Çok geçmiş olsun. Bir daha yaşamayalım böyle tatsızlıklar inşallah. Bende beklemek istemiyorum ama doktor hep üç ay bekleyin diyor. Hatta 6 ay diyen bile var ama ben o kadar sabredemem. Rahmin toparlanması için 3 ay normal bence. Zaten bu ay adet döngümde normale dönecek gibi hissediyorum. Ilk ve ikinci adet araları 36 gün. Böyle olunca yumurtlamada geç oluyor. Ovulasyon testiyle takip etmesi daha iyi bence. Sizin ne kadar oldu düşük olalı?Öcü testi yapmadım keşke yapsaydım benim 5 haftalıktı kendiğinden düştü o yüzden korunmadım olmasını çok istiyorum düşükten sonra adet tarihleri değişiyormuş acaba ne zaman olur diye sabırsızlanıyorum
Sağolun allah hiç birimize bu sıkıntıları yaşatmasın. Benim adet gibiydi düşüğüm o yüzden doktoor bi şey demedi 20 gün oldu düşük yapalı ama kanamam biteli 17 gün oldu keşke ovulasyon testi yapsaydım böyle belirsizlik de kötü ben pkolu olduğum için hemen gebe kalmak istiyorumÇok geçmiş olsun. Bir daha yaşamayalım böyle tatsızlıklar inşallah. Bende beklemek istemiyorum ama doktor hep üç ay bekleyin diyor. Hatta 6 ay diyen bile var ama ben o kadar sabredemem. Rahmin toparlanması için 3 ay normal bence. Zaten bu ay adet döngümde normale dönecek gibi hissediyorum. Ilk ve ikinci adet araları 36 gün. Böyle olunca yumurtlamada geç oluyor. Ovulasyon testiyle takip etmesi daha iyi bence. Sizin ne kadar oldu düşük olalı?
Allah yardımcın olsun canım emeklerini boşa çıkarmasın benimde eşimin sınavı var bilirim bu sıkıntıda birde bunlara emek vermeyi kolay gelsin şimdidenKızlar bu arada bir hafta sonra çok önemli bir sınava giricem bana dua eder misiniz herşeyin yolunda gitmesi için gerçekten çok ihtiyacım var çalışıyorumda baya sonrası Allah a kalmış sizde benim için dua rdin olur mu işlerim yoluna girsin
Amin canımm çok teşekkür ederim.Allah yardımcın olsun canım emeklerini boşa çıkarmasın benimde eşimin sınavı var bilirim bu sıkıntıda birde bunlara emek vermeyi kolay gelsin şimdiden
Amin canımm çok teşekkür ederim.Allah yardımcın olsun canım emeklerini boşa çıkarmasın benimde eşimin sınavı var bilirim bu sıkıntıda birde bunlara emek vermeyi kolay gelsin şimdiden
Amin canımAmin canımm çok teşekkür ederim.inşallah eşininde emeklerini boşa çıkarmasın Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sınavda başarılar canım iyi geçer inşallah. Stres yapmamaya çalış.Kızlar bu arada bir hafta sonra çok önemli bir sınava giricem bana dua eder misiniz herşeyin yolunda gitmesi için gerçekten çok ihtiyacım var çalışıyorumda baya sonrası Allah a kalmış sizde benim için dua rdin olur mu işlerim yoluna girsin
Anladım canım. Korunmuyorum dedin acaba hamile olabilirmisin :)Sağolun allah hiç birimize bu sıkıntıları yaşatmasın. Benim adet gibiydi düşüğüm o yüzden doktoor bi şey demedi 20 gün oldu düşük yapalı ama kanamam biteli 17 gün oldu keşke ovulasyon testi yapsaydım böyle belirsizlik de kötü ben pkolu olduğum için hemen gebe kalmak istiyorum
İnşallah canım çok teşekkür ederim, elimden geldiğince işteSınavda başarılar canım iyi geçer inşallah. Stres yapmamaya çalış.
