• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük/Kürtaj Sonrası Gebelik Planlayanlar 2025 💞

İnsallah kesinlikle cok haklisiniz.kirk muayenemde doktor bir yil icinde hamile kalabilirsin rahmin guzel toparlamis ddedi ama ay sonunda kendi doktorumada danisacagim.zaten iki ay gecti bile zaman akiyor umarim hepimizin yuzu guler.bu sitede hamile kalan biri oldugunda kendim olmus gibi sevinc ve umutla doluyorum
İki ay olduysa bence doktor onay verirse denersiniz 2-3 adet geçsin diyorlar genelde 🙏🏻

Merhaba kızlar. Benim de kürtajın üzerinden birkaç ay geçti geçen aydan çok umutluydum ama olmadı. Bu aydan pek umutlu değilim ama bakalım hayırlısı. Bat tarihim 20 şubat. Sizin ne zaman

Merhaba kızlar. Benim de kürtajın üzerinden birkaç ay geçti geçen aydan çok umutluydum ama olmadı. Bu aydan pek umutlu değilim ama bakalım hayırlısı. Bat tarihim 20 şubat. Sizin ne zaman
Benim bat 18 şubat ama erken bekliyorm erken yumurtlama olduğu için. Benim de 5 ay geçti ama biz 3 ay korunduk bu 2. Ayımız hayırlısı olsun hepimiz için 🙏🏻

Benim bat 18 şubat ama erken bekliyorm erken yumurtlama olduğu için. Benim de 5 ay geçti ama biz 3 ay korunduk bu 2. Ayımız hayırlısı olsun hepimiz için 🙏🏻
Amin inşallah. Yumurtlama takini yaptınız mı siz?
Biz de iki ay korunduk. 3 aydır da deniyoruz

Kızlar ne zaman düşük/ kürtaj yaşadınız
Ve ne zamandır deniyorsunuz

Ben bu ayda elendim 😞

Ben bu ayda elendim 😞
7 ocakta kürtaj oldum, 7 şubatta adet oldum. Ovulasyonla bakıcam bu ay. Kürtajdan önce yumurtlama bozukluğu vardı adet olamıyordum 6-7 aydır, şimdi kendiliğimden adet olunca sevindim. İnşllah yumurtlama ve sağlıklı gebelik de gelişir hepimizde🥹

7 ocakta kürtaj oldum, 7 şubatta adet oldum. Ovulasyonla bakıcam bu ay. Kürtajdan önce yumurtlama bozukluğu vardı adet olamıyordum 6-7 aydır, şimdi kendiliğimden adet olunca sevindim. İnşllah yumurtlama ve sağlıklı gebelik de gelişir hepimizde🥹
mart 2024 te kürtaj oldum ben

Selam kızlar malum güncelleme sonrası konum silinmişti o yüzden tekrar açıyorum tabloyu hatırladığım kadarıyla doldurmaya çalışıcam unuttuklarım kusura bakmasın :(

İnşallah hepimize şans getirir bu topik ve elimizden geldiğinde birbirimize destek olup yardımlaşırız 🙏🏻
Bütün tablo pozitif dolar inşallah 🤲🏻

Selam beni de ekler misin 17 kasım kürtaj oldum, 6+5 ti ama normalde 9 haftalık olması gerekiyordu gelişim durmuş sağlıksıza dönmüştü. 2 dönem regl gördüm su an 3. Regl başladı

Selam beni de ekler misin 17 kasım kürtaj oldum, 6+5 ti ama normalde 9 haftalık olması gerekiyordu gelişim durmuş sağlıksıza dönmüştü. 2 dönem regl gördüm su an 3. Regl başladı
Benim de aynı şekilde gelişim durmuştu 6. haftada. Geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻 2 adet korundunuz mu?

Amin inşallah. Yumurtlama takini yaptınız mı siz?
Biz de iki ay korunduk. 3 aydır da deniyoruz
Evet yaptım ama bu ay tam pik göremedim doğru saatlerde yapmadım sanırım :( ama koyuluk seviyesine ve akıntıma göre tahmin ediyorum ki 2 gün erken oldu silikleştiğini de gördüm. Siz yapıyor musunuz?

Ben bu ayda elendim 😞
Ben eylülde kürtaj oldum 2 aydır deniyoruz. Ben biraz fazla bekledim galiba ama spora başladım, sağlıklı beslenmeye başladım, takviye kullandım inşallah faydası olmuştur ☹️ benim bat 16-17 şubat bekliyorumm ama yumurtlamada piki kaçırdım yine de umudum var bakalım 🥹

Evet yaptım ama bu ay tam pik göremedim doğru saatlerde yapmadım sanırım :( ama koyuluk seviyesine ve akıntıma göre tahmin ediyorum ki 2 gün erken oldu silikleştiğini de gördüm. Siz yapıyor musunu
Testle takip etmiyorum. Düzenli ilişki ve vücumdaki yumurtlama belirtileri ile ilerliyorum. Bat neydi sizin

Ben eylülde kürtaj oldum 2 aydır deniyoruz. Ben biraz fazla bekledim galiba ama spora başladım, sağlıklı beslenmeye başladım, takviye kullandım inşallah faydası olmuştur ☹️ benim bat 16-17 şubat bekliyorumm ama yumurtlamada piki kaçırdım yine de umudum var bakalım 🥹
ya şöyle bizim 6. 7. ay denememiz başarısız :)

1 sene olmuş gibi olsada bekledik , bazı dönemler deneyemedik vs.

Testle takip etmiyorum. Düzenli ilişki ve vücumdaki yumurtlama belirtileri ile ilerliyorum. Bat neydi sizin
Bat yumurtlamaya göre hesaplarsam 16-17 şubat olması lazım. Benim de aslında akıntımı takip etmem gerekiyor belirgin oluyor. Bundan sonra öyle yapıcam veya günaşırı denicem :(

ya şöyle bizim 6. 7. ay denememiz başarısız :)

1 sene olmuş gibi olsada bekledik , bazı dönemler deneyemedik vs.
Evet öyle oluyor zaten her zaman değerlendirilemiyor veya yumurtlama kaçıyor falan. Normal o yüzden 1 yıl yine. Benim düşüğüm de 8 ayda olmuştu. Tshım yüksekti onu düşürmeye çalıştık sonra enfeksiyonum oldu onun için fitil kullandım vs :(

Back