ılk defa olduğu ıcın endıselıyım bide ben bu kan degerlerınden pek anlamıyorım 0.21 normal bindeger mi?Hiç normal gözükmüyor doktora gidin bir an evvel ihmal etmeyin bence
COk tsekur ederım bıtek sız ılgılendınız ama benım amacım suan sadece bunu kanı durdurmak gebelık zaten yok ben regl oldum normal sekılde 5 gun surdu durdu sonra tekrar 10 gundur kanamam oluyoNegatif diye biliyorum ben. Böyle bir durum sık yaşanmaz zaten adet harici kanamalar doktora danisilmali. Biz bilemeyiz canım inşallah önemli birşey değildir. Eğer hamilelik varsa bile önlem almış olursunuz çünkü hamilelikte de kanama iyi bişey değil. İdrar testi yaptınız mi
Canim gebelik zaten yok diyorsunda neden düşük olabilir mi diye sordun ki kafam karıştı benim. Eğer gebe değilsen adet gününden yada adet oldun daha. Daha adet gününe varken erken bi kanaman başladıysa buna "ara kanama" deniliyor. Bi araştır bakalımCOk tsekur ederım bıtek sız ılgılendınız ama benım amacım suan sadece bunu kanı durdurmak gebelık zaten yok ben regl oldum normal sekılde 5 gun surdu durdu sonra tekrar 10 gundur kanamam oluyo
Bunu doktor dedı bana ondan korktum bende dusuk olabılır ama agrım yol diyosun dedıCanim gebelik zaten yok diyorsunda neden düşük olabilir mi diye sordun ki kafam karıştı benim. Eğer gebe değilsen adet gününden önce erken bi kanaman başladıysa buna "ara kanama" deniliyor. Bi araştır bakalım
Gebe olsanda olmasanda normal bi durum değil hemen tekrar muayene olBunu doktor dedı bana ondan korktum bende dusuk olabılır ama agrım yol diyosun dedı
Herkes boyle dedıgıne gore demekki gercekten normal bir durum degıl cok tesekkur ederım pazartesı hemen gıdıcemGebe olsanda olmasanda normal bi durum değil hemen tekrar muayene ol
Evet canım bende lisede sağlık lisesindeydim az çok bilgim var. Dediğim gibi eğer ortada gebelik yoksa düşük gecirmiyorsan, ara kanama denilen olay sende olmuş olabilir. Geçmiş olsun şimdidenHerkes boyle dedıgıne gore demekki gercekten normal bir durum degıl cok tesekkur ederım pazartesı hemen gıdıcem
Tesekkur ederım sizide tebrik ederimEvet canım bende lisede sağlık lisesindeydim az çok bilgim var. Dediğim gibi eğer ortada gebelik yoksa düşük gecirmiyorsan, ara kanama denilen olay sende olmuş olabilir. Geçmiş olsun şimdiden
Çok sağolTesekkur ederım sizide tebrik ederim
Bu ne demek?kan sonucum yanı betahgc 0.21 cıktı benım hep 100 cıkıyordu
EVet 0.100 demek istedim kanamamın yogun olduğunu soyledıgım ıcın bakmak ıstemedı ne yalan soyleyım musaıt olmadıgı ıcın bıkını bolgem bende ısrarcı olmadım bırazda basiretin baglandı cunku gittigimde 10uncu gundu belkıde bosuna geldım dıye dusumustum ama 2 Gundur azaldı pazartesi tekrar gıdıcemBu ne demek?
Her zaman 100 çıkıyorsa her zaman hamileyim demektir bu? Orda bi yanlışınız var.
Ya da 0,100 demek istiyorsunuz ki o da negatif demek zaten.
26 mayısta regl olduysanız 12 gündür kanama devam ediyor demektir yoğunsa sıkıntı evet ama bazen adetler uzun sürebiliyor mevsimsel falan olabilir. Doktor neden alttan muayene etmedi. Kist falan var mı bakması lazımdı?
Umarım oyledir ara kanama dıye bısey duymamıstım bi arkadasımda normal oldugunu soyledı aynısı onundanbasına gelmıs herseyıvtemızmıs bırde benım bıraz yasıma gorevkılo fazlalıgım var belkıde kılo aldım dıye oldu cunku neredeyse2 aydır dısarı cıkmıyorum ve hareketsızım bı nebze yorumunuzla ıcım rahatladıCANIM KORKMA BÜYÜK İHTİMALLE ARA KANAMAN OLDU. GEÇEN SENE ADETİMDEN 10 GÜN SONRA KANAMAM OLDU 1 HAFTA AZ AZ DEVAM ETTİ ARKASINDAN BİRDEN YOĞUN KANAMA BAŞLADI HEMEN HASTANEYE GİTTİK YAPILAN KONTROLLER TEMİZ ÇIKTI. 10 GÜNLÜK KANAMAM ARA KANAMA NORMAL ARADA OLUR DEDİ YOĞUNLAŞAN DA ADET KANAMAM İMİŞ.
MEVSİM DEĞİŞİKLİĞİ, STRES SEBEBP OLABİLİR AMA YİNE DE TEKRAR MUAYENE OL...
Umarım oyledir ara kanama dıye bısey duymamıstım bi arkadasımda normal oldugunu soyledı aynısı onundanbasına gelmıs herseyıvtemızmıs bırde benım bıraz yasıma gorevkılo fazlalıgım var belkıde kılo aldım dıye oldu cunku neredeyse2 aydır dısarı cıkmıyorum ve hareketsızım bı nebze yorumunuzla ıcım rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?