Menopoz Düşük amh ile gebelik???

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Bana da ilk gittiğim doktor öyle demişti . Ağla ağla helak oldum . Başka doktora gittim bu rakamlar önemli değil önemli olan usg de yumurta görünmesi demişti. Ve ben ilk ay hamile kaldım bebişim Kocaman oldu karşımda oynuyor şimdi :) sonra yine hamile kaldım. :) değerlerim senden yüksekti ve hiç tedavi görmedim. bence sende İnan kendine.
Allah'ım bana ve isteyen herkese nasip etsin 🙏

Allah'ım bana ve isteyen herkese nasip etsin 🙏

Senden daha düşük bi değerle 3 kez hamile kaldım :KK49: he düşük yaptım o ayrı mevzu ama benim başka sorunlarım çıktı onlarında şükür çözümü var sonraa hopp bebiş :anne:

Fsh 13 ken hamile kaldım Doğum yaptım. Sonra fsh 14 amh 0,6 iken yine hamile kaldım (bebeğim 6-7 aylıktı) Ertesi sene fsh 15 amh 0,3 iken yine hamile kaldım.
Yani gebelik olabiliyor..
Maşallah vallahi bu kadar doğurgan olmanız inanılmaz. Ben 2 senelik evliyim iki senedir olmadı. Benim için dua ederseniz çok sevinirim :) :nazar:

Bana doktor amh 2.70 fsh 10.60 erken menopoz dedi ve tüp bebeğe yönlendirdi 😢
Erken menapoz denmiyor ona yalnız. Doktorunuzu Tıp Fakültesine yollayın. Menapoz yumurtalıkların işlevini tamamen bırakmasına denir.

Menapoz öncesi sendromlarınız olabilir onları da önemsemeyin ve ağlamayın. Yumurta sayınız azalmış sadece ama hala doğurgansınız.

Ovulasyon günlerinizi takip edin (ovulasyon kiti satın alın)
Gün aşırı cinsel ilişki yaşayın
Eşinizin sperm kontrolünü yaptırın
Düzgün beslenin, sigara içki içmeyin.
Ve yürüyüş yapın ya da spor 30 dk!

Sonrası Allah'a kalmış tevekkül edin ve tüp bebek tedavinizi devam ettirmek istiyorsanız ettirin.

Genetik test yapıldı mı? Yapıldıysa sonuç neydi?

Erken menapoz denmiyor ona yalnız. Doktorunuzu Tıp Fakültesine yollayın. Menapoz yumurtalıkların işlevini tamamen bırakmasına denir.

Menapoz öncesi sendromlarınız olabilir onları da önemsemeyin ve ağlamayın. Yumurta sayınız azalmış sadece ama hala doğurgansınız.

Ovulasyon günlerinizi takip edin (ovulasyon kiti satın alın)
Gün aşırı cinsel ilişki yaşayın
Eşinizin sperm kontrolünü yaptırın
Düzgün beslenin, sigara içki içmeyin.
Ve yürüyüş yapın ya da spor 30 dk!

Sonrası Allah'a kalmış tevekkül edin ve tüp bebek tedavinizi devam ettirmek istiyorsanız ettirin.

Genetik test yapıldı mı? Yapıldıysa sonuç neydi?
Eşimin testlerinde sıkıntı yok. Ovulasyonu dört defa denedik olmayınca bıraktım. Tüp bebek tedavisi de yapan Başka bir doktora görünecegim İnşallah

Maşallah vallahi bu kadar doğurgan olmanız inanılmaz. Ben 2 senelik evliyim iki senedir olmadı. Benim için dua ederseniz çok sevinirim :) :nazar:

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Keşke herşey hamile kalmakla bitse. Ama olmuyor bazen . Çok şükür iki sağlıklı Doğum yaptım ama dört minik mezarımız oldu. Erken Doğum oldu bebeklerim Yada kalbi durdu suni sancı ile Doğum yaptım. Yan odalardan bebek sesleri gelirdi ben ölen bebeğimi doğururdum. Neler yaşadım bir ben bilirim bir de Allah bilir. :KK43: Çok şükür yine de .Rabbim daha büyük imtihanlar vermesin. Evlat acısıyla bizi sınamasın. İsteyen herkese evlat kokusu nasip etsin inşallah. Amin

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Keşke herşey hamile kalmakla bitse. Ama olmuyor bazen . Çok şükür iki sağlıklı Doğum yaptım ama dört minik mezarımız oldu. Erken Doğum oldu bebeklerim Yada kalbi durdu suni sancı ile Doğum yaptım. Yan odalardan bebek sesleri gelirdi ben ölen bebeğimi doğururdum. Neler yaşadım bir ben bilirim bir de Allah bilir. :KK43: Çok şükür yine de .Rabbim daha büyük imtihanlar vermesin. Evlat acısıyla bizi sınamasın. İsteyen herkese evlat kokusu nasip etsin inşallah. Amin
Sizi çok iyi anlıyorum. Söylenecek çok birşey bulamıyorum. Haklısınız...

Ne acılar yaşamışsiniz Rabbim evlatlarınıza sağlıklı hayırlı ömürler versin

Allah sabır versin , inşallah bir daha böyle acılar yaşamazsınız ne diyeceğimi bilemedim.

Bana doktor amh 2.70 fsh 10.60 erken menopoz dedi ve tüp bebeğe yönlendirdi 😢
Ayy benimde fsh 8 küsuratlı cikmisti tek yumurtaligim var diye doktor acil tüp bebek ve erken menapoz dedi . Agla agla helak olmuştum. Baska doktorlara gittim 12 nin alti normal menapoz durumumda yokmus. Tek doktorla kalmayin lütfen. Hii gebe kalamadim henüz orasi ayri bir durum 😒

Ayy benimde fsh 8 küsuratlı cikmisti tek yumurtaligim var diye doktor acil tüp bebek ve erken menapoz dedi . Agla agla helak olmuştum. Baska doktorlara gittim 12 nin alti normal menapoz durumumda yokmus. Tek doktorla kalmayin lütfen. Hii gebe kalamadim henüz orasi ayri bir durum 😒
Kesinlikle başka doktora gideceğim takip etmeden sadece bir ay böyle çıktı sonuçlar diye tüp bebek denir mi hemen ki sizin daha da azmış değeriniz.
Düşürmek için herhangi bir şey yaptınız mı ya da şuanki değeriniz nedir?

Kesinlikle başka doktora gideceğim takip etmeden sadece bir ay böyle çıktı sonuçlar diye tüp bebek denir mi hemen ki sizin daha da azmış değeriniz.

Herkesin durumu farklı tabi , benim de arkadaşıma hayatta çocuğun olmaz diyen doktora inat 3 doğal yollarla erkek çocuk dünyaya getirerek cevap vermiş oldu :KK68:

Sogan kürü yaptim baska bisey yapmadim. Ocak subat gibi kontrol var bebek için uğraşıyorum bende. Ovulasyon testi yapıyorum birde.

Ayy çok teşekkür ederim aklımda bir sürü soru işareti vardı acaba tekrar olur mu diye yazmaniza cok sevindim bazilari simdiden bebek mi düşünüyorsun diyor. Anlamak istemiyorlar galiba yumurtalarim tükeniyor tabi ki bende isterim 2 sene ara vermek ama zamanim az ise bu arayi kisaltmayi düşünüyorum
Bende amh 0.01 yok denecek kadar az. Nasip ne diyelim

X