İki ay olduysa bence doktor onay verirse denersiniz 2-3 adet geçsin diyorlar geneldeİnsallah kesinlikle cok haklisiniz.kirk muayenemde doktor bir yil icinde hamile kalabilirsin rahmin guzel toparlamis ddedi ama ay sonunda kendi doktorumada danisacagim.zaten iki ay gecti bile zaman akiyor umarim hepimizin yuzu guler.bu sitede hamile kalan biri oldugunda kendim olmus gibi sevinc ve umutla doluyorum
Ben iyiyimm şükür sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız
Benim bat 18 şubat ama erken bekliyorm erken yumurtlama olduğu için. Benim de 5 ay geçti ama biz 3 ay korunduk bu 2. Ayımız hayırlısı olsun hepimiz içinMerhaba kızlar. Benim de kürtajın üzerinden birkaç ay geçti geçen aydan çok umutluydum ama olmadı. Bu aydan pek umutlu değilim ama bakalım hayırlısı. Bat tarihim 20 şubat. Sizin ne zaman
Amin inşallah. Yumurtlama takini yaptınız mı siz?Benim bat 18 şubat ama erken bekliyorm erken yumurtlama olduğu için. Benim de 5 ay geçti ama biz 3 ay korunduk bu 2. Ayımız hayırlısı olsun hepimiz için
7 ocakta kürtaj oldum, 7 şubatta adet oldum. Ovulasyonla bakıcam bu ay. Kürtajdan önce yumurtlama bozukluğu vardı adet olamıyordum 6-7 aydır, şimdi kendiliğimden adet olunca sevindim. İnşllah yumurtlama ve sağlıklı gebelik de gelişir hepimizdeKızlar ne zaman düşük/ kürtaj yaşadınız
Ve ne zamandır deniyorsunuz
Ben bu ayda elendim
mart 2024 te kürtaj oldum ben7 ocakta kürtaj oldum, 7 şubatta adet oldum. Ovulasyonla bakıcam bu ay. Kürtajdan önce yumurtlama bozukluğu vardı adet olamıyordum 6-7 aydır, şimdi kendiliğimden adet olunca sevindim. İnşllah yumurtlama ve sağlıklı gebelik de gelişir hepimizde
Selam beni de ekler misin 17 kasım kürtaj oldum, 6+5 ti ama normalde 9 haftalık olması gerekiyordu gelişim durmuş sağlıksıza dönmüştü. 2 dönem regl gördüm su an 3. Regl başladıSelam kızlar malum güncelleme sonrası konum silinmişti o yüzden tekrar açıyorum tabloyu hatırladığım kadarıyla doldurmaya çalışıcam unuttuklarım kusura bakmasın
İnşallah hepimize şans getirir bu topik ve elimizden geldiğinde birbirimize destek olup yardımlaşırız
Bütün tablo pozitif dolar inşallah
Kullanıcı Gebelik Durumu Tahmini Doğum Tarihi Faylinn @SayeBalaban @brcmmmm @1scorpio @CerkesMaria @kmrudemr Puxhu D deniz1414 @merbur35 @happyyss @sakuracicegi Coocoo @meral bozkurt @ummuteaba Berceste3
Benim de aynı şekilde gelişim durmuştu 6. haftada. Geçmiş olsunSelam beni de ekler misin 17 kasım kürtaj oldum, 6+5 ti ama normalde 9 haftalık olması gerekiyordu gelişim durmuş sağlıksıza dönmüştü. 2 dönem regl gördüm su an 3. Regl başladı
Evet yaptım ama bu ay tam pik göremedim doğru saatlerde yapmadım sanırımAmin inşallah. Yumurtlama takini yaptınız mı siz?
Biz de iki ay korunduk. 3 aydır da deniyoruz
Ben eylülde kürtaj oldum 2 aydır deniyoruz. Ben biraz fazla bekledim galiba ama spora başladım, sağlıklı beslenmeye başladım, takviye kullandım inşallah faydası olmuşturKızlar ne zaman düşük/ kürtaj yaşadınız
Ve ne zamandır deniyorsunuz
Ben bu ayda elendim
Sizin ilk gebelik miydimart 2024 te kürtaj oldum ben
Merhaba size de geçmiş olsun evet 2 adet korunduktan sonra denemeye başladım yeni 3.dönemim başladı denemeye devam edeceğim regl sonrasıBenim de aynı şekilde gelişim durmuştu 6. haftada. Geçmiş olsun2 adet korundunuz mu?
Testle takip etmiyorum. Düzenli ilişki ve vücumdaki yumurtlama belirtileri ile ilerliyorum. Bat neydi sizinEvet yaptım ama bu ay tam pik göremedim doğru saatlerde yapmadım sanırımama koyuluk seviyesine ve akıntıma göre tahmin ediyorum ki 2 gün erken oldu silikleştiğini de gördüm. Siz yapıyor musunu
Evet ilktiSizin ilk gebelik miydi
ya şöyle bizim 6. 7. ay denememiz başarısız :)Ben eylülde kürtaj oldum 2 aydır deniyoruz. Ben biraz fazla bekledim galiba ama spora başladım, sağlıklı beslenmeye başladım, takviye kullandım inşallah faydası olmuşturbenim bat 16-17 şubat bekliyorumm ama yumurtlamada piki kaçırdım yine de umudum var bakalım
Bat yumurtlamaya göre hesaplarsam 16-17 şubat olması lazım. Benim de aslında akıntımı takip etmem gerekiyor belirgin oluyor. Bundan sonra öyle yapıcam veya günaşırı denicemTestle takip etmiyorum. Düzenli ilişki ve vücumdaki yumurtlama belirtileri ile ilerliyorum. Bat neydi sizin
Evet öyle oluyor zaten her zaman değerlendirilemiyor veya yumurtlama kaçıyor falan. Normal o yüzden 1 yıl yine. Benim düşüğüm de 8 ayda olmuştu. Tshım yüksekti onu düşürmeye çalıştık sonra enfeksiyonum oldu onun için fitil kullandım vsya şöyle bizim 6. 7. ay denememiz başarısız :)
1 sene olmuş gibi olsada bekledik , bazı dönemler deneyemedik vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?