Menopoz Düşük amh ile gebelik???

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Merhaba Birgün buraya girip benim gibi arama yapanlara umut dolu şeyler yazacağımı biliyordum. Kısaca şöyle özetleyim 37 yaşındayım sıcak basmaları ve regli olamama şikayeti ile dr gittim amh 0.01 fsh 50 ler de yumurta hiç görünmüyor erken menopoz ugraşma evine git dediler bende o işler öyle sizin demenizle olmuyor dedim içimden ve hep inandım. Tıpla yakından alakalı bir işi olan biri olarak tıppa çok inanmama rağmen çocuk sahibi olmak değerlerin sonuçların pek söz sahibi olmadığı ilahi bir durum bence. İmkansız diye bir şey yok inanmak var tüp bebek yapmaya 1 yumurta bulummazken normal yolla hamleyim şimdi isteyen herkese umut olması için yazmak istedim. Saraçoğlu un erken menopoz kürünü uyguladım yoga yaptım ekstra olarak ve hiç dr ların dediğine inanmadım
Benim değerlerimde aynı sizinki gibi. Banada olmaz uğraşma dediler. Lütfen detaylı anlatırmısınız süreçleri. Neler yaptınız?

Sogan kürü ile başladım. Sonra saraçoğlu dan erken menopoz kürü aldım içinde 2 bitki çayı birse yağ var onları sırası ile kullandım ayrıntılı anlatıyorlar testere dişli aslan pençesi ile hayıt tohumu vardı setin içinde onlardanmıdır tam bilemiyorum ama inan ak çok önemli bence
çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun. Ben prp de oldum ama 2 adeti bekliyorum. Ben kürü yaptım ama kendim almıştım her şeyi. soğan kürü. hayıt ve aslan pençesi, böle şeyler duymak çok güzel. Allah kucağınıza sağlıklı bir şekilde almak nasip etsin.

Benim değerlerimde aynı sizinki gibi. Banada olmaz uğraşma dediler. Lütfen detaylı anlatırmısınız süreçleri. Neler yaptınız?
Dediklerine inanmadım kafamda asla kabul etmedim bebeğin test sonuçlarından daha ilahi bir ğüç olduğuna ve olacağına inandım ve vucut bence inadığımı gerçek yaptı. Düşün e tarzı çok önemli bence gerçekten ayrıca topa yaptım yediğime içtiğime dikkat ettim saraçoğlu dan erken me opoz kürü nü set halinde aldım onu kullandım

Merhaba Birgün buraya girip benim gibi arama yapanlara umut dolu şeyler yazacağımı biliyordum. Kısaca şöyle özetleyim 37 yaşındayım sıcak basmaları ve regli olamama şikayeti ile dr gittim amh 0.01 fsh 50 ler de yumurta hiç görünmüyor erken menopoz ugraşma evine git dediler bende o işler öyle sizin demenizle olmuyor dedim içimden ve hep inandım. Tıpla yakından alakalı bir işi olan biri olarak tıppa çok inanmama rağmen çocuk sahibi olmak değerlerin sonuçların pek söz sahibi olmadığı ilahi bir durum bence. İmkansız diye bir şey yok inanmak var tüp bebek yapmaya 1 yumurta bulummazken normal yolla hamleyim şimdi isteyen herkese umut olması için yazmak istedim. Saraçoğlu un erken menopoz kürünü uyguladım yoga yaptım ekstra olarak ve hiç dr ların dediğine inanmadım
Saraçoğlunun erken menepoz kürü nedir açıklayablir misiniz

X