Düşük Belirtisi mi??

Çok garip ya gerçekten daha önce duymadığım şeyler lütfen birbirimizle irtibatta kalalım bakalım nasıl ilerleyecek sürec bizler için hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Çok garip ya gerçekten daha önce duymadığım şeyler lütfen birbirimizle irtibatta kalalım bakalım nasıl ilerleyecek sürec bizler için hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Amin inşallah tabiki Türkiye'de olsaydım bi dk durmam da burdakilerden kafamıza göre giremiyorum yoksa duramıyorum elim kolum bağlı bekliyorum

Canım bunu okuduğuma üzüldüm ama şöyle düşün demek ki sağlıklı bir gebelik değildi vücut atmak istedi. Yine de kendini toplayınca bir doktora görün başka bir sebep mi var diye

Canım bunu okuduğuma üzüldüm ama şöyle düşün demek ki sağlıklı bir gebelik değildi vücut atmak istedi. Yine de kendini toplayınca bir doktora görün başka bir sebep mi var diye
Evet farklı doktora da gideceğim ama sorun şu ki düşük yok Yani şu an için yok bir hafta on güne nasıl olur bilmiyorum ama gelişmiyor dedi daha önce çevremde böyle bir şey yaşayan da yok ki sonucu ne oldu ne bitti bilemiyorum olacak mı olmayacak mı bu ikilemde kalmak beni mahvetti gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…