- 31 Ocak 2025
- 148
- 40
- 13
Ben adetten sonra yapmıştım yumurtlama dönemine kadar içtimMerhabalar bende bu ay onu denemek istiyorum nazıl yapılıyor. Adetun ilk günü mü buşlıyoruz 21 günlük sürece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben adetten sonra yapmıştım yumurtlama dönemine kadar içtimMerhabalar bende bu ay onu denemek istiyorum nazıl yapılıyor. Adetun ilk günü mü buşlıyoruz 21 günlük sürece
Ayy inşallah pozitiftir kuzum güzel haberlerini bekliyoruzzArkadaşlar yarın gebelik testi vericem çünkü kendimce belirtiler yaşıyorum, dualarınıza takibim![]()
Allah yardımcın olsun canım inşallah bebişin seninledir AminArkadaşlar yarın gebelik testi vericem çünkü kendimce belirtiler yaşıyorum, dualarınıza takibim![]()
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzArkadaşlar yarın gebelik testi vericem çünkü kendimce belirtiler yaşıyorum, dualarınıza takibim![]()
Hadi hayırlısı canım tutar inşallah bu aykızlar bu ay klomen başladık , yarında kontrole gideceğim yumurtalar için ialç bitti , döngünün bugün 10. günü
yok önermiyorum demişti geçen gittiğimde , yarın farklı bir şey söyler mi bilmiyorumHadi hayırlısı canım tutar inşallah bu ayçatlama iğnesi de olacak mı
Olumlu düşün kaygılanma güzel olucak inşallahyok önermiyorum demişti geçen gittiğimde , yarın farklı bir şey söyler mi bilmiyorum
ilk kez klomen kullandım tecrübesizim kaygılıym
hayırlısı![]()
Ayy inşallah pozitiftir kuzum güzel haberlerini bekliyoruzz
İnşallah vardır kuşum belirtilerşn nelerArkadaşlar yarın gebelik testi vericem çünkü kendimce belirtiler yaşıyorum, dualarınıza takibim![]()
Doktordan çıktım 5 tane yumurta var dedi boyutları iyi dediOlumlu düşün kaygılanma güzel olucak inşallah![]()
Büyüklüğü çok iyi o zaman bu aralar değerlendiriyorsunuz hadi bakalımDoktordan çıktım 5 tane yumurta var dedi boyutları iyi dedi
2-3 tanesi bugün yarın çatlar dedi
Diğerlerinin 2-3 günü var dedi
Sn büyüğü 22 mm şuan döngünün 11. Günü
Kist ihtimali için çatlatma yapmamaya karar verdik bu aylık
evet klomenle ilk denem olduğu için tecrübesiz ve kaygılı hissediyorumBüyüklüğü çok iyi o zaman bu aralar değerlendiriyorsunuz hadi bakalım![]()
Ayy inşallah hamilesindir , buraya yaz test sonucunuTest yaptınArkadaşlar yarın gebelik testi vericem çünkü kendimce belirtiler yaşıyorum, dualarınıza takibim![]()
Arkadaşlar yarın gebelik testi vericem çünkü kendimce belirtiler yaşıyorum, dualarınıza takibim![]()
test yaptın mı canımArkadaşlar yarın gebelik testi vericem çünkü kendimce belirtiler yaşıyorum, dualarınıza takibim![]()
Negatif çıktı canım, kendimi çok hazırlamıştım oysakiAyy inşallah hamilesindir , buraya yaz test sonucunu
test yaptın mı canım
Sağlık olsun kuzu bi sonraki aya inşallahNegatif çıktı canım, kendimi çok hazırlamıştım oysaki
Evet kuzum 6+0 da karından çok derinden duydum. Pzt kontrol var bakalım ne alemde minik