Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası gebelik için hazırlanan anne adayları gelin burada konuşalım.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım şimdi ilaç tedavisine başladık folik asit ve pıhtılaşmayı önleyen bi ilaç verdi doktorum onları kullanıyorum hamile kalınca da gunluk iğne vurulacak tedavisi bu belirtisi sadece 1 den fazla düşük yapmak
Bende de kan pıhtılaşma sorunu var ama gebelik öncesi doktor ban sadece folik asit verdi şuan 5haftalık hamileyim bu hafta keseyi görücez nasipse ama doktor kese görünene kadar kan sulandırıcı başlayamam keseden sonra igneye başlıycam dedi sorun olmaz umarım geç kalmam yani

Tamam canım çok saol cevabın için. Aslında cuma günü olacaktım kağıtları da imzaladım fakat bu kadar riski alamadım kendi düşsün deyip çıktım hastaneden. Demek Hee yer de böyleyse yapacak bişe yok. Çünkü kanamam falan yok bebeğin düşeceği yok sanırım Gulumse24 Gulumse24

Bence biraz daha bekle benim halamın kızınında kalp atışları geç duyuldu kürtaja alacaklardı ama gitmedi doktora başka bi hastaneye gitti kalp atışı duyuldu doktorlar bu konuda çok ihmalkar çok fazla önemsemiyolar 1kaç hafta daha bekle derim canım
Kaçıncı haftasında duyulmuştu hatırlıyor musun? Gelişim geriliği var demişler miydi acaba

Kaçıncı haftasında duyulmuştu hatırlıyor musun? Gelişim geriliği var demişler miydi acaba
Yok kuzum o kadarını bilmiyorum kızı şuan 1sınıfa gidiyo senin rahmin ters ilk çocuk nasıl olmuş bilmiyorum ama ikinci çocuğun olmaz menopoza giriyorsun demişler 7ay adet görmedi galiba menopoza girdim demiş doktora gitmiş ve 3aylık hamilesin demiş şuan 4aylık hamile be oglu olcak doktorlara fazla güvenmeyin neyin ne olacağını sadece Rabbim bilir gerisi hikaye kuzum inş Rabbim senin Bebeginede can verir dua et

Çok üzücü bir durum Rabbim bidaha yaşatmasın bende 2015 martta 16haftalıkken düşük yaptım doktor 4aylık oldugu için 4ay korunmamı söyledi ama keşke de korunmasaymışım 2.5senedir olmadı hemde hiç sebep yokken şimdi hamdolsun hamileyim bence korunma ve düşügün Ayagı geri derler hemen hamile kala bilirsin canım Rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin isteyen herkezin gönlüne göre en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Ya of işte ben de çok kararsızım ilk adetimi oldum korunmayı bıraksam mı bi adet daha beklesem mi bilemiyorum ama dr da bekle diyor folbiol zinco dodex regenesis ve coraspin kullanıyorum mthfr c677t pıhtılaşmam var benim de. Biraz depoların dolsun dedi dr

Düşükten sonra ikinci adetimi gördüm bu ay yumurtlamayı test ile takip ediyorum bakalım bu ay rabbim bebeğimi tekrar bana gönderecek mi inşallah gönderir bana ve isteyen herkese

Düşükten sonra ikinci adetimi gördüm bu ay yumurtlamayı test ile takip ediyorum bakalım bu ay rabbim bebeğimi tekrar bana gönderecek mi inşallah gönderir bana ve isteyen herkese
Canim kaçıncı haftada düşük yaptin

Ben de bu perşembe kürtaj olacağım. sonra korunmayı düşünmüyorum yumurta takibi yapacağım insallah hemen olur .sen de insallah bu ay hamis kalirsin
senin kendiliğinden mi düştü. Prmm Prmm
Boyutları normaldi canım kese falan ama kalp atışı duyulmadı o gün kanama başladı yatış yapıldı ilaçlar falan yapıldı ama kanamam durmadı kendisi düştü hastanede yattım gece parça kaldı dedi doktor kürtaja aldı . İkinci adeti oldum işte . Bu üçüncü ayım ama adetlerim çok düZeldi kürtaj sonrası bu iyi beni mutlu eden şu son aylarda bu insan üzülüyor benden sonra evlenen herkes nerdeyse hamile bir bir doğurdu ben kaldım rabbim verdi ama aldı benden :işsiz:

Ben de bu perşembe kürtaj olacağım. sonra korunmayı düşünmüyorum yumurta takibi yapacağım insallah hemen olur .sen de insallah bu ay hamis kalirsin
senin kendiliğinden mi düştü.
Devlete mi gittiniz peki ogün? Benim bebek 6.hafta da kalmış kanama falan da yok

Bende aynı durumdayım. Ikinci adetim bitmek üzere. Bu ay ovulasyon testi alıp takip edicem. Çünkü benim adet döngüsü uzadı ve yumurtlamada uzadı. Üçüncü adeti olup öyle korunmayı bırakıcam. Inşallah hemen hamile kalırız ya o kadar çok istiyorum ki.. allahım hekese sağlıklı evlat nasip etsin

Mrb bende 3yillik evliyim 2 dusugum var 2.dusugumu yapalı 2 hafta oldu ve kürtaj oldum patoloji raporumda sıkıntılı çıktı ve 3 ay bebeği ertelememiz gerektiğini özellikle eşimin korunmasını söyledi ilaç yazmadı sebebini sorduğumda benim için uygun olmadıni söyledi neden böyle dedi anlamadım bu 3 aylık süreçte ise doktorumun yaptırmami istediği tahlilleri yaptırıcam Rabbim tez zamanda sağlıklı Bebek ler nasip etsin hepimize

Çok üzücü bir durum Rabbim bidaha yaşatmasın bende 2015 martta 16haftalıkken düşük yaptım doktor 4aylık oldugu için 4ay korunmamı söyledi ama keşke de korunmasaymışım 2.5senedir olmadı hemde hiç sebep yokken şimdi hamdolsun hamileyim bence korunma ve düşügün Ayagı geri derler hemen hamile kala bilirsin canım Rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin isteyen herkezin gönlüne göre en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Ay canım ya sende aynı benim gibisin :( bende 16 haftalık Doğum yaptım banada sebep söylemediler. Rahim açıldı çocuk yola girdi ve normal Doğum yaptım :((((

Bat 2 gün sonra evde test yapsam çıkar mı ki kesin çözüm kan testi farkındayım ama çalışıyorum hastaneye gidemiyorum acilde de yapmıyorlar

Kürtaj olan arkadaşlara bir sorum olacak. Bu hafta 9 haftalık bebeğin kalbini duyamadılar bu hafta içi kürtaj olacağım. Kürtaj olmadan önce size kağıt imzalattılar mı? Her türlü riski kabul ediyorum diye?
Evet canim imzaliyorsun.

Back