Arkadaşlar uzun süredir hormonlar yüzünden bunalmış durumdayım. Tüp bebek yapmak istedim ama yüksek fsh ile olmuyor. Hayıt hapı kullanıyorum, FSH' ı düşürmek için başka ne yapabilirim. Östrojen düşük, onu da biraz yükseltmek gerekiyor. Bitkisel kür, sebze, meyve vs. tavsiyeleriniz var mı? Aynı durumda olup bi şekilde çözüme ulaşanlar neler yaptınız?
Benim hormonlarım;
AMH 0,18
FSH 24
E2 13
Güncelleme: 13 Kasım
Iki ay hiç ilaç kullanmadım. Eskiye nazaran daha sağlıkli beslenmeye çalıştım. Günlük yürüdüm. Bazı tavsiyelere göre beslenmemde, ek faydalı gıdalar tükettim. Sonuç olarak bugün adetimin 3.gününde test verdim.
FSH: 2.5
E2: 361
Güncelleme: 1 Aralık
Dün tekrar adet oldum. Bugün doktora gittim. Bu kez tahlil istemedi. Muayene etti. Bir kist varmış. E2 de o yüzden yükselmiş sanırım.
Benim hormonlarım;
AMH 0,18
FSH 24
E2 13
Güncelleme: 13 Kasım
Iki ay hiç ilaç kullanmadım. Eskiye nazaran daha sağlıkli beslenmeye çalıştım. Günlük yürüdüm. Bazı tavsiyelere göre beslenmemde, ek faydalı gıdalar tükettim. Sonuç olarak bugün adetimin 3.gününde test verdim.
FSH: 2.5
E2: 361
Güncelleme: 1 Aralık
Dün tekrar adet oldum. Bugün doktora gittim. Bu kez tahlil istemedi. Muayene etti. Bir kist varmış. E2 de o yüzden yükselmiş sanırım.
Son düzenleme: