Gebeliğin başlarında adet ağrısı normal mi?

Yerlesme agrısıııı ahhhh ne cektım ben 12. Haftalıgım sımdıde büyüme agrısıymıs ole dıyolar😂😂cokk normall
Ağrılarınız nasıl oluyor peki ? Benim de yarın 9 haftalık olacak 2 gündür kasıklarımda hafif ağrılar başladı korkuyorum olumsuz birşey olmasından

Kızlar ya daha 4 haftalık hamileyim 4 5 gün önce öğrendim ama adet ağrım geçmiyor. Belim ağrıyor baya ve rahmimde de ağırlık var ağrı var aynı adet olacakmışım gibi hatta defalarca kez oldum sandım bakmaya gittim. Benim normalde adetlerim de böyle ağrılı geçer alışkınım ama şimdi hamile olduğum için korkuyorum. Dün akşam hastaneye gittim ama daha küçük olduğu için kese görünmedi, rahim duvarın kalınlaşmış dedi. Kan verdim tekrar artış olmuştu 3 gün üst üste verdim. 138,286,440 şeklinde ilerledi. Ağrılar sizce normal miii her an adet olacak gibiyim içim bi türlü rahat etmiyor😔😔
Normal zamanlarda çekmediğim kadar adet ağrısı çekmiştim hamile kaldığımı öğrendiğim ayda. Sürekli oldum diye lavaboya koşuyordum yani tarif edemem ağrımı ama 5. Haftadan sonra geçmeye başladı şuan ara ara çok hafif oluyor artık, hiç kafanıza takmayın çok normal şeyler ☺️

Normal zamanlarda çekmediğim kadar adet ağrısı çekmiştim hamile kaldığımı öğrendiğim ayda. Sürekli oldum diye lavaboya koşuyordum yani tarif edemem ağrımı ama 5. Haftadan sonra geçmeye başladı şuan ara ara çok hafif oluyor artık, hiç kafanıza takmayın çok normal şeyler ☺️
Teşekkür ederimmmmm🥲💜

Ağrılarınız nasıl oluyor peki ? Benim de yarın 9 haftalık olacak 2 gündür kasıklarımda hafif ağrılar başladı korkuyorum olumsuz birşey olmasında

Ağrılarınız nasıl oluyor peki ? Benim de yarın 9 haftalık olacak 2 gündür kasıklarımda hafif ağrılar başladı korkuyorum olumsuz birşey olmasından
İlk haftalarda adet olcakmısım gıbı yada adet agrısı gıbı sıddetlıydı şuan ise tokk bi ağrı kasıklarımda ve alt katın bolgedınde ama genelde kasıklar patlıcakmıs gıbı oluyor şişmiş gıbı zaten büyüdğgnu kasıldıgnı gerıldıgnı anlıyorum sancı gıbı olmuyor ayırt edebılıyorsun artık bende ne zaman geccek dıye dusunuyorum ama gecmıyormus buyudukce daha yogun gerılme agrıları hıssedılıyormus doktor ole soledı ve benım ikiz daha da yogun hissdyorum ama kotkmayın kanama olmadgı müddetce buyudugu ıcın yer genıslıyor rahım dahada kalınlasıyor yer acmaya calısıyor artık normal oldugunu kabullenenmeye basladım yavasca 😂 bu denli olabılıyormus

Kızlar ya daha 4 haftalık hamileyim 4 5 gün önce öğrendim ama adet ağrım geçmiyor. Belim ağrıyor baya ve rahmimde de ağırlık var ağrı var aynı adet olacakmışım gibi hatta defalarca kez oldum sandım bakmaya gittim. Benim normalde adetlerim de böyle ağrılı geçer alışkınım ama şimdi hamile olduğum için korkuyorum. Dün akşam hastaneye gittim ama daha küçük olduğu için kese görünmedi, rahim duvarın kalınlaşmış dedi. Kan verdim tekrar artış olmuştu 3 gün üst üste verdim. 138,286,440 şeklinde ilerledi. Ağrılar sizce normal miii her an adet olacak gibiyim içim bi türlü rahat etmiyor😔😔
Canım bende 5 haftaya bugün girdim kesem göründü hem karindan hem de vajinal adet olacam gibi ağrım var hem de çok bende korkuyordum doktorum çok normal olduğunu söyledi korkulacak bir şey yok 🥰

Back
X