Düşük Beta Hcg geç döllenme

Şuan seninle aynı durumdayım 7 gün gecikti dün çok çok silik bir çizgi çıktığı için bugün beta yaptırdım 21.50 çıktı 2 gün sonra tekrar kan vereceğim doktorum kimyasal ya da geç döllenme olabilir dedi 🥲
Merhaba benim de 2 gün gecikmeyle 22 çıktı sizde gelişmeler nasıl acaba

Ben 39 la ogrenmistim hc bsy olmaz allahn izniyle
Merhaba umarım mesajımı görürsünüz 🙏 benimde adetime 9 gün vardı kan testi yaptım şüphelerim vardı 41.95 çıktı sonra 2 gün sonra tekrar yaptığımda 45.99 çıktı acaba yükselir mi ilk gebeliğim olucak napıcağımı şaşırdım benim gibi yaşayan var mı 😕

Merhaba umarım mesajımı görürsünüz 🙏 benimde adetime 9 gün vardı kan testi yaptım şüphelerim vardı 41.95 çıktı sonra 2 gün sonra tekrar yaptığımda 45.99 çıktı acaba yükselir mi ilk gebeliğim olucak napıcağımı şaşırdım benim gibi yaşayan var mı 😕
İstenilen yüksekliğe ulaşmamış malesef üzgünüm 😔

İstenilen yüksekliğe ulaşmamış malesef üzgünüm 😔
Evet dpktorumla öyle söyledi . Ama erken istedin dedi ben bu yüzden karşıyım dedi düşük önleyici ilacını içmeye devam et birden artabiliyor çünkü dedi pazartesiyi bekliyorum

Evet dpktorumla öyle söyledi . Ama erken istedin dedi ben bu yüzden karşıyım dedi düşük önleyici ilacını içmeye devam et birden artabiliyor çünkü dedi pazartesiyi bekliyorum
Oo çok iyi doktor daha iyi bilir hala bir umut var demek ilacina devam et canim

Merhaba kızlar, adet gecikmesi yaşadım. Gecikmenin ilk 3 günü idrar testlerim negatif çıktı. 4 cü gün kaset testte silik cizgi gördüm ve kan testi sonucum beta hcg18.4 çıktı.
8.Aralık Beta hcg 18.4
10 Aralık beta hcg 28.7

Değerler bana düşük geldi. Benzeri durum yaşayan var mı ? Sağlıksız gebelikten korkuyorum. :KK43:
Merhaba ben de 4 gündür normal dolu dolu adet oluyorum ama Perşembe günü beta baktırdım 13 çıktı cuma günü tekrar baktırdım 17.26 çıktı erken gebelik testi yapıyorum çok silik bir çizgi çıkıyor doktorum pazartesiye kadar bekleyelim tekrar beta bakalım dedi bu durumu yaşayan varmı

Merhaba ben de 4 gündür normal dolu dolu adet oluyorum ama Perşembe günü beta baktırdım 13 çıktı cuma günü tekrar baktırdım 17.26 çıktı erken gebelik testi yapıyorum çok silik bir çizgi çıkıyor doktorum pazartesiye kadar bekleyelim tekrar beta bakalım dedi bu durumu yaşayan varmı
Ben aynı durumu yaşadım ve malesef kimyasal ile sonuçlandı. Umudunu kayp etme pozitif düşün doktorun en doğru bilgileri verecektir sana

X