Düşük/Kürtaj Sonrası Gebelik Planlayanlar 2025 💞

Merhaba canım benide ekler misin 21 Aralıkta boş gebelikten kürtaj oldum ilk regl 2 Şubat. İnşallah güzel haberler alıp hepimiz kucağımıza sağ salim alırız evlatlarımızı

Kızlar ben galiba yumurtlama günümü kaçırdım ya çok şaşkınım hep 13-14. günlerde pik olurdu ve 14. gün akıntımdan vs anlıyordum. Bu ay 12.gün yoğun akıntım oldu ama güvenemedim erken gelmiştir diye. Sonra test yaptım pike çok yakın bi silikti. Ertesi gün değerlendireyim dedim. Ertesi gün bi yaptım silik ( daha da silikti yani. Heralde o aradaki 29 saatte oldu. Velhasıl 10.gün ve 13.gün silikken değerlendirdim. Ama pik o 29 saat içinde olmuşsa yine de yakalar diye düşünüyorum dimi?

Benide ekleyin 5+5 8 mm keseyle boş gebelik yaşadım gecen hafta düşük yaptim 2 cocugumdu ilki 12 yasinda Allaha emanet benide ekleyin tekrar bebek planliyorum sizce ne zaman tekrar olmali
Kendiliğinden düşük oldu dimi kürtaj değil? Ben şahsen kendi isteğimle 3 ay bekledim ama doktorum ilk adet sonrası muayenede deneyebilirsin demişti. Doktora danışın bence kendinizi iyi hissedince. Hem de bi muayeneye mutlaka gidin ultrason ve hormon bakılır. Geçmiş olsun

Kendiliginden düştü gecen hafta persembe kontolüm var bakalim insallah hayirlisi aslinda daha gercekten düşüp düsmediginide o gün ögrenicem ama doktor düşüyor dedi eve gonderdi ve pihtilarla attim birseyler ama biraz aceleciyim sanirim bu sureç cok karisik bir pisikolojiyle geciyor

Tamamen düşüp düşmediğine bakacak o zaman. İnşallah bir an önce biter. Çok zor psikoloji insan hem toparlanmak istiyor hem de kaybına üzülüyor. Ama çözülecek merak etmeyin zamanla vücut düzene girer yeniden planlarsınız inşallah

Evet insallah tam bir aydir kanamam var ve kan degerlerim o kadar düşükmüş ki kanamam biraz cogalirsa hayati tehlikeye girer dediler yine de evde takip edelim diye eve gönderdiler

Rabbim yuregi evlat diye carpan butun annelerede sizlerede hayirli evlatlar guzel sorunsuz bir gebelik nasip etsin.ben son haftalrimda kaybettm bebegimi.daha cok vaktim var yeni gebelik icin bu konu bana gore degil belki ama yinede hamile kalmak istedigim icin kendimi yakin buldum.okurken butun anneler icin dua ettim.umarim bende birgun yazarim boyle bir gruba yada buraya

Çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla yaralarınız sarılır bir an önce. Çok zor bi imtihan. Ben yine de ekleyeceğim güzel haberlerinizi almak için ne kadar korunmayı düşünüyorsunuz?

Çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla yaralarınız sarılır bir an önce. Çok zor bi imtihan. Ben yine de ekleyeceğim güzel haberlerinizi almak için ne kadar korunmayı düşünüyorsunuz?
Cok tesekkur ederim.bu ay sonunda kendi doktoruma gidecegim onun yonlendirmesiyle karar verecegim.yuregime kalsa en erken tarihte ama saglik skintisi varmi ogrenmem gerek sezaryen oldum cunku

Cok tesekkur ederim.bu ay sonunda kendi doktoruma gidecegim onun yonlendirmesiyle karar verecegim.yuregime kalsa en erken tarihte ama saglik skintisi varmi ogrenmem gerek sezaryen oldum cunku
Önce vücudunuz hazır olsun tabiki insan çok sabırsız oluyor ilk günlerde hemen olsun istiyor ama kendimizi de düşünmemiz lazım bi yerde. Bi an önce toparlarsınız inşallah

Önce vücudunuz hazır olsun tabiki insan çok sabırsız oluyor ilk günlerde hemen olsun istiyor ama kendimizi de düşünmemiz lazım bi yerde. Bi an önce toparlarsınız inşallah

İnsallah kesinlikle cok haklisiniz.kirk muayenemde doktor bir yil icinde hamile kalabilirsin rahmin guzel toparlamis ddedi ama ay sonunda kendi doktorumada danisacagim.zaten iki ay gecti bile zaman akiyor umarim hepimizin yuzu guler.bu sitede hamile kalan biri oldugunda kendim olmus gibi sevinc ve umutla doluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…