- 28 Kasım 2023
- 24
- 4
- 32
-
- Konu Sahibi mervelouse
Gecikmeye rağmen bana da biraz düşük geldi açıkçası. Takip edin hemen ümitsizliğe kapılmayınMerhaba kızlar, adet gecikmesi yaşadım. Gecikmenin ilk 3 günü idrar testlerim negatif çıktı. 4 cü gün kaset testte silik cizgi gördüm ve kan testi sonucum beta hcg18.4 çıktı.
8.Aralık Beta hcg 18.4
10 Aralık beta hcg 28.7
Değerler bana düşük geldi. Benzeri durum yaşayan var mı ? Sağlıksız gebelikten korkuyorum.
Merhaba kızlar, adet gecikmesi yaşadım. Gecikmenin ilk 3 günü idrar testlerim negatif çıktı. 4 cü gün kaset testte silik cizgi gördüm ve kan testi sonucum beta hcg18.4 çıktı.
8.Aralık Beta hcg 18.4
10 Aralık beta hcg 28.7
Değerler bana düşük geldi. Benzeri durum yaşayan var mı ? Sağlıksız gebelikten korkuyorum.
Şuan seninle aynı durumdayım 7 gün gecikti dün çok çok silik bir çizgi çıktığı için bugün beta yaptırdım 21.50 çıktı 2 gün sonra tekrar kan vereceğim doktorum kimyasal ya da geç döllenme olabilir dediGecikmeye rağmen bana da biraz düşük geldi açıkçası. Takip edin hemen ümitsizliğe kapılmayın
2 günde %66 artıs yeterli. Kan verip sakin kalmaya çalışın.Merhaba kızlar, adet gecikmesi yaşadım. Gecikmenin ilk 3 günü idrar testlerim negatif çıktı. 4 cü gün kaset testte silik cizgi gördüm ve kan testi sonucum beta hcg18.4 çıktı.
8.Aralık Beta hcg 18.4
10 Aralık beta hcg 28.7
Bugün doktorum ile görüştüm oda bana aynısını söyledi. Her 2 günde kan verip takip edeceğiz. İnşallah senin için de iyi ilerler. Bana strest yapma sakin kal dedi geç döllenmede olabilir dedi. HayırlısınŞuan seninle aynı durumdayım 7 gün gecikti dün çok çok silik bir çizgi çıktığı için bugün beta yaptırdım 21.50 çıktı 2 gün sonra tekrar kan vereceğim doktorum kimyasal ya da geç döllenme olabilir dedi
Aynen doktorumda aynısını söyledi strest yapma sakin olmam gerekiyormuş. Umarım dış gebelik değildir2 günde %66 artıs yeterli. Kan verip sakin kalmaya çalışın.
Aynı yerde kan vermeye özen gösterin. Farklı lablar farkli sonuclar veriyor. Hatta burada o kadar da fark olmaz demislerdi ama neredeyse 1 gün sonra beta baska labda ayni cikti. 5. Hafta sonuna kadar hicbir sey dogru duzgun belli olmuyor. Dis gebelikten yatisim verildi 3. Gunun sonunda vajinal ultrasonda kese göründü.Aynen doktorumda aynısını söyledi strest yapma sakin olmam gerekiyormuş. Umarım dış gebelik değildir
Çok şaşırdım, gercekten bazen beklemekte gerekiyor. Şuanda hamilemisiniz süreç nasıl ilerledi ?Aynı yerde kan vermeye özen gösterin. Farklı lablar farkli sonuclar veriyor. Hatta burada o kadar da fark olmaz demislerdi ama neredeyse 1 gün sonra beta baska labda ayni cikti. 5. Hafta sonuna kadar hicbir sey dogru duzgun belli olmuyor. Dis gebelikten yatisim verildi 3. Gunun sonunda vajinal ultrasonda kese göründü.
Hastanede her gün ultrasonla bakildi. Gelismis renkli dopplerle bakiliyordu. 5. haftada görüldü gebelik kesesi. Suan hamileyim çok şükür. Kalp atışı vs var Allah tamamına erdirirse.Çok şaşırdım, gercekten bazen beklemekte gerekiyor. Şuanda hamilemisiniz süreç nasıl ilerledi ?
Merhaba sonuç ne oldu acaba bende şuan sizinle aynı durumdayım.Şuan seninle aynı durumdayım 7 gün gecikti dün çok çok silik bir çizgi çıktığı için bugün beta yaptırdım 21.50 çıktı 2 gün sonra tekrar kan vereceğim doktorum kimyasal ya da geç döllenme olabilir dedi
Merhaba, malesef değerlerim düşmeye başladı ve kanamam başladı. Kimyasal gebelik ile sonuçlandı.Merhaba sonuç ne oldu acaba bende şuan sizinle aynı durumdayım.
Merhaba kaç gün sonra değerin düşmeye başladıMerhaba, malesef değerlerim düşmeye başladı ve kanamam başladı. Kimyasal gebelik ile sonuçlandi
4 gün düşüş yaşandı az az değerlerde kanama sonrası değer 1 e düştüMerhaba kaç gün sonra değerin düşmeye başladı
Bende eylül ayında bebeğin kalbin durması nedeniye kurtaj olmuştum 2 ay sonrasındada kimyasal gebelik yaşadım. Değerlerinizi takip edin mutlakaBende Ağustosta kalp duyulmaması nedeniylekürtaj olmak zorunda kalmıştım kürtajdan sonra adetim çok duzensiz oldu kan testim 26.8 çıkmıştı dünde kan verdiğimde 30.1 çıktı bende aynı şeyi tekrardan yaşamaktan korkuyorum
Teşekkür ederim çarşamba günü doktor randevum var inşallah tekrardan öle bişey yaşamam kahverengi lekelenmelerim oluyor doktoruma sordugumda normal dedi ama içim rahat değil bakalım çarşamba günü ne diyecekBende eylül ayında bebeğin kalbin durması nedeniye kurtaj olmuştum 2 ay sonrasındada kimyasal gebelik yaşadım. Değerlerinizi takip edin mutlaka
Şuan seninle aynı durumdayım 7 gün gecikti dün çok çok silik bir çizgi çıktığı için bugün beta yaptırdım 21.50 çıktı 2 gün sonra tekrar kan vereceğim doktorum kimyasal ya da geç döllenme olabilir dedi
Kizlar buna bakarmisiniz acaba hamilemiyim degilmiyim