Düşük değerler ve gebelik

Sanirım beklemeden yine bebek sahibi olabiliyorum doktora sormadim ama yazilanlar o sekildeydi. Sizin bilginiz var mi?
dusuk oldgu ıcın 1 ay yada 3 ay orun dıyr doktorlar ama bence korunma degerlerın dusuktu zaten cok yukselmemstı hcg korunmadan devam ett bence

dusuk oldgu ıcın 1 ay yada 3 ay orun dıyr doktorlar ama bence korunma degerlerın dusuktu zaten cok yukselmemstı hcg korunmadan devam ett bence
Kurtajla dusuklerde bekletiliyo diye biliyorum arkadasim oyle olmustu onu bekletmislerdi. Kismet artik zamana birakicaz

Kurtajla dusuklerde bekletiliyo diye biliyorum arkadasim oyle olmustu onu bekletmislerdi. Kismet artik zamana birakicaz
Doktorunuza danışın kromozom dizilişi için beklettiğini biliyorum bende ama sizin durumunuzda ne der bilmiyorum

Çatlatma İğnesinin 14. günü sizce kızlar iğne etkisi var mı

Eklentiler

• A83314EE-77D3-4854-8217-97245442C638.jpeg
    129,9 KB · Görüntüleme: 136
  • D6811A9E-2468-432C-B44B-4E1511558C68.jpeg
    163,8 KB · Görüntüleme: 147
Merhabalar bugün adetim geceli 1 hafta oldu ve kanda beta hcg baktırdım 38.5 gibi bisey cıktı.deger çok düşük bundan 4 ay önce de bir gebelik yaşadım ilk değer 300 le başladı ve bikac gün yükseldi sonra düşmeye başladı ve en sonunda düşük yaptım.acava buda mi öyle olacak yarın karin doğum uzmanına gidip sorucam ama korkuyorum bu ikinci olacak böyle.bana bi akıl verin.

Ne yaptınız merak ettim

Çok geçmiş olsun. Şuan benim durumumda şüpheli. İlk ölçüm 20, sonraki 15 ve sonraki 17 çıktı. 17 çıktıgı gun ogleden snra kanamam başladı. Regl şeklinde hala regl oluyormuşum gibi devam ediyor. Doktor bir kere daha ölçtür yine bu degerlerde çıkarsa dış gebelik olabilir iğne vurulacaksın dedi. Yarın kan vereceğim tekrar. İğne vurunmak için yatış mı yapılıyor, hastaned eyatılıyor mu bilginiz var mı? Değerim düşmüş olsun diye dua ediyorum kimyasalla kurtulurum inşallah dua edin lütfen

Herkese selamlar beta hcg degerim 2 gun arayla 5.99 15.60 23.01 cikti boyle olup normal gebelik yasayan var mi? Kesin kimyasal gebelik midir? Bu sekilde örnekler var mı? Sizlerin nasil oldu?
Merhaba üzülerek soylemek isterim ki normal degerler degil bu. Bende karsilastim senin gibi 2 gun ara ile test yatm ve cok az yukseldi. Hatta en fazla 169 oldu sonra ise bi sabah uyandığımda kanamam oldu yani kimyasal gebelikmis

Merhaba üzülerek soylemek isterim ki normal degerler degil bu. Bende karsilastim senin gibi 2 gun ara ile test yatm ve cok az yukseldi. Hatta en fazla 169 oldu sonra ise bi sabah uyandığımda kanamam oldu yani kimyasal gebelikmis
Merhaba pcosluyum en son Şubat'ta adet gordm. Kanda beta 5.94 çıktı. İki gün snra tekrar test yapcz acaba hamile miyim kimyasal bnce .

En azından bu da bir hamilelik çeşidi demi. Pco olduğu için çok endişeliydm buna bile çok sevindm inşallah snra güzel bir hamilelik olur

En azından bu da bir hamilelik çeşidi demi. Pco olduğu için çok endişeliydm buna bile çok sevindm inşallah snra güzel bir hamilelik olur
Ben öyle biliyorum ben de kasımda geçirdm. Sıfırlanması betanın 2 ay sürdü sonra bir kere regl oldum, ondan sonraki ay hamile olduğumu öğrenip şok oldum

Ben öyle biliyorum ben de kasımda geçirdm. Sıfırlanması betanın 2 ay sürdü sonra bir kere regl oldum, ondan sonraki ay hamile olduğumu öğrenip şok oldum
İnşallah bende yaza bebiş haberimi duyarım :) ama bu bile beni nasıl mutlu etti anlatamam kimyasal dış iç hiç farketmsz bir şekilde hamile kalabildiğimi görmüş oldm hayırlısı artık soğan suyuna devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…