Düşük/Dış Gebelik/Kimyasal

Evet 98 e düştü. Kanamam ve ağrım var

öncelikle geçmiş olsun bende ekim ayında geçirdim allah kimseye yaşatmasın çok zor bir süreç adet günümde adet oldum midem bulanmaya devam edince test yaptım pozitif görünce yerleşmemi acaba dedim her zaman ki gibi geliyodu.. betaya baktırdım 138 geldi kanamam var deyince doktor takip etti betamı 330 oldu kadın doğuma yönlendirdi 2-3 kez kan verdim en son 708 olunca kürtaja aldı beni canlı canlı yaptı maalesef zaten ilk gebeliğimdi travmanın alasını yaşadım yine düşmedi yeterince iğne yaptı yeterince yine düşmedi 2 doz yaptı anca düştü ameliyatsız atlattım 3 ay korunma verdi şubatta korunmadık hsg dedi özeldeki doktorum ben çektirmedim 18 bin istedi çünkü istanbulda 5500 idi yılbaşı öncesi.. devletteki de gerek yok sorun mu yaşadın dedi hamile kalmakla bende yoo dedim 6 ay dene olmazsa isterim dedi

Evet amaliyat geçirdikten sonra 2 günde sıfırlandı beta hcg

Evet bizde çok istiyorduk istediğinizde sınandık bizede doktor 3 ay sonra bebek yapabilirsiniz dedi benim 4 ayım oldu şuan korkuyorum hala Allah bizim yardımcımız olsun inaşşllah sağlıklı gebelerimiz olur geçmiş olsun Sanada

Amin amin canım birbirimizin duacisi olalım atlatilcak gibi bı şey yaşamadık ve tkarari daha çok korkutuyor inşallah sağlıklı bı hamilelik gecircez inaniyorum Rabbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…