Düşük/Kürtaj Sonrası Gebelik Planlayanlar 2025 💞

Geçmiş olsun canım. Daha önce trombofili( pıhtılaşma) yaptırdın mı ve kromozom analizi? Öncelikle bunları yapıyorlar bi de bağışıklık sistemiyle ilgili birkaç değere bakıyorlar. Hepsine baktır inşallah çözümü bulunur 🙏🏻
Canim hangi bağışıklık testleri yapiliyor bana da söyler misin sen yaptirdiysan ?
Romatoloji ve hematolojiye kayit actirdim randevu alcam da hangi testleri yaptirmam gerek tam hakim degilim konuya.
Lupus testi yapiliyormus bi galiba romat.da baska var mi yapilacak test

Canim hangi bağışıklık testleri yapiliyor bana da söyler misin sen yaptirdiysan ?
Romatoloji ve hematolojiye kayit actirdim randevu alcam da hangi testleri yaptirmam gerek tam hakim degilim konuya.
Lupus testi yapiliyormus bi galiba romat.da baska var mi yapilacak test
Ben yaptırmadım dahiliye yönlendirmedi romatolojiye :( ama doktorum bi liste vermişti şöyle
ANA
ACA
Lupus
Protein s
Protein c
Homosistein

Ben yaptırmadım dahiliye yönlendirmedi romatolojiye :( ama doktorum bi liste vermişti şöyle
ANA
ACA
Lupus
Protein s
Protein c
Homosistein
Aaa niye yönlendirmedi ki. Ben genetik dr.u istedi yonlendirebilir misiniz dedim sıkıntı çıkarmadılar.
Teşekkür ederim canim bende dr.a soyleyeyim bu testleri

Aaa niye yönlendirmedi ki. Ben genetik dr.u istedi yonlendirebilir misiniz dedim sıkıntı çıkarmadılar.
Teşekkür ederim canim bende dr.a soyleyeyim bu testleri
Gerek yok dedi doktor :(( benim tek düşük ondan tek düşükte bakılmıyor dedi genetik doktorum iyi çıktı da kromozoma baktı

Gerek yok dedi doktor :(( benim tek düşük ondan tek düşükte bakılmıyor dedi genetik doktorum iyi çıktı da kromozoma baktı
Benimde tek düşük canim ama dahiliyeciye yonlendirir misiniz deseydin cokta aciklama yapmasaydin muhtemelen yonlendirirdi. Ben biraz artik bu konularda dr.larin insiyatifine birakmaktan cekinir oldum. Cok fazla eksik bilgi ile süreci yönetiyorlar bende rahatsız oluyorum bu durumdan. Umarim bir sıkıntı yoktur sende de bende de

Benimde tek düşük canim ama dahiliyeciye yonlendirir misiniz deseydin cokta aciklama yapmasaydin muhtemelen yonlendirirdi. Ben biraz artik bu konularda dr.larin insiyatifine birakmaktan cekinir oldum. Cok fazla eksik bilgi ile süreci yönetiyorlar bende rahatsız oluyorum bu durumdan. Umarim bir sıkıntı yoktur sende de bende de
İnşallah yoktur evet doktorlar öyle malesef :( biraz da beslenmeme dikkat ederek ve spor yaparak için bağışıklığımı güçlendiririm diye düşündüm takviye falan da aldım. Bu konuda beslenme en önemlisi diyorlar

Kızlar kan pıhtılaşması sonucuma bakabilir misiniz bilgisi olan var mı? Kadın doğum doktorundan haftaya randevum muhtemelen benim düşüğün sebebi pıhtılaşma

Eklentiler

• IMG_9273.webp
    IMG_9273.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar kan pıhtılaşması sonucuma bakabilir misiniz bilgisi olan var mı? Kadın doğum doktorundan haftaya randevum muhtemelen benim düşüğün sebebi pıhtılaşma
Faktör 2 ve faktör 5 i önemsiyoruz demişlerdi bana senin 2 heterozigot olduğu için kan sulandırıcı verebilirler gerçi tedbiren diğer genler olsa da veriyorlarmış ama. Doktor daha iyi bilir tabi dozunu, kaç ay kullanılacağını falan 🙏🏻

Faktör 2 ve faktör 5 i önemsiyoruz demişlerdi bana senin 2 heterozigot olduğu için kan sulandırıcı verebilirler gerçi tedbiren diğer genler olsa da veriyorlarmış ama. Doktor daha iyi bilir tabi dozunu, kaç ay kullanılacağını falan 🙏🏻
Randevu aldım teşekkür ederim🙏🏻 bu testi de buradan öğrendim de gittim yaptırdım

Merhaba benide ekler misiniz 24 ocakta yoğun kanamayla gittim ve kalp atışı durduğunu söylediler 6 haftalığa gerilemiş. İlk gebeliğimdi🥹

Merhaba benide ekler misiniz 24 ocakta yoğun kanamayla gittim ve kalp atışı durduğunu söylediler 6 haftalığa gerilemiş. İlk gebeliğimdi🥹
Geçmiş olsun canım herkesin aynı acısı var burda Allah sabrını arttırsın daha güzel günler gelir inşallah yalnız değilsin bende yaşadım aynısını ama zaman senin ilacın olacak unutma bir emanetti geldi gitti daha güzelleri gelsin hepimize

İnşallah , herkes bebişine kavuşsun🤲🏻 kürtajdan sonra korunmaya gerek duymadım çünkü rahim hazır değilse zaten adet görcem her türlü mantığında ama çok güzel yumurtladığımı düşünüyorum :)) ve değerlendirdim tabiki. İçimdeki umudu kaybetmek istemiyorum

Teşekkür ederim, isteyen herkese nasip olsun inşallah. Kürtajdan hemen sonra yani adet olmadan hamile kalan var mı çok merak ediyorum:)
Ben 3 ay korundum sonrasında 2. ayda şuan hamileyim 🥹 ama kürtajdan hemen sonra kalanları duymuştum inşallah nasip olur size de 🤲🏻

Back
X