- 27 Aralık 2018
- 113
- 38
- 31
Fsh 8 amh 0.4 doktor bana kesinlikle doğal yolla olmaz dedi ve tüp bebeğe başlattı sizin için çok sevindim doğal yolla olmuş ama bu değerlerle çok beklememek lazimmisFsh 12 amh 0,7 di
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fsh 8 amh 0.4 doktor bana kesinlikle doğal yolla olmaz dedi ve tüp bebeğe başlattı sizin için çok sevindim doğal yolla olmuş ama bu değerlerle çok beklememek lazimmisFsh 12 amh 0,7 di
Dusenli adet goruymusunyz fsh kacBenimde 0.01 amh. Ogrenir ogrenmez bir sok gecirdim tabi. Hemen korunmayi kestim hamile kaldim fakat 2 aylikken kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim. Ama pes etmek yok
Cok ilginç gercekten daha yukardaki degerler duzebli olmayabiliy yada senelerdir bu degerlerle duzenli regl oluyo.dusunmekten beynim yandıKurtaj olana kadar evet duzenliyfi adetim. Hatta nasil ya nasil erken menopoz falan diye cok sasirdim. Kurtajdan sonra 60 65 75 gibi adet gormeye basladim. Saracoglu kur aldim yarisini yaptim bu arada ayda 2 defa regli gormeye basladim kansizim zaten aklim cikti bir muddet kesiyim dedim kestim tekrar basladim gene 1 ayda 2 kez regli olmaya basladim ayric mide agrisi ve yanmasindan öldum diyebilirim korkudan komple kestim simdi ise 33 gun oldu regli olmadim. Ovulasyon testi surekli pozitif gebelik testi ise negatif.
Kurtaj olana kadar evet duzenliyfi adetim. Hatta nasil ya nasil erken menopoz falan diye cok sasirdim. Kurtajdan sonra 60 65 75 gibi adet gormeye basladim. Saracoglu kur aldim yarisini yaptim bu arada ayda 2 defa regli gormeye basladim kansizim zaten aklim cikti bir muddet kesiyim dedim kestim tekrar basladim gene 1 ayda 2 kez regli olmaya basladim ayric mide agrisi ve yanmasindan öldum diyebilirim korkudan komple kestim simdi ise 33 gun oldu regli olmadim. Ovulasyon testi surekli pozitif gebelik testi ise negatif.
Merhaba Birgün buraya girip benim gibi arama yapanlara umut dolu şeyler yazacağımı biliyordum. Kısaca şöyle özetleyim 37 yaşındayım sıcak basmaları ve regli olamama şikayeti ile dr gittim amh 0.01 fsh 50 ler de yumurta hiç görünmüyor erken menopoz ugraşma evine git dediler bende o işler öyle sizin demenizle olmuyor dedim içimden ve hep inandım. Tıpla yakından alakalı bir işi olan biri olarak tıppa çok inanmama rağmen çocuk sahibi olmak değerlerin sonuçların pek söz sahibi olmadığı ilahi bir durum bence. İmkansız diye bir şey yok inanmak var tüp bebek yapmaya 1 yumurta bulummazken normal yolla hamleyim şimdi isteyen herkese umut olması için yazmak istedim. Saraçoğlu un erken menopoz kürünü uyguladım yoga yaptım ekstra olarak ve hiç dr ların dediğine inanmadımBende amh 0.01 yok denecek kadar az. Nasip ne diyelim
Hayırlı olsun ne kadar sure ile uyguladınız bu kürüMerhaba Birgün buraya girip benim gibi arama yapanlara umut dolu şeyler yazacağımı biliyordum. Kısaca şöyle özetleyim 37 yaşındayım sıcak basmaları ve regli olamama şikayeti ile dr gittim amh 0.01 fsh 50 ler de yumurta hiç görünmüyor erken menopoz ugraşma evine git dediler bende o işler öyle sizin demenizle olmuyor dedim içimden ve hep inandım. Tıpla yakından alakalı bir işi olan biri olarak tıppa çok inanmama rağmen çocuk sahibi olmak değerlerin sonuçların pek söz sahibi olmadığı ilahi bir durum bence. İmkansız diye bir şey yok inanmak var tüp bebek yapmaya 1 yumurta bulummazken normal yolla hamleyim şimdi isteyen herkese umut olması için yazmak istedim. Saraçoğlu un erken menopoz kürünü uyguladım yoga yaptım ekstra olarak ve hiç dr ların dediğine inanmadım
1 kür uyguladımHayırlı olsun ne kadar sure ile uyguladınız bu kürü
Ben de ekimden bu yana yapıyorum amh 0 .10.basladıgımdan bu yana pembe kahve lekelenmelerim oluyo.1 kür uyguladım
uyguladığınız kürü sırasıyla yazabilirmisiniz? bir de adetin kaçıncı günü uygulamaya başladınız acaba? hayırlı olsun çok sevindim bizlere de umut oldunuz inşallah bizler de sizin gibi sevinirizMerhaba Birgün buraya girip benim gibi arama yapanlara umut dolu şeyler yazacağımı biliyordum. Kısaca şöyle özetleyim 37 yaşındayım sıcak basmaları ve regli olamama şikayeti ile dr gittim amh 0.01 fsh 50 ler de yumurta hiç görünmüyor erken menopoz ugraşma evine git dediler bende o işler öyle sizin demenizle olmuyor dedim içimden ve hep inandım. Tıpla yakından alakalı bir işi olan biri olarak tıppa çok inanmama rağmen çocuk sahibi olmak değerlerin sonuçların pek söz sahibi olmadığı ilahi bir durum bence. İmkansız diye bir şey yok inanmak var tüp bebek yapmaya 1 yumurta bulummazken normal yolla hamleyim şimdi isteyen herkese umut olması için yazmak istedim. Saraçoğlu un erken menopoz kürünü uyguladım yoga yaptım ekstra olarak ve hiç dr ların dediğine inanmadım
Ben 20 yaşındayım amh 1.73 ve bı kere düşük yaptım bidaha da olmadı 5 aydirMerhabalar 27 yaşındayım yüksek fsh düşük amh ile gebe kalip doğum yaptim. Bebeğim 3 aylik oldu tekrar dogal yoldan gebe kalabilir miyim benimle ayni durumda olan var mi. Menepoza girmeden bebeğimin kardesi olsun istiyorum
Sogan kürü ile başladım. Sonra saraçoğlu dan erken menopoz kürü aldım içinde 2 bitki çayı birse yağ var onları sırası ile kullandım ayrıntılı anlatıyorlar testere dişli aslan pençesi ile hayıt tohumu vardı setin içinde onlardanmıdır tam bilemiyorum ama inan ak çok önemli benceuyguladığınız kürü sırasıyla yazabilirmisiniz? bir de adetin kaçıncı günü uygulamaya başladınız acaba? hayırlı olsun çok sevindim bizlere de umut oldunuz inşallah bizler de sizin gibi seviniriz