Ben dün çok sancilandim hala hasta olmadım deger100 pazartesi yine gidecemDaha cok yeniymis benimde 1 yılı gecti 29 yasindayim bence daha cok genciz onumuzde zamanimiz var bana doktor 1 yil bekleme dedi dogum kontrol ilacini biraktiktan sonra adet duzensizligim oldu daha dogrusu olmuyo gibiydim pedsiz regl geciriyodum ama tutmus. Birbirimizi haberdar edelim konudan pazar tahlil yaptiricam bende.
Daha cok yeniymis benimde 1 yılı gecti 29 yasindayim bence daha cok genciz onumuzde zamanimiz var bana doktor 1 yil bekleme dedi dogum kontrol ilacini biraktiktan sonra adet duzensizligim oldu daha dogrusu olmuyo gibiydim pedsiz regl geciriyodum ama tutmus. Birbirimizi haberdar edelim konudan pazar tahlil yaptiricam bende.
Bende birazdan tahlile gidicem evde test yaptim cizgi daha da belirginlesmis gibi geldi bize. Dua edin benim icindeBen dün çok sancilandim hala hasta olmadım deger100 pazartesi yine gidecem
Bana degeriniz dusuk gelmiyo sizin arkadasim 5 haftalik hamileyken degeri 120 ymis.Ben napayım 15 gün gecikti daha 100 beta hcg
Niye öyle birşey dediki kaç günde versin bu betai? Normal gozukuyorBenimde 9.13, 36.7 , 76.3 çıktı sagliksiz gebelik dedi doktor bilemedim
Bende birazdan tahlile gidicem evde test yaptim cizgi daha da belirginlesmis gibi geldi bize. Dua edin benim icinde
Olur ınsallah benimde tam 100 çıktı artışın güzel derdi doktor 10 gün sonra kese için gidicem bendeİnşallah herşey olumlu olur
Benimde bugün 183 çıktı gidicem bugün öğleden sonra bakalımOlur ınsallah benimde tam 100 çıktı artışın güzel derdi doktor 10 gün sonra kese için gidicem bende
Kendi dusmez mi bu değerle? Kimyasal mi dedi dış gebelik mi dediMaalesef bana kürtaj dedi değerlerim duzensizmis
Sağlıksız gebelik dedi dış gebelikte olabilirmişKendi dusmez mi bu değerle? Kimyasal mi dedi dış gebelik mi dedi
Daha kese olusmamistir ama bu değerleSağlıksız gebelik dedi dış gebelikte olabilirmiş
Kimyasal gebelikte kurtaj yok diye biliyorum sizin dis gebelik mi?Maalesef bana kürtaj dedi değerlerim duzensizmis
Dış gebelikten şüpheleniyorum dedi bende anlamadımKimyasal gebelikte kurtaj yok diye biliyorum sizin dis gebelik mi?
Sonuc ne oldu acaba sizinDoktordan sonra haberdar edin olur mu :)
Son durum ne oldu acabaDış gebelikten şüpheleniyorum dedi bende anlamadım
Önemli olan 2 gunde en az %60 70 artis3 günlük adet gecikmesiyle beta hCg 89.1 çıktı normal mi sizce ?
Ben suan dusuk yapiyorum son degerim 575ti kanama basladi 219a dusmus yarin yine kan vericem 0 a dusene kadar boyle devamcanm merhaba sana bılg vermek ıstıyorum kısaca bend hazran ayında dıs gebelık gecrdım 15 gunluk geckmede hcg 23 cıkı 2 gun sonra gene 23 cıkı dotor buyuk ıhtımal kımyasal kendsı duser dedı ve 2 gun snra kanamam basldı dustu sandık bız doktor hcg ver sıfırlandgından emn olalım dedı hcg de 330 gb bı rakam cıktı meger dıs gebelıkmıs. degerler duxensz artmaya devam ettı 530 720 900 en son 1200 oldu ve ben cokan hastaneye ytmsım kasık agrısından bu arada koyu kahve kanamam gemeye devam edıyordu 1200 ken mettokrax oldum sukur ıgneyle dustu tupum alınmadı ama ıyı taıp et ıyılıgın ıcın cok agrılı ve yorucu bı surectı umarım senınkı dıs gebelık degıldr.. cok gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?