Menopoz Düşük amh ile gebelik???

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar

Seda_gul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
155
103
32
Merhabalar 27 yaşındayım yüksek fsh düşük amh ile gebe kalip doğum yaptim. Bebeğim 3 aylik oldu tekrar dogal yoldan gebe kalabilir miyim benimle ayni durumda olan var mi. Menepoza girmeden bebeğimin kardesi olsun istiyorum

Bir kez olduysa yine olur .İlk gebeliğiniz doğal yollarla mıydı peki?

Bir kez olduysa yine olur .İlk gebeliğiniz doğal yollarla mıydı peki?
Evet bu problemi ögrendigimde özel bi hastanede uzman doktora gidiyodum bana tüp bebekle bile cok zor olacağını söylemişti ve ben o ay hamile kaldim. Şu anda korunuyorum ama bir yandan da korunmayi biraksam mi diye düşünüyorum çünkü hergun menepoza biraz daha yaklasiyorum

Doğum yapalı henüz 3 ay olmuş.Eğer normal doğum yaptıysanız en az 6 ay sezeryan ise 12 ay gibi bir bekleme süreci gerekiyor.Rahmin kendini toparlayabilmesi için.Size tavsiyem bir doktor ile görüşün testlerinizi yeniden yaptırın ve doktorun size önerdiği zamanda yeniden normal yollarla hamile kalmayı deneyin..

Amh niz kactı ve fsh

Fsh 13 ken hamile kaldım Doğum yaptım. Sonra fsh 14 amh 0,6 iken yine hamile kaldım (bebeğim 6-7 aylıktı) Ertesi sene fsh 15 amh 0,3 iken yine hamile kaldım.
Yani gebelik olabiliyor..
Ayy çok teşekkür ederim aklımda bir sürü soru işareti vardı acaba tekrar olur mu diye yazmaniza cok sevindim bazilari simdiden bebek mi düşünüyorsun diyor. Anlamak istemiyorlar galiba yumurtalarim tükeniyor tabi ki bende isterim 2 sene ara vermek ama zamanim az ise bu arayi kisaltmayi düşünüyorum

Benimde amh 0,88 tüp bebekte yaptırdım ancak gebe kalamıyorum yaptığınız özel bir şey oldu mu bu süreçte?

Benimde amh 0,88 tüp bebekte yaptırdım ancak gebe kalamıyorum yaptığınız özel bir şey oldu mu bu süreçte?
Canım ben doktora gittiğim ay arı sütü polen bal çiğ badem çiğ findik karışımı yapıp sabah aksam birtatlı kaşığı eşimle beraber yedik. Birde bir litre süt ilr maydanozu kaynattım içinr de bir cay bardağı rakı koyup adetım biter bitmez iki üç gün arayla buharına oturdum. Bir saatr yakın nerdeyse. Yumurtlama dönemi gelmeden de bıraktım. Rabbim izin verdi bunlar da vesile oldu galiba ki ben fayda ettiğine de kesinlikle inanıyorum. Mucize gibi oldu gebe kalman çok zor hele ki doğal yolla kesinlikle olmaz dediği ay öğrendim. Hayat mucizelerle dolu inşallah en kısa zamanda rabbim kucağını doldurur.

Bu ayda bunu deniyim bakalım çok sağol canım

amh düşük ama fsh çokta yüksek değil miş ,

yumurtaların az ama kalıteliymiş demekki hayırlı olsun bebegın
Fsh 13 ken hamile kaldım Doğum yaptım. Sonra fsh 14 amh 0,6 iken yine hamile kaldım (bebeğim 6-7 aylıktı) Ertesi sene fsh 15 amh 0,3 iken yine hamile kaldım.
Yani gebelik olabiliyor..
Bana doktor amh 2.70 fsh 10.60 erken menopoz dedi ve tüp bebeğe yönlendirdi

Amh hormonunu tek basina degerlendirmiyorlar diger hormonlarla degerlendirmek lazim dedi doktor bana mesela benim amh1.2 3 doktor da gayet guzel dedi bana dusuk gelen hormona coj takilmayin bence genel durum onemli

Doktor neden o kadar keskin konuştu ilaç vs vermedi vakit kaybetmeyin dedi afalladım ne kadar vakit var dedim

Bana da ilk gittiğim doktor öyle demişti . Ağla ağla helak oldum . Başka doktora gittim bu rakamlar önemli değil önemli olan usg de yumurta görünmesi demişti. Ve ben ilk ay hamile kaldım bebişim Kocaman oldu karşımda oynuyor şimdi :) sonra yine hamile kaldım. :) değerlerim senden yüksekti ve hiç tedavi görmedim. bence sende İnan kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…