Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence artışınız gayet iyi. Doktorum bana iki günde bir iki katı kadar artmalı demişti ama burada okuduğum kadarıyla %60 oranında artış olması yeterliymiş. Aklınızda bulunsun. Stres yapmayın.Arkadaşlar 23 Mart günü betam 332 idi,27 martta 1568 çıktı değerim düşük mü?? 4+3 de çıkan değer bu şekilde,sat tarihim 24 Şubat.Lütfen yorum yapar mısınız??
Bu beta konusunda hiç emin olamadım ya,bir düşük geliyor bir iyi geliyor.Daha henüz doktora da gitmedim haftaya randevu almıştım.Değer nasıl kendi kendime fikir yürütemiyorum.Bence artışınız gayet iyi. Doktorum bana iki günde bir iki katı kadar artmalı demişti ama burada okuduğum kadarıyla %60 oranında artış olması yeterliymiş. Aklınızda bulunsun. Stres yapmayın.
Dediğim gibi şu an iyi görünüyor. Benim değerlerim sırasıyla 26,50,649. Yani her seferinde aynı oranda artmayabilir. Telaşlanmayın. Şehir hastanelerinde bayram süresince de acilde kadın doğum uzmanları olur diye düşünüyorum. Ben haftaya gidip bir şansımı deneyeceğim.Bu beta konusunda hiç emin olamadım ya,bir düşük geliyor bir iyi geliyor.Daha henüz doktora da gitmedim haftaya randevu almıştım.Değer nasıl kendi kendime fikir yürütemiyorum.
Aslında benim pazardan perşembe gününe kadar 4 katından fazla artmış gözüküyor ama insan bir türlü emin olamıyor.Sizin de değerleriniz güzel artmış,ben 2 Nisan a randevu almıştım o zamana kadar muhtemelen kan vermeyi de bırakırım.İnşallah sağlıklı bir gebelik geçiririz ikimizde,Allah planladığımızdan geri koymasınDediğim gibi şu an iyi görünüyor. Benim değerlerim sırasıyla 26,50,649. Yani her seferinde aynı oranda artmayabilir. Telaşlanmayın. Şehir hastanelerinde bayram süresince de acilde kadın doğum uzmanları olur diye düşünüyorum. Ben haftaya gidip bir şansımı deneyeceğim.
Bence artışınız gayet iyi. Doktorum bana iki günde bir iki katı kadar artmalı demişti ama burada okuduğum kadarıyla %60 oranında artış olması yeterliymiş. Aklınızda bulunsun. Stres yapmayın.
Bende dün sızın gıbı telaşlandım hatta 80.24 ıkı gün sonra 149.90 cıktı 2 katı olmayınca telaşlandım bugün doktora gıttım doktor gayet normal dedı kafana takma ben gecemi zehır ettım boşuna etmısım Sımdı yıne kan verdım sonuc beklıyorum ayrıca doktor bana kızdı Hersey normal gıderken gebelıgını sıtres neden sokuyosun dedıArkadaşlar 23 Mart günü betam 332 idi,27 martta 1568 çıktı değerim düşük mü?? 4+3 de çıkan değer bu şekilde,sat tarihim 24 Şubat.Lütfen yorum yapar mısınız??
Aslında en iyisi o. Kan vermeyi bırakıp biraz akışta ilerlemek. Doktorum bile iki günde bir gelme. Biraz geç gel. Hesaplarız demişti. İnşallah bayramdan sonra çok güzel, hayırlı haberler alırız. Yalnız bayram dolayısıyla benim randevumu iptal ettiler. Sizinki iptal olmadı mı?Aslında benim pazardan perşembe gününe kadar 4 katından fazla artmış gözüküyor ama insan bir türlü emin olamıyor.Sizin de değerleriniz güzel artmış,ben 2 Nisan a randevu almıştım o zamana kadar muhtemelen kan vermeyi de bırakırım.İnşallah sağlıklı bir gebelik geçiririz ikimizde,Allah planladığımızdan geri koymasın![]()
Ben özel hastanede muayene olacaktım,özel hastaneler hizmet veriyor tatilde.2 Nisan kısmetse gideceğim inşallahAslında en iyisi o. Kan vermeyi bırakıp biraz akışta ilerlemek. Doktorum bile iki günde bir gelme. Biraz geç gel. Hesaplarız demişti. İnşallah bayramdan sonra çok güzel, hayırlı haberler alırız. Yalnız bayram dolayısıyla benim randevumu iptal ettiler. Sizinki iptal olmadı mı?
Ayıp olmazsa ve biliyorsanız özel hastanede muayene ve kan tahlili için ne kadar fiyat verdiklerini söyleyebilir misinizBen özel hastanede muayene olacaktım,özel hastaneler hizmet veriyor tatilde.2 Nisan kısmetse gideceğim inşallahAmin inşallah hep beraber
Bende dün sızın gıbı telaşlandım hatta 80.24 ıkı gün sonra 149.90 cıktı 2 katı olmayınca telaşlandım bugün doktora gıttım doktor gayet normal dedı kafana takma ben gecemi zehır ettım boşuna etmısım Sımdı yıne kan verdım sonuc beklıyorum ayrıca doktor bana kızdı Hersey normal gıderken gebelıgını sıtres neden sokuyosun dedi
Doktor çok doğru söylemiş gereksiz panik oluyor insan.Bende dün sızın gıbı telaşlandım hatta 80.24 ıkı gün sonra 149.90 cıktı 2 katı olmayınca telaşlandım bugün doktora gıttım doktor gayet normal dedı kafana takma ben gecemi zehır ettım boşuna etmısım Sımdı yıne kan verdım sonuc beklıyorum ayrıca doktor bana kızdı Hersey normal gıderken gebelıgını sıtres neden sokuyosun dedı
Özel hastanenin acilinde kan tahline hep 250 gibi bir ücret ödedim fakat şu an küçük bir ildeyim,kadın doğum ücreti de 1000 tl.Bayramdan sonra tatil nedeniyle büyük bir şehirde olacağım oranın ücreti 1900 tl.Yani küçük şehirde ücretler daha normal .Ayıp olmazsa ve biliyorsanız özel hastanede muayene ve kan tahlili için ne kadar fiyat verdiklerini söyleyebilir misiniz![]()
Anladım. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinÖzel hastanenin acilinde kan tahline hep 250 gibi bir ücret ödedim fakat şu an küçük bir ildeyim,kadın doğum ücreti de 1000 tl.Bayramdan sonra tatil nedeniyle büyük bir şehirde olacağım oranın ücreti 1900 tl.Yani küçük şehirde ücretler daha normal .