• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük bir bakar mısınız

wersaff

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
570
112
303
34
Kızlar mrb ben mayısın başında düşük yaşadım evde kendi kendime ,en son bthcg testim 18 idi mayıs ayında sınra leke tarzında bitti kanamam 15 gün ara ile bitti.
15. Günden sonra kanama başladı ve şimdiye kadar 10 haziranda başladı ve bitmedi kanamam .5 buçuk haftalık hamile idim ,konuya gelirsek ben kürtaj olmaktan korkuyorum,devlet hastanesi kürtajı narkozsuz yapıyormuş acaba buna rağmen yaparşar mı kürtaj en son bthcg 18 e düşmüştü ama kanamam 25 gün oldu hala durmadı ramazandan beri düşünün 10 hazirandan beri lütfen bir akıl verin

Düşük yaptınız ve hastaneye hiç gitmediniz mı ?

Mrb gittim hastaneye mayısta btcg değerim 1400 'den 400'e indi doktor dedi düşük yaptın zaten büyük. Büyük bir kısmını düşürmüştüm kürtaja gerek yok dedi, adet görür gibi düşüreceksin dedi bir hafta sonra, ben de beta hcg baktırdım değer 18 çıktı yani 18 kalmıştı sonra Ramazan'a bir hafta kala da lekelenme tarzında gördüm ve bitti.
Ramazanın 15 günü oruç tuttum ve adet oldum sandım 10 haziranda adet başladı ben öyle sandım 10 hazirandan beri de kanamam devam ediyor ,sonuçta beta hcg 18 idi bir ay önce kürtaj yapmazlar değil mi zaten vajinusmusum alttan zar zor muayene oluyorum çok korkuyorum bende özele gideceğim öğleden sonra bakalım ne diyecek acaba kanamam normal mi bu durjmu yaşayan var mı

Mrb gittim hastaneye mayısta btcg değerim 1400 'den 400'e indi doktor dedi düşük yaptın zaten büyük. Büyük bir kısmını düşürmüştüm kürtaja gerek yok dedi, adet görür gibi düşüreceksin dedi bir hafta sonra, ben de beta hcg baktırdım değer 18 çıktı yani 18 kalmıştı sonra Ramazan'a bir hafta kala da lekelenme tarzında gördüm ve bitti.
Ramazanın 15 günü oruç tuttum ve adet oldum sandım 10 haziranda adet başladı ben öyle sandım 10 hazirandan beri de kanamam devam ediyor ,sonuçta beta hcg 18 idi bir ay önce kürtaj yapmazlar değil mi zaten vajinusmusum alttan zar zor muayene oluyorum çok korkuyorum bende özele gideceğim öğleden sonra bakalım ne diyecek acaba kanamam normal mi bu durjmu yaşayan var mı
Geçmiş olsun. Ben kürtaj oldum. Doktor 40 güne kadar kanaman olur dedi, 30 gün boyunca kesildi tekrar kanadı. Ultrasonda tertemiz dedi. Bence normal. Ben de vajinusmusu zorla yendim. Anlayabiliyorum seni. Alttan bakacaksa bakacak yapacak bir şey yok alışmamız gerek. :-)

Ayrıcan her gittiğin kadın doğum doktoruna vajinusmus olduğunu belirt, daha nazik davranıyorlar. Nazkoz istediğini söyle kürtajda da bu sebeple.

Narkozsuz kürtaj olma zaten kendin belirt durumunu onlar zaten yapmazlar birdaha gidip kontrol ettirmek lazım ultrasonla bakar en çok parça kalmamış olması lazım lütfen doktora git bu senin için daha tehlikeli

Aynen teşekkürler kızla çok iyisiniz ,devlete ilk gittiğimde. Biz kürtajları narkozsuz yapıyoruz diyorlardı ama alttan baktı tabi ultrasonu kendim takımca bir
Sorun olmuyor baktı ve kürtaja gerek yok dediler

Aynen teşekkürler kızla çok iyisiniz ,devlete ilk gittiğimde. Biz kürtajları narkozsuz yapıyoruz diyorlardı ama alttan baktı tabi ultrasonu kendim takımca bir
Sorun olmuyor baktı ve kürtaja gerek yok dediler
O zaman içini ferah tut canım. Dua edelim bir an önce normale dönsün adetimiz .

İnşallah bir özel hastaneye gideceğim ordan bakar bir sorun yoksa en azından içim rahat olur ama bir yanımda kanama durmaması normal değilmiş gibi geldi

Kızlar ben gittim özele karından baktı ve dediki yumurtalık ve rahim sorun yok ama kan değerlerime bakmak istedi anlamadım bende özel olduğu için 85 tl tuttu maalesef o kadar param yoktu bende eve geldim imş devlete hideceğim hafta içi

İstediği tesler şunlar ;
Hemogram
Pıhtılaşma zamanı
Protrombin zamanı
Aptt

Kızlar ben gittim özele karından baktı ve dediki yumurtalık ve rahim sorun yok ama kan değerlerime bakmak istedi anlamadım bende özel olduğu için 85 tl tuttu maalesef o kadar param yoktu bende eve geldim imş devlete hideceğim hafta içi
Yine de hormonlarina bakmak istemistir. Bence aile hekimi ya da devlette ver kan ogleden sonra cikiyor ozelde hic gerek yok. Ayrica ozel hastaneye 10 gun icinde tekrar gidince ucret vermiyosun diye biliyorum. Sonucunu goturebilirsin doktoruna canim.

Back