- 15 Eylül 2023
- 305
- 76
- 18
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kese 1500’den sonra görünüyo canım bnmde 26’sıydı regldm 3 gün snra kan verdm pozitif çok şükür bende takibi yapıcam yarın kan vericem tekrarMerhaba adet olmam gereken tarih 24 marttı 25 martta 38 27 martta 82 29 martta 193 çıktı betam artış güzel evet ama değer haftaya göre düşük 4+6 gibi görünüyor şuan bu haftada kese gören var benim değerlerim beni korkutuyor iyimidir sizce bebeğim
Evet işte 1500 e çok var haftasına göre beta düşük ilerleme iyi ama korkuyorum bende sağlıksız diyeKese 1500’den sonra görünüyo canım bnmde 26’sıydı regldm 3 gün snra kan verdm pozitif çok şükür bende takibi yapıcam yarın kan vericem tekrar
Kaç çıktı beta sizinKese 1500’den sonra görünüyo canım bnmde 26’sıydı regldm 3 gün snra kan verdm pozitif çok şükür bende takibi yapıcam yarın kan vericem tekrar
Haftaya takılma gelismesine bak sen. Duzenli artis gostermis onemli olan o. Adet tarihini gerekli gorurse degistiriyorlar. 8 ocak adet tarihimi 15 yapmisti devletteki doktor. Dogum zamani ilk adete gore hesapladim bebegim dogmadi. Ikinciye gore hesapladim gene gununden sonra dogduMerhaba adet olmam gereken tarih 24 marttı 25 martta 38 27 martta 82 29 martta 193 çıktı betam artış güzel evet ama değer haftaya göre düşük 4+6 gibi görünüyor şuan bu haftada kese gören var benim değerlerim beni korkutuyor iyimidir sizce bebeğim
Anladım belirsizlik insanın kafasını kurcalıyor işte maalesefHaftaya takılma gelismesine bak sen. Duzenli artis gostermis onemli olan o. Adet tarihini gerekli gorurse degistiriyorlar. 8 ocak adet tarihimi 15 yapmisti devletteki doktor. Dogum zamani ilk adete gore hesapladim bebegim dogmadi. Ikinciye gore hesapladim gene gununden sonra dogdubir yerde onemi de kalmiyor yani
Gec dollenmis olabilir. Normalde adet gunu 100 küsür beta çıkabiliyor. Sen gecikmeden sonra ogrenmissin.Anladım belirsizlik insanın kafasını kurcalıyor işte maalesef![]()
Ben yumurtlama takibi ile öğrendim benim de geç oluyor reglim pcosum var yumurtlamam 10 marttı ilerliyor ama düşük inşallah yükselir birdenGec dollenmis olabilir. Normalde adet gunu 100 küsür beta çıkabiliyor. Sen gecikmeden sonra ogrenmissin.
Mesela 35 gunde bir adet olanin haftasi da farkli gozukur. 28 gunde bir diye hesapliyor doktorlar. Sormuyorlar kac gun bir oluyodun diye. Ama yumurtlama haftasi nerdeyse 1 hafta oynuyo mesela.
Gebelik haftasini buna gore mi hesapladin peki?Ben yumurtlama takibi ile öğrendim benim de geç oluyor reglim pcosum var yumurtlamam 10 marttı ilerliyor ama düşük inşallah yükselir birden
Yumurtlamadan 14 gün öncesini hesapladım doktorlar öyle hesaplıyor diye yoksa son adet tarihim 13 Şubat şuan bir buçuk aylık olması lazımdıGebelik haftasini buna gore mi hesapladin peki?
Dusuk ilerlemiyor acele ediyosun. Ultrasonda belli olur kac haftalik olduğu. Pcos varsa hele cok normal bence
Çokca sabir lazim malesef. 2 gune bir hesapla beta 2500 ustu olunca keseyi gorursun. Keseyi gordugun hafta da muhtemel 5. Hafta icerisinde cikar zaten. Hayirli olsun saglikla ilerlesin insallahYumurtlamadan 14 gün öncesini hesapladım doktorlar öyle hesaplıyor diye yoksa son adet tarihim 13 Şubat şuan bir buçuk aylık olması lazımdıevet acele ediyorum farkındayım kanamam vs yok ultrasonda rahim duvarı 11 mm çıktı çok aşırı ağrım da yok işte ilk defa gebe kalıyorum o yüzden heyecanlıyım
İnşallah teşekkür ederimÇokca sabir lazim malesef. 2 gune bir hesapla beta 2500 ustu olunca keseyi gorursun. Keseyi gordugun hafta da muhtemel 5. Hafta icerisinde cikar zaten. Hayirli olsun saglikla ilerlesin insallah
Korkma kendine iyi telkinlerde bulun ben ilk gebeliğimde 10 ile öğrendim beta takibi yaptm çok güzel yükseldi yaniEvet işte 1500 e çok var haftasına göre beta düşük ilerleme iyi ama korkuyorum bende sağlıksız diye
98,5 çıktıKaç çıktı beta sizin
Herkesin döllenme zamanı farklı olunca betası da farklı çıkar. Yeni döllenmiş demek ki bekleyin yükselecekMerhaba adet olmam gereken tarih 24 marttı 25 martta 38 27 martta 82 29 martta 193 çıktı betam artış güzel evet ama değer haftaya göre düşük 4+6 gibi görünüyor şuan bu haftada kese gören var benim değerlerim beni korkutuyor iyimidir sizce bebeğim
Teşekkür ederim tekrar test vereceğimHerkesin döllenme zamanı farklı olunca betası da farklı çıkar. Yeni döllenmiş demek ki bekleyin yükselecek
Siz artışa odaklanın rakamlara değil
İnşallah bakıcam yarın birdahaKorkma kendine iyi telkinlerde bulun ben ilk gebeliğimde 10 ile öğrendim beta takibi yaptm çok güzel yükseldi yani
Naptın baktın mı canmİnşallah bakıcam yarın birdaha
406 oldu şimdilik yarın birdaha vereceğimNaptın baktın mı canm
Hadi gözün aydın bende bu akşam vericem406 oldu şimdilik yarın birdaha vereceğim