Düşük olabilir mi nolur yardım edin😱😱

Merve1919

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2020
27
10
3
28
Herkese merhaba 17 nısanda regl olmustum ramazan ve hatta bayram boyunca olmadım yanı yaklasık 40 gun knamam olmadı 26 mayısta regl oldum ve hala kanamam yogun kırmızı sekılde devam edıyor devletten randevu aldım ama beklemek ıstemedım apar topar ozel hastaneye gıttım doktor sadece ustten ultrasonla baktı ve bısey gorunmedıgını soyledı dusuk yapıp yapmadıgıını kanla anlarız dedı ve kan sonucum yanı betahgc 0.21 cıktı benım hep 100 cıkıyordu calıstıgım ıcın surekli vaktım olmuyor doktora ulaşamadım 2 gundur ama bu kanama ne samwn bıtıcek ne kanamasıdır bu anlamadım kanamq dısında herhangı agrı vesaıre yok şutfej yardım edın varmı basına boyle gelen ?

Negatif diye biliyorum ben. Böyle bir durum sık yaşanmaz zaten adet harici kanamalar doktora danisilmali. Biz bilemeyiz canım inşallah önemli birşey değildir. Eğer hamilelik varsa bile önlem almış olursunuz çünkü hamilelikte de kanama iyi bişey değil. İdrar testi yaptınız mi

COk tsekur ederım bıtek sız ılgılendınız ama benım amacım suan sadece bunu kanı durdurmak gebelık zaten yok ben regl oldum normal sekılde 5 gun surdu durdu sonra tekrar 10 gundur kanamam oluyo

COk tsekur ederım bıtek sız ılgılendınız ama benım amacım suan sadece bunu kanı durdurmak gebelık zaten yok ben regl oldum normal sekılde 5 gun surdu durdu sonra tekrar 10 gundur kanamam oluyo
Canim gebelik zaten yok diyorsunda neden düşük olabilir mi diye sordun ki kafam karıştı benim. Eğer gebe değilsen adet gününden yada adet oldun daha. Daha adet gününe varken erken bi kanaman başladıysa buna "ara kanama" deniliyor. Bi araştır bakalım

Bunu doktor dedı bana ondan korktum bende dusuk olabılır ama agrım yol diyosun dedı

Herkes boyle dedıgıne gore demekki gercekten normal bir durum degıl cok tesekkur ederım pazartesı hemen gıdıcem
Evet canım bende lisede sağlık lisesindeydim az çok bilgim var. Dediğim gibi eğer ortada gebelik yoksa düşük gecirmiyorsan, ara kanama denilen olay sende olmuş olabilir. Geçmiş olsun şimdiden

kan sonucum yanı betahgc 0.21 cıktı benım hep 100 cıkıyordu
Bu ne demek?
Her zaman 100 çıkıyorsa her zaman hamileyim demektir bu? Orda bi yanlışınız var.
Ya da 0,100 demek istiyorsunuz ki o da negatif demek zaten.
26 mayısta regl olduysanız 12 gündür kanama devam ediyor demektir yoğunsa sıkıntı evet ama bazen adetler uzun sürebiliyor mevsimsel falan olabilir. Doktor neden alttan muayene etmedi. Kist falan var mı bakması lazımdı?

CANIM KORKMA BÜYÜK İHTİMALLE ARA KANAMAN OLDU. GEÇEN SENE ADETİMDEN 10 GÜN SONRA KANAMAM OLDU 1 HAFTA AZ AZ DEVAM ETTİ ARKASINDAN BİRDEN YOĞUN KANAMA BAŞLADI HEMEN HASTANEYE GİTTİK YAPILAN KONTROLLER TEMİZ ÇIKTI. 10 GÜNLÜK KANAMAM ARA KANAMA NORMAL ARADA OLUR DEDİ YOĞUNLAŞAN DA ADET KANAMAM İMİŞ.
MEVSİM DEĞİŞİKLİĞİ, STRES SEBEBP OLABİLİR AMA YİNE DE TEKRAR MUAYENE OL...

EVet 0.100 demek istedim kanamamın yogun olduğunu soyledıgım ıcın bakmak ıstemedı ne yalan soyleyım musaıt olmadıgı ıcın bıkını bolgem bende ısrarcı olmadım bırazda basiretin baglandı cunku gittigimde 10uncu gundu belkıde bosuna geldım dıye dusumustum ama 2 Gundur azaldı pazartesi tekrar gıdıcem

Umarım oyledir ara kanama dıye bısey duymamıstım bi arkadasımda normal oldugunu soyledı aynısı onundanbasına gelmıs herseyıvtemızmıs bırde benım bıraz yasıma gorevkılo fazlalıgım var belkıde kılo aldım dıye oldu cunku neredeyse2 aydır dısarı cıkmıyorum ve hareketsızım bı nebze yorumunuzla ıcım rahatladı

canım ara kanamaları senede 1 ya da 2 defa çoğu kadın yaşar. eğer kontrollerın temiz ise korkma... bunun birçok sebebi var kilo değişimi, hava, stres vs varda var demişti doktor.... sende stres yapma ama içinin daha rahat etmesi adına tekrar muayene olabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…