- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 35
Yaa canim benim surec uzuyor boyle demi ama sevin en azindan yumurta var sadece dengesiz buyumuyorlar insallah bir dahaki ay oyle olacakCanım arkadaşlarım bugün adetin 3. Günü doktora gittim.
Benim yumurtalar erken uyarılıyormuş beynim tarafından. Şuan adetliyken bile 12 mm yumurtam varmış. O da hemen büyüyüp diğerlerini basılıyormuş. O sebeple bu ay da birşey olmayacak. Sonraki adetime 4-5 gün kala muayeneye gideceğim. Yumurta baskılayıcı ilaç verecekler. Hemenn gelişmemesi için kullanacağım. Sonraki ay tekrar süreç başlayacak. Yani uzadıkça uzuyor. Hayırlısı diyorum. inşallah sonraki adetim de artık sürece başlayabilirim.
Bu arada ayni senin gibi benim de gece ay muayene olmustum prp yaptirmak icin adetin 2.gunu olmasina ragmen bir yumurtam 15mm hoca regl doneminde cok buyuk boyle olmamasi gerek demisti ama henuz tüp bebege baslamayacagim icin tedavi baslatmadi demek onun da cozumu var baskiliyorlar bak bunu bildigim cok iyi oldu çünkü yurtdisindan gelecegim en azindan reglden once muayne olurum canimsin cok tesekkur ederim iste burayi cok seviyorum hepimiz bir seyler ogreniyoruz birbirimizden sende icini ferah tut guzel olacak insallah