Kafayı yemeden anne oluruz inşallahKarıştırmayayım diye habire not tutuyorumevet canım dediğin gibi kullanacağım
Şöyle düşünelim
ımom = omega + vitamin desteği
Ben omepa q10 + elenatal aldığım da ımomı yakalayacağım nasipseheralde doğru hesaplamışımdır.
Agrifetilde de çok vitamin var benim kafam orda karışıyor. Agrifertil alınca başka vitamin almama gerek diye düşünmüştüm ama @varbirhayalim agrifertil + ımom kullanınca ben de omepa q10 un yanına elenatal' ı kullanmaya karar verdim
Omepa da q10 var kuzum. Imom ın içeriğinde q10 yok. Ama bize q10 da gerekiyor. Ocean da q 10 varsa alabilirsin. Yoksa omepa q10 iyi canım zaten maxijunoda da çok vitamin var. Omepa q10+ maxijuno yeter bence canım.Kafayı yemeden anne oluruz inşallaho zaman elenatal ile ocean balık yağı denkse ve gerekiyorsa, sen de hesapladıysan ben de ikisine de baktım fiyat olarak ocean daha uygun şu an ocean balık alayım madem dimi benim hesap biraz uyduruk oldu tabi sana güveniyorum bu konuda
Maxijunoda q10 varsa düz ocean da olur.Kafayı yemeden anne oluruz inşallaho zaman elenatal ile ocean balık yağı denkse ve gerekiyorsa, sen de hesapladıysan ben de ikisine de baktım fiyat olarak ocean daha uygun şu an ocean balık alayım madem dimi benim hesap biraz uyduruk oldu tabi sana güveniyorum bu konuda
Evet bayağı dolu içeriği. Tamam o zaman o beklesin madem şimdi anladımOmepa da q10 var kuzum. Imom ın içeriğinde q10 yok. Ama bize q10 da gerekiyor. Ocean da q 10 varsa alabilirsin. Yoksa omepa q10 iyi canım zaten maxijunoda da çok vitamin var. Omepa q10+ maxijuno yeter bence canım.
Bu foto Imom ın içeriği
Baktım şimdi onda da varmış yeterli herhaldeMaxijunoda q10 varsa düz ocean da olur.
Yeter yeter canımBaktım şimdi onda da varmış yeterli herhalde
Canim bugün doktora gittim son durumumu paylasayim istedim, ekimde prp yaptirmistim ya folikül sayim artmis solda 4 sagda 2 folikülum olmus cok sukurPrp ne ben hiç bilmiyorum.Ama çok fazlaa görüyorum umarım işe yaramıştır canım. Ben de agrifertil ve biosteron ve 3 mg melatonin sipariş verdim gelsin diye bekliyoruminşallah emeklerimizin karşılığını alabiliriz canım. Sen de mutlaka muayene sonrası sonucunu bizimle paylaş kuzum. Senden öğreneceğimiz şeyler olacaktır
Ay kız şahane eeeCanim bugün doktora gittim son durumumu paylasayim istedim, ekimde prp yaptirmistim ya folikül sayim artmis solda 4 sagda 2 folikülum olmus cok sukur(daha once iki taneydi) yani cok olumsuz yorumlar okumustum üzülüyordum ama ise yaradi sanirim bin sukur
Tesekkurler canim benim Allah razi olsun guzel destegin cok iyi geldi haber ver dedin verdimAy kız şahane eeenasıl sevindim anlatamam. Demek ki işe yarıyor. O kadar emeğin boşuna değilmiş kuzum. Allahın izniyle daha da iyi olacak çok sevindim. Hangi takviyeleri alıyorsun? Bu ay başlanacak mı birşeylere
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin kuzum. Bi bakmışsın bu kadar takviyeye kendi kendine hamile kalmışsınTesekkurler canim benim Allah razi olsun guzel destegin cok iyi geldi haber ver dedin verdimyaradi galiba ya
Daha regl olmadim amh, fsh progesteron tahlili verdim onlar ciksin adet sokturucu verecek doktor ve ilk reglde yumurta takibi deneyecgim hazir sol tüpüm acilmis( ikiside kapaliydi) insallah olur diyelim kismet degilse de ocakta tüp bebege basliyorumdoktoruma da karar verdim zaten.
Takviyeler proxyfemin ve plentyfert almistim zaten birkac gün oldu baslayali
Ayy insallah canim benim hemen hemen ayni aylarda tatli tatli telaslara girecegizHadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin kuzum. Bi bakmışsın bu kadar takviyeye kendi kendine hamile kalmışsınolur mu olur. Benim de aralıkta yumurtam gelişirse aralıkta toplama olacak. Muhtemelen Şubat'a da transfer olur inşallah hızlıca geçer zaman
Amin canım AmınnAyy insallah canim benim hemen hemen ayni aylarda tatli tatli telaslara girecegizgelsecek kuzum guzel dusun karnini oksa sev. Allah sana en gec subatta anne olma duygusunu tatirsin
Hayat bu belli olmaz baktin tutmus bu ayama olmazsa da cok uzulmem psikolojimi hazirladim tüp bebege Allah emeklerimizin karsiligini verecektir insallah.
İleri hızlı yoktu canım bizim hareketli vardı. Orta isi sanırım. Umut etmek gerekir baştan bu şekilde başlarsanız boşuna başlamayın umut edin. Allah’tan isteyinHareketsiz sperm ile mi yapıldı tüp bebek
Bizim hiç hareketli sperm yok malesef hareketsiz spermler ile deneyeceğiz ama benim hiç umudum yok nedense
Canım yavaş/ doğrusal olmayan hareketli varsa eğer doğal yollla dölleyebiliyor. Tamamen hareketsiz mi dediğin bilmiyorum ama ileri hızlı olmasa bile dölleme becerisi var. Bence umut etmeye devam edelim kuzummm. Ki hiç hareketsizse bile yumurtanın içine koyacakları için yine şans yüksek bence canım. Gönlünü ferah tut inş'ALLAHİleri hızlı yoktu canım bizim hareketli vardı. Orta isi sanırım. Umut etmek gerekir baştan bu şekilde başlarsanız boşuna başlamayın umut edin. Allah’tan isteyin
eşimin sadece ileri hızlı yoktu canım orta hareketli vardı öyle dediler. İnşaAllah mucizelerle haberlerinizi alırız sizindeCanım yavaş/ doğrusal olmayan hareketli varsa eğer doğal yollla dölleyebiliyor. Tamamen hareketsiz mi dediğin bilmiyorum ama ileri hızlı olmasa bile dölleme becerisi var. Bence umut etmeye devam edelim kuzummm. Ki hiç hareketsizse bile yumurtanın içine koyacakları için yine şans yüksek bence canım. Gönlünü ferah tut inş'ALLAH
Adet düzensizliği varmi0.03 amh 39 yaş 4 tüp bebek tedavisi sıfır embiryo 5.tedaviye hazırlık regl bekliyorum
Adetler düzenli miMerhaba
Amh 0.01
Aret hocada 2.denemem
Bir yıl önce denedik 3 ayda 1 tane yumurta toplandı 1 embriyo oldu 5 ay rahim kalınlaşmadı
Transfer yapıldı ama negatif
1 yıl aradan sonra tekrar başladık
Geçen ay opu oldu 5 folikul görünüyordu
Opu işleminde 3 tane 18 24 27 mm yumurta gözüktü toplamada boş çıktı
Bu ayda da E2 yerlerde sürünüyo
Bir Yumnurta gözüktü pek iç açıcı değil gibi takipteyiz
Çok düşüyorum umutsuzluğa kapılıyorum
Nasıl başa çıkıyorsunuzeminim benzer durumda olanlar hep aynı psikolojiyi yaşıyor ama
Ben 5 yıldır uğraşıyorum
4 normal olup kürtajla sonuçlanan 1 de kimyasal gebelik kayıplarım var
Ve hep gelişimleri 6 7 haftalarda durdu
Bunun sebebini araştırırken ve bulamamıştım amh E2 Progesteron düşüklüğü hepsini ilmek ilmek dolandı başıma artık hamile de kalamıyorum
Hayır yok bazen senede bı ikj gecikme oluyo tüp bebek tedavilerine bagladim dengemi bozdu cunkuAdet düzensizliği varmi