- 15 Ocak 2024
- 644
- 188
- 23
- 35
Ay hıc bılmıyorum ama baya buyuktu avcumun yarısı kadar vardı kuzumAdetliyken de gelen pıhtı parçalarındandır ya. Kimyasal olamaz dimi ağrısı çok olurdu sanki kimyasalın
Merhaba canım benide ekler misin 21 Aralıkta boş gebelikten kürtaj oldum ilk regl 2 Şubat. İnşallah güzel haberler alıp hepimiz kucağımıza sağ salim alırız evlatlarımızıSelam kızlar malum güncelleme sonrası konum silinmişti o yüzden tekrar açıyorum tabloyu hatırladığım kadarıyla doldurmaya çalışıcam unuttuklarım kusura bakmasın
İnşallah hepimize şans getirir bu topik ve elimizden geldiğinde birbirimize destek olup yardımlaşırız
Bütün tablo pozitif dolar inşallah
Kullanıcı Gebelik Durumu Tahmini Doğum Tarihi Faylinn @SayeBalaban brcmmmm @1scorpio CerkesMaria @kmrudemr @Puxhu @Pinkylinda @merbur35 @happyyss
Ay hıc bılmıyorum ama baya buyuktu avcumun yarısı kadar vardı kuzum
Geçmiş olsun canım inşallahhMerhaba canım benide ekler misin 21 Aralıkta boş gebelikten kürtaj oldum ilk regl 2 Şubat. İnşallah güzel haberler alıp hepimiz kucağımıza sağ salim alırız evlatlarımızı
Ben de bi kedi görseli hatırlıyorum ismi hatırlayamadım bi türlübenddee topik arıyorum yaa
Benide ekleyin 5+5 8 mm keseyle boş gebelik yaşadım gecen hafta düşük yaptim 2 cocugumdu ilki 12 yasinda Allaha emanet benide ekleyin tekrar bebek planliyorum sizce ne zaman tekrar olmaliGeçmiş olsunsizin kaç haftalıktı
Kendiliğinden düşük oldu dimi kürtaj değil? Ben şahsen kendi isteğimle 3 ay bekledim ama doktorum ilk adet sonrası muayenede deneyebilirsin demişti. Doktora danışın bence kendinizi iyi hissedince. Hem de bi muayeneye mutlaka gidin ultrason ve hormon bakılır. Geçmiş olsunBenide ekleyin 5+5 8 mm keseyle boş gebelik yaşadım gecen hafta düşük yaptim 2 cocugumdu ilki 12 yasinda Allaha emanet benide ekleyin tekrar bebek planliyorum sizce ne zaman tekrar olmali
Kendiliginden düştü gecen hafta persembe kontolüm var bakalim insallah hayirlisi aslinda daha gercekten düşüp düsmediginide o gün ögrenicem ama doktor düşüyor dedi eve gonderdi ve pihtilarla attim birseyler ama biraz aceleciyim sanirim bu sureç cok karisik bir pisikolojiyle geciyorKendiliğinden düşük oldu dimi kürtaj değil? Ben şahsen kendi isteğimle 3 ay bekledim ama doktorum ilk adet sonrası muayenede deneyebilirsin demişti. Doktora danışın bence kendinizi iyi hissedince. Hem de bi muayeneye mutlaka gidin ultrason ve hormon bakılır. Geçmiş olsun
Tamamen düşüp düşmediğine bakacak o zaman. İnşallah bir an önce biter. Çok zor psikoloji insan hem toparlanmak istiyor hem de kaybına üzülüyor. Ama çözülecek merak etmeyin zamanla vücut düzene girer yeniden planlarsınız inşallahKendiliginden düştü gecen hafta persembe kontolüm var bakalim insallah hayirlisi aslinda daha gercekten düşüp düsmediginide o gün ögrenicem ama doktor düşüyor dedi eve gonderdi ve pihtilarla attim birseyler ama biraz aceleciyim sanirim bu sureç cok karisik bir pisikolojiyle geciyor
Evet insallah tam bir aydir kanamam var ve kan degerlerim o kadar düşükmüş ki kanamam biraz cogalirsa hayati tehlikeye girer dediler yine de evde takip edelim diye eve gönderdilerTamamen düşüp düşmediğine bakacak o zaman. İnşallah bir an önce biter. Çok zor psikoloji insan hem toparlanmak istiyor hem de kaybına üzülüyor. Ama çözülecek merak etmeyin zamanla vücut düzene girer yeniden planlarsınız inşallah
Oldum da taaa gecen sene nısan da canımKürtaj olmuş muydunuz daha önce belki ondan kalan parçadır veya pıhtılaşma olmuştur.
Oldum da taaa gecen sene nısan da canım
Çok geçmiş olsunRabbim yuregi evlat diye carpan butun annelerede sizlerede hayirli evlatlar guzel sorunsuz bir gebelik nasip etsin.ben son haftalrimda kaybettm bebegimi.daha cok vaktim var yeni gebelik icin bu konu bana gore degil belki ama yinede hamile kalmak istedigim icin kendimi yakin buldum.okurken butun anneler icin dua ettim.umarim bende birgun yazarim boyle bir gruba yada buraya
Neyse kı bıttı kuzum bakalım bu ay gebelık olacak mı ınsallah olurAA çok olmuş o yüzden değildir o zaman.
Cok tesekkur ederim.bu ay sonunda kendi doktoruma gidecegim onun yonlendirmesiyle karar verecegim.yuregime kalsa en erken tarihte ama saglik skintisi varmi ogrenmem gerek sezaryen oldum cunkuÇok geçmiş olsuninşallah hayırlısıyla yaralarınız sarılır bir an önce. Çok zor bi imtihan. Ben yine de ekleyeceğim güzel haberlerinizi almak için ne kadar korunmayı düşünüyorsunuz?
Önce vücudunuz hazır olsun tabiki insan çok sabırsız oluyor ilk günlerde hemen olsun istiyorCok tesekkur ederim.bu ay sonunda kendi doktoruma gidecegim onun yonlendirmesiyle karar verecegim.yuregime kalsa en erken tarihte ama saglik skintisi varmi ogrenmem gerek sezaryen oldum cunku
Önce vücudunuz hazır olsun tabiki insan çok sabırsız oluyor ilk günlerde hemen olsun istiyorama kendimizi de düşünmemiz lazım bi yerde. Bi an önce toparlarsınız inşallah
İnsallah kesinlikle cok haklisiniz.kirk muayenemde doktor bir yil icinde hamile kalabilirsin rahmin guzel toparlamis ddedi ama ay sonunda kendi doktorumada danisacagim.zaten iki ay gecti bile zaman akiyor umarim hepimizin yuzu guler.bu sitede hamile kalan biri oldugunda kendim olmus gibi sevinc ve umutla doluyorumÖnce vücudunuz hazır olsun tabiki insan çok sabırsız oluyor ilk günlerde hemen olsun istiyorama kendimizi de düşünmemiz lazım bi yerde. Bi an önce toparlarsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?