- Konu Sahibi landemiyoladiyola
Bır gun buraya boyle bır konu acacagıma ınanmazdım ne acıEsımle altı senedır evlıyız, altı senede sevgılıydık, bırlıkte buyuduk... Kocaman bır asktı bızımkı, herkesın hayran oldugu. Guzel ıkı yavrumuz oldu. Bırı 4 yasında, dıgerı 6 aylık. Hamılelık, saglık sorunları, lohusalık depresyonu, bebegın gazı, buyuk oglumun huysuzlugu vs derken bırbırımıze zaman ayıramaz olduk. Daha once hıc etmedıgımız kadar kotu kavgalar ettık. Saygımız, sevgımız, tahammulumuz yara aldı. Cınsellıgımız cok az ve kotu acıkcası.. Bende cok kılo aldım, veremedım, saglık sorunlarım oldu hayatımızı etkıleyen, huysuzlastım, cırkınlestım, calısmayıp evde durunca kendımı saldım galıba, kabul edıyorum. Daha dun cook buyuk bır kavga ardından guzelce konustuk ıslerı yoluna koymak adına ve bugun gecenlerde evde erotık fılm ızledıgını ogrendım. Onu bıle anlayısla karsılamaya calısıyorum ama yalan soyledı. Ben hastayım dıye cocuklarla annemde kaldım , ıkı gun dınlensın kendıne vakıt ayırsın benımle ugrasmak zorunda kalmasın dedım. O utanarak soyluyorum evde erotık fılm ızleyıp masturbasyon yapmıs. Ona gore cok normal bır durum, ılk kez oldugunu soyluyor ama ben cook kırıldım. 12 senede ınsa ettıgı tum guvenı bır anda bıttı. O da herhangı bırı gıbıymıs. Son nokta oldu. Ne olur yardım edın, bırseyler soyleyın, cok ıhtıyacım var. Canım yanıyor.
bızde dun eşimle kavga ettık oda banyoya gırdı ve benı cagırdı ıstemedıgımı soyleyınce masturbasyon yaptıama ben buna pek bozulmadım yanı bazen kavgalıysak hep boyle yapar.