isteyenlere nasip etsin gerçekten çok kötü bir duygu evlat acisi
Canim benim ilk gebeligimdi cok hrycanliydik ama kaybettik simdi adetim daha bu gun bitti ftil kullaniyorum ve bebek iatyrz ama korkuyrm gene kalbi durursa diye :( ftilden sınra gebe kalirmiyim ki aklimda cilgin sorular :)

Fitil tabiki rahmi t3mizler ya bilmiyorum inanirmisin ama ben düşükten sonra oğluma sübyan muskasi yatırmıştım tamamıyla inançla alakalı tabiki ben koruduğuna inanıyorum yakın çevremdede kullananlar var eğer hamile kalırsam tekrardan yaptiricam

Fitil tabiki rahmi t3mizler ya bilmiyorum inanirmisin ama ben düşükten sonra oğluma sübyan muskasi yatırmıştım tamamıyla inançla alakalı tabiki ben koruduğuna inanıyorum yakın çevremdede kullananlar var eğer hamile kalırsam tekrardan yaptiricam
O nasil oluyo canim ?

I
Korkular hep var inşalla h tez zamanda sağlıklı sihhatli bir hamilelik gecirirsin
Nsalla sende hayirlisiyla rabbim gonlune gore veriri cok istiyorum ben hemde saglikli sihatli hayirliysa hayirli evlat olarak kiz istyrz ismi bile hazir ravza ♡

Ya hocadan yardım alıyosun kitap aciyorlar eğer sübyan varsa yazıyor eğer yoksa bişey yazmıyor yazdığı muskayı doğum yapana kadar sen taşıyorsun doğumdan sonra bir müddet bebek taşıyor dediğim gibi inanç meselesi bende inanıyorum

Bizde kız istiyorduk daha doğrusu oğlum ismini zeynep erva koyacaktık ama nasip değilmiş olsun o küçük melekler ahirette sefaatcimiz olacak insallah

Ya hocadan yardım alıyosun kitap aciyorlar eğer sübyan varsa yazıyor eğer yoksa bişey yazmıyor yazdığı muskayı doğum yapana kadar sen taşıyorsun doğumdan sonra bir müddet bebek taşıyor dediğim gibi inanç meselesi bende inanıyorum
Tabiki inanc meselesi bende inanirim oyle seyelre ama ben ankaradayim nerden bulcam ki hocayi oda var

Back