- 29 Temmuz 2018
- 155
- 103
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar 27 yaşındayım yüksek fsh düşük amh ile gebe kalip doğum yaptim. Bebeğim 3 aylik oldu tekrar dogal yoldan gebe kalabilir miyim benimle ayni durumda olan var mi. Menepoza girmeden bebeğimin kardesi olsun istiyorum
Evet bu problemi ögrendigimde özel bi hastanede uzman doktora gidiyodum bana tüp bebekle bile cok zor olacağını söylemişti ve ben o ay hamile kaldim. Şu anda korunuyorum ama bir yandan da korunmayi biraksam mi diye düşünüyorum çünkü hergun menepoza biraz daha yaklasiyorumBir kez olduysa yine olur .İlk gebeliğiniz doğal yollarla mıydı peki?
Evet bu problemi ögrendigimde özel bi hastanede uzman doktora gidiyodum bana tüp bebekle bile cok zor olacağını söylemişti ve ben o ay hamile kaldim. Şu anda korunuyorum ama bir yandan da korunmayi biraksam mi diye düşünüyorum çünkü hergun menepoza biraz daha yaklasiyorum
Amh niz kactı ve fshMerhabalar 27 yaşındayım yüksek fsh düşük amh ile gebe kalip doğum yaptim. Bebeğim 3 aylik oldu tekrar dogal yoldan gebe kalabilir miyim benimle ayni durumda olan var mi. Menepoza girmeden bebeğimin kardesi olsun istiyorum
Fsh 12 amh 0,7 di
Cok teşekkür ederimamh düşük ama fsh çokta yüksek değil miş ,
yumurtaların az ama kalıteliymiş demekki hayırlı olsun bebegın
Fsh 12 amh 0,7 di
Ayy çok teşekkür ederim aklımda bir sürü soru işareti vardı acaba tekrar olur mu diye yazmaniza cok sevindim bazilari simdiden bebek mi düşünüyorsun diyor. Anlamak istemiyorlar galiba yumurtalarim tükeniyor tabi ki bende isterim 2 sene ara vermek ama zamanim az ise bu arayi kisaltmayi düşünüyorumFsh 13 ken hamile kaldım Doğum yaptım. Sonra fsh 14 amh 0,6 iken yine hamile kaldım (bebeğim 6-7 aylıktı) Ertesi sene fsh 15 amh 0,3 iken yine hamile kaldım.
Yani gebelik olabiliyor..
Canım ben doktora gittiğim ay arı sütü polen bal çiğ badem çiğ findik karışımı yapıp sabah aksam birtatlı kaşığı eşimle beraber yedik. Birde bir litre süt ilr maydanozu kaynattım içinr de bir cay bardağı rakı koyup adetım biter bitmez iki üç gün arayla buharına oturdum. Bir saatr yakın nerdeyse. Yumurtlama dönemi gelmeden de bıraktım. Rabbim izin verdi bunlar da vesile oldu galiba ki ben fayda ettiğine de kesinlikle inanıyorum. Mucize gibi oldu gebe kalman çok zor hele ki doğal yolla kesinlikle olmaz dediği ay öğrendim. Hayat mucizelerle dolu inşallah en kısa zamanda rabbim kucağını doldurur.Benimde amh 0,88 tüp bebekte yaptırdım ancak gebe kalamıyorum yaptığınız özel bir şey oldu mu bu süreçte?
Bu ayda bunu deniyim bakalım çok sağol canımCanım ben doktora gittiğim ay arı sütü polen bal çiğ badem çiğ findik karışımı yapıp sabah aksam birtatlı kaşığı eşimle beraber yedik. Birde bir litre süt ilr maydanozu kaynattım içinr de bir cay bardağı rakı koyup adetım biter bitmez iki üç gün arayla buharına oturdum. Bir saatr yakın nerdeyse. Yumurtlama dönemi gelmeden de bıraktım. Rabbim izin verdi bunlar da vesile oldu galiba ki ben fayda ettiğine de kesinlikle inanıyorum. Mucize gibi oldu gebe kalman çok zor hele ki doğal yolla kesinlikle olmaz dediği ay öğrendim. Hayat mucizelerle dolu inşallah en kısa zamanda rabbim kucağını doldurur.
amh düşük ama fsh çokta yüksek değil miş ,
yumurtaların az ama kalıteliymiş demekki hayırlı olsun bebegın
Bana doktor amh 2.70 fsh 10.60 erken menopoz dedi ve tüp bebeğe yönlendirdiFsh 13 ken hamile kaldım Doğum yaptım. Sonra fsh 14 amh 0,6 iken yine hamile kaldım (bebeğim 6-7 aylıktı) Ertesi sene fsh 15 amh 0,3 iken yine hamile kaldım.
Yani gebelik olabiliyor..
Bana doktor amh 2.70 fsh 10.60 erken menopoz dedi ve tüp bebeğe yönlendirdi
Dünden beri ağlıyorum değiştireceğim doktoru İnşallah dediği gibi değildirO doktoru değiştir . Değerlerin gayet iyi . Stress yapma boşuna
Fsh in okadarda değil kontrol altina alirsin bence uzulme hicDünden beri ağlıyorum değiştireceğim doktoru İnşallah dediği gibi değildir
Doktor neden o kadar keskin konuştu ilaç vs vermedi vakit kaybetmeyin dedi afalladım ne kadar vakit var dedimFsh in okadarda değil kontrol altina alirsin bence uzulme hic
Doktor neden o kadar keskin konuştu ilaç vs vermedi vakit kaybetmeyin dedi afalladım ne kadar vakit var dedim