Merhaba canım ben hamile kalmadan bi ay önce 20 lik diş çekimi yaptrdım cerrahi müdahale ile birde kanal tedavisi dolgu vs yaptırdım öbür ay hamile kaldım gerçi düşükle sonuçlandı ama öncesinde yaptırmanın sakıncası yok dedi doktor tam aksine eğer bu şikayetin varsa bence önce dişini hallet hamilelikte çok zor helede diş iltihabı bebeğe zarar veriyormuş hamilelikte o yüzden bence dişini halletMerhaba arkadaşlar nasılsınız? Bu aralar benim kafam biraz karışık. Sizede danışmak istiyorum. Geçen hafta doktora gittim muayne oldum doktor korunmana gerek yok hamile kalabilirsin dedi ve ben çok sevindim :) smear testini de yaptırdım. Kan tahlili vermiştim biraz demir eksikliği çıktı ilaç kullanmaya başladım. Ama işte yirmilik diş problemim çıktı. Haftaya çekilecek. Bugün antibiyotik kullanmaya başladım. Ben bir dahaki ay bebek için deneme olsun istiyorum. Acaba antibiyotik etkiler mi? Tahmini yumurtlama 5-6 aralık gözüküyor. Dişçiyede sordum sorun olmaz dedi :) cuma günü kadın doğuma gidicem smear testi sonucu için ona da sorucam bunu. Sizce ne yapayim? Ocak ayına mı bıraksam?
Merhaba çok geçmiş olsun. Zaten haftaya çekilecek. Diş çok önemli bende bir an önce hallolmasını istiyorum. Benim derdim simdi bir hafta antibiyotik kullanıcam o yumurtaya bi etkisi olur mu diye. Ilac biticek 15 gün sonra falan yumurtlama olucak. Tabi hemen hamile kalıcam diye birşey yok ama ya olursa diye endişem.Merhaba canım ben hamile kalmadan bi ay önce 20 lik diş çekimi yaptrdım cerrahi müdahale ile birde kanal tedavisi dolgu vs yaptırdım öbür ay hamile kaldım gerçi düşükle sonuçlandı ama öncesinde yaptırmanın sakıncası yok dedi doktor tam aksine eğer bu şikayetin varsa bence önce dişini hallet hamilelikte çok zor helede diş iltihabı bebeğe zarar veriyormuş hamilelikte o yüzden bence dişini hallet
Teşekkür ederim canım Gebeliğin ilk 3 ayında zararlı demişti doktor bana ama tabiki sende bir danış doktoruna o daha iyi bilgi verirMerhaba çok geçmiş olsun. Zaten haftaya çekilecek. Diş çok önemli bende bir an önce hallolmasını istiyorum. Benim derdim simdi bir hafta antibiyotik kullanıcam o yumurtaya bi etkisi olur mu diye. Ilac biticek 15 gün sonra falan yumurtlama olucak. Tabi hemen hamile kalıcam diye birşey yok ama ya olursa diye endişem.
Aynen cuma günü gidince sorucam canım teşekkür ederimTeşekkür ederim canım Gebeliğin ilk 3 ayında zararlı demişti doktor bana ama tabiki sende bir danış doktoruna o daha iyi bilgi verir
ben de senin giibydim ve doktorum bana bi ay daha bekle bir adet daha gör dediler ben de bekledim yani tahmini yumurtlama zamanlarımda korundum bu ay da olduktan sonra bırakıcam inşallah. ben ilk adetimi de 45 gün sonra olmuştum.kızlar merhaba neler yapıyorsunuz ben ilk adetimi 35. gün oldum bitmek üzere 6. gün bugün. Adetliyken hormon testleri yapıldı çok şükür gebelik adına sıkıntı yok rahimde toplanmış dedi ama tsh baya yükselmiş4 lerde zaten 8 aydır ilaç kullanıyordum cumartesi onun için tekrar gidicem birde adetten önce bhcg 90 dı hala sıfırlanmamıştı umarım adetten sonra sıfırlanır. şimdi akıldaki soru korunsammı korunmasammı 1 ay daha beklesemmi deli sorular kafamda
bende 1 ay bekleyeyim en iyisi sonuçta tekrar aynı şeyleri yaşasak keşke dicez lazere falan gidim bari bu aralıkta fırsatları değerlendirelim :)ben de senin giibydim ve doktorum bana bi ay daha bekle bir adet daha gör dediler ben de bekledim yani tahmini yumurtlama zamanlarımda korundum bu ay da olduktan sonra bırakıcam inşallah. ben ilk adetimi de 45 gün sonra olmuştum.
Ay resmen aynı kafadayız ben de gidicem lazere, hatta ben büyük ihtimal bir ay daha beklicem gerçi Allah ne zaman isterse o zaman ama aralıkta bırakıp direk hamile klırsam abimin düğünüyle çakışacak tarih bi tane abim var zaten o yüzden garsnti olsun diye belki bir ay daha beklerimBe
bende 1 ay bekleyeyim en iyisi sonuçta tekrar aynı şeyleri yaşasak keşke dicez lazere falan gidim bari bu aralıkta fırsatları değerlendirelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?