• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük Belirtisi mi??

Feyyzayet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2024
14
3
1
31
Merhaba herkese 7 haftalık hamileyim bu akşama kadar asla bi gebelik belirtisi hissetmedim ama bu akşam üzeri 5 gibi sanki adet olacak mışım gibi belim ve kasıklarım ağrımaya başladı sanırım bu normal dedim ama o ara vajinal akıntım oldu lekelenme şeklinde bu saate kadar ağrım devam etti hatta baya arttı sanki regl olmuşum gibi kasıklarım çok ağrıyor ve lekelenmem kanama şekline döndü sanki baya kırmızı oldu regl olmuşum gibi sürekli tuvalete gidiyorum iç çamaşırıma geçmiyor ama artıyor devamlı 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Merhaba herkese 7 haftalık hamileyim bu akşama kadar asla bi gebelik belirtisi hissetmedim ama bu akşam üzeri 5 gibi sanki adet olacak mışım gibi belim ve kasıklarım ağrımaya başladı sanırım bu normal dedim ama o ara vajinal akıntım oldu lekelenme şeklinde bu saate kadar ağrım devam etti hatta baya arttı sanki regl olmuşum gibi kasıklarım çok ağrıyor ve lekelenmem kanama şekline döndü sanki baya kırmızı oldu regl olmuşum gibi sürekli tuvalete gidiyorum iç çamaşırıma geçmiyor ama artıyor devamlı 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Doktora gitsen iyi olur. Acil kadın doğum uzmani oluyor bazı hastanelerde. Belki progesteron verir düşük önlemek için

Hiç vakit kaybetmeden şehir hastahanesinin kadın doğum acil bölümüne gidin düşük önleyici başlasınlar

Kontrole gitmenizde fayda var o kadar kan gelmesi normal değil dilerim gebeliğiniz sağlıklı ilerler inşallah 🤲

Kızlar ben şimdi acilden geliyorum alttan bi aletle baktılar progestan yazdılar yarın normal doktora muayeneye gideceğim bi de beta için kan aldılar sonucum az önce çıktı geçen hafta değerim 3120 idi şu an 1000 gözüküyor 🥺

Kızlar ben şimdi acilden geliyorum alttan bi aletle baktılar progestan yazdılar yarın normal doktora muayeneye gideceğim bi de beta için kan aldılar sonucum az önce çıktı geçen hafta değerim 3120 idi şu an 1000 gözüküyor 🥺
Cok geçmiş olsun😔

Canim cok gecmis olsun düşük yapıyorsun yüksek ihtimalle. Ihmal etme hemen kontrole git yarın 😔

Bende şuan aynı durumu yaşıyorum lekelenme tarzında geldi 3 gün sonra bı anda kanama başladı hemen gittim doktora alttan muayene ettiler kese gozukuyor dedi gece parça geldi yurt dışında yaşıyorum düşük önleyici iğne yaptılar ama kanama azaldı bende şuan kese var mı bilmiyorum bende inşallah güzel haberler alırız yarın 🥺

Yerleşme kanaması olduğunu dusunmustum 3 günde ped dolmadı yarısı bile sonra bi anda başladı ağrı çok olmadı bende kanama parcadan sonra damla damla gelmeye başladı korkuyorum 🥺

Merhaba bence hemen bi doktora gidin ben de dün gece hastahaneden geldiğimden beri çok arttı tüm gece uyuyamadım sabah erkenden randevu aldım gideceğim inşallah ben de siz de aksatmayın derim

Merhaba bence hemen bi doktora gidin ben de dün gece hastahaneden geldiğimden beri çok arttı tüm gece uyuyamadım sabah erkenden randevu aldım gideceğim inşallah ben de siz de aksatmayın derim
Benim baya azaldı hic dinleniyorum sürekli kese karından gözükmüyor alttan bakiyolar dünde gittim bakmadılar kanama artmasin diye kanamanın bitmesini bekliyoruz doktor bitince geleceksin dedi

Gittiniz mi inşallah bebeğimiz bizimledir

Merhaba evet sabah gittim ben baya regl oldum yalnız şu an hem regl sancısı çekiyorum hem de kanamam regli kanaması doktor bununla ilgili söyleyebileceğim net bir şey yok dedi ultrasonla baktı kese duruyor ama dedi gelişmesi zayıf şu an geçen haftaya göre 3-4 kat büyümeliydi ama sadece 1.5 kat kadar büyümüş sağlıklı görmüyorum bu gebeliği şu an alalım diyemem ama bir hafta daha bekleyelim dedi 🥺

Merhaba evet sabah gittim ben baya regl oldum yalnız şu an hem regl sancısı çekiyorum hem de kanamam regli kanaması doktor bununla ilgili söyleyebileceğim net bir şey yok dedi ultrasonla baktı kese duruyor ama dedi gelişmesi zayıf şu an geçen haftaya göre 3-4 kat büyümeliydi ama sadece 1.5 kat kadar büyümüş sağlıklı görmüyorum bu gebeliği şu an alalım diyemem ama bir hafta daha bekleyelim dedi 🥺
Ayyy inşallah büyür hızlı bı şekilde bekleyin bence sağlıklı beslenin inşallah güzel haberler alirsin

Bakalım hayırlısıyla inşallah 🥺🙏🏻🤍Çok üzgünüm dün geceden beri bekleyip dua etmekten başka çarem yok 🥺
Benim ikinci günü baya azaldı parça geldi ilk kanamada ondan sonra dün pıhtı geldi 1 defa başkada bişey yok düşük olsaydı kanamanın durmuyacagini düşünüyorum

Back