- Konu Sahibi mervelouse
İkinci cizgi ne kadar sure icinde cikti?Kizlar buna bakarmisiniz acaba hamilemiyim degilmiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkinci cizgi ne kadar sure icinde cikti?Kizlar buna bakarmisiniz acaba hamilemiyim degilmiyim
Kac gun arayla verdnz kani?Bende Ağustosta kalp duyulmaması nedeniylekürtaj olmak zorunda kalmıştım kürtajdan sonra adetim çok duzensiz oldu kan testim 26.8 çıkmıştı dünde kan verdiğimde 30.1 çıktı bende aynı şeyi tekrardan yaşamaktan korkuyorum
Ben 39 la ogrenmistim hc bsy olmaz allahn izniyleŞuan seninle aynı durumdayım 7 gün gecikti dün çok çok silik bir çizgi çıktığı için bugün beta yaptırdım 21.50 çıktı 2 gün sonra tekrar kan vereceğim doktorum kimyasal ya da geç döllenme olabilir dedi
Kac gun arayla verdnz kani?
Vallha durt hafta felan olduKac gun arayla verdnz kani?
Merhaba yorumunuzu geç gördüm kusura bakmayın kimyasal gebelikti maalesef sizin ne oldu durumMerhaba sonuç ne oldu acaba bende şuan sizinle aynı durumdayım.
Benimde yanisi olduMerhaba yorumunuzu geç gördüm kusura bakmayın kimyasal gebelikti maalesef sizin ne oldu durum
Kuruma çizgisi değilse var gibi sanki bi kan verin benceKizlar buna bakarmisiniz acaba hamilemiyim degilmiyim
Merhaba benim de 2 gün gecikmeyle 22 çıktı sizde gelişmeler nasıl acabaŞuan seninle aynı durumdayım 7 gün gecikti dün çok çok silik bir çizgi çıktığı için bugün beta yaptırdım 21.50 çıktı 2 gün sonra tekrar kan vereceğim doktorum kimyasal ya da geç döllenme olabilir dedi
Benim de 2 gün gecikmeyle 22 çıktı betam korkuyorum biraz içimi ferahlattınız. Ne kadarlık hamilesiniz acabaBen 39 la ogrenmistim hc bsy olmaz allahn izniyle
Merhaba umarım mesajımı görürsünüz benimde adetime 9 gün vardı kan testi yaptım şüphelerim vardı 41.95 çıktı sonra 2 gün sonra tekrar yaptığımda 45.99 çıktı acaba yükselir mi ilk gebeliğim olucak napıcağımı şaşırdım benim gibi yaşayan var mıBen 39 la ogrenmistim hc bsy olmaz allahn izniyle
İstenilen yüksekliğe ulaşmamış malesef üzgünümMerhaba umarım mesajımı görürsünüz benimde adetime 9 gün vardı kan testi yaptım şüphelerim vardı 41.95 çıktı sonra 2 gün sonra tekrar yaptığımda 45.99 çıktı acaba yükselir mi ilk gebeliğim olucak napıcağımı şaşırdım benim gibi yaşayan var mı
Doğdu bile ablasi 6 yaşındaBenim de 2 gün gecikmeyle 22 çıktı betam korkuyorum biraz içimi ferahlattınız. Ne kadarlık hamilesiniz acaba
Oyh kurban olurum yaradana benim de 2 gün gecikmeyle 22 ile öğrendim. Dualarında yer ver sağlıklıca kucağıma alayım bende inşallahDoğdu bile ablasi 6 yaşında
Evet dpktorumla öyle söyledi . Ama erken istedin dedi ben bu yüzden karşıyım dedi düşük önleyici ilacını içmeye devam et birden artabiliyor çünkü dedi pazartesiyi bekliyorumİstenilen yüksekliğe ulaşmamış malesef üzgünüm
Oo çok iyi doktor daha iyi bilir hala bir umut var demek ilacina devam et canimEvet dpktorumla öyle söyledi . Ama erken istedin dedi ben bu yüzden karşıyım dedi düşük önleyici ilacını içmeye devam et birden artabiliyor çünkü dedi pazartesiyi bekliyorum
Hic stres yapma alirsin allahin izniyleOyh kurban olurum yaradana benim de 2 gün gecikmeyle 22 ile öğrendim. Dualarında yer ver sağlıklıca kucağıma alayım bende inşallah
Bugün adet oldum malesef önümüzdeki maçlara bakacağız artıkHic stres yapma alirsin allahin izniyle
Merhaba ben de 4 gündür normal dolu dolu adet oluyorum ama Perşembe günü beta baktırdım 13 çıktı cuma günü tekrar baktırdım 17.26 çıktı erken gebelik testi yapıyorum çok silik bir çizgi çıkıyor doktorum pazartesiye kadar bekleyelim tekrar beta bakalım dedi bu durumu yaşayan varmıMerhaba kızlar, adet gecikmesi yaşadım. Gecikmenin ilk 3 günü idrar testlerim negatif çıktı. 4 cü gün kaset testte silik cizgi gördüm ve kan testi sonucum beta hcg18.4 çıktı.
8.Aralık Beta hcg 18.4
10 Aralık beta hcg 28.7
Değerler bana düşük geldi. Benzeri durum yaşayan var mı ? Sağlıksız gebelikten korkuyorum.
Ben aynı durumu yaşadım ve malesef kimyasal ile sonuçlandı. Umudunu kayp etme pozitif düşün doktorun en doğru bilgileri verecektir sanaMerhaba ben de 4 gündür normal dolu dolu adet oluyorum ama Perşembe günü beta baktırdım 13 çıktı cuma günü tekrar baktırdım 17.26 çıktı erken gebelik testi yapıyorum çok silik bir çizgi çıkıyor doktorum pazartesiye kadar bekleyelim tekrar beta bakalım dedi bu durumu yaşayan varmı