- 6 Nisan 2023
- 279
- 324
-
- Konu Sahibi Mikmik Kizim
Çok teşekkür ederimBursa narlıdere diye bir sayfadan aldım, set halinde gönderiyorlar, propolis , hayıt macunu ve çörek otu yağı, size tavsiyem kullanın en az 6 ay , ben bu ay hamile olduğumu öğrendim, 3 yıldır benim de yoktu, ilk yıl korunduk , sizin gibi rezervim baya düşüktü ve de erken menopoz durumu vardı, bakalım süreç nasıl ilerleecek , rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah...
ben 23 yasindayim cnm benimde tam dusugun biraz ustundeydi ama duzeldi ilaclarla31 yaşındayım. Sizin de mi amh düşük
Şimdi okudum yazınızı. Sizin için çok mutlu oldum inşallah darısı bizlerin başına. Ben su an prowoman kullanıyorum ve clife macun. Tüp bebek olmadan da doğal yolla hamile kalabilir miyim diye bir ümit. Siz ne kadar süre denediniz tüp bebek öncesindeDüşük yumurta rezervi umut olmaya geldim konu başlığı ile aratır mısınız. Ben açmıştım. Okumanızı tavsiye ediyorum
Ne kullandınız düzelmesi içinben 23 yasindayim cnm benimde tam dusugun biraz ustundeydi ama duzeldi ilaclarla
cnm ben asilama yaptirdim ondan oncesi biraz dusuk cikti doktorum asilama icin verdigi ilaclar duzeltmis demisti onceside 3 4 tane olan yumurta sayisi sonrasinda 7 8 tane olmustuNe kullandınız düzelmesi için
1 sene denedik olmayınca tüp bebek sürecine girdik. Redostim+ ımprly+ folikasit ile 17 tane toplandı en sonuncuda. 8 tane 5. Gün embriyosu var çok şükürŞimdi okudum yazınızı. Sizin için çok mutlu oldum inşallah darısı bizlerin başına. Ben su an prowoman kullanıyorum ve clife macun. Tüp bebek olmadan da doğal yolla hamile kalabilir miyim diye bir ümit. Siz ne kadar süre denediniz tüp bebek öncesinde
Çok güzel artmış inşallah bizler de bu artışı ve getirdiği güzel haberleri görürüzcnm ben asilama yaptirdim ondan oncesi biraz dusuk cikti doktorum asilama icin verdigi ilaclar duzeltmis demisti onceside 3 4 tane olan yumurta sayisi sonrasinda 7 8 tane olmustu
Yaza kadar süre veriyorum kendime, olmazsa ben de yazın tüp bebek için başlayacağım tedaviye. Bu ilaçları araştıracağım. Folik asit hangi marka kullandınız hatırlıyor musunuz1 sene denedik olmayınca tüp bebek sürecine girdik. Redostim+ ımprly+ folikasit ile 17 tane toplandı en sonuncuda. 8 tane 5. Gün embriyosu var çok şükür
artti ama iste gebelik olusmuyo bu turluÇok güzel artmış inşallah bizler de bu artışı ve getirdiği güzel haberleri görürüz
Hsg cekildi mi ve hormonlar nasılartti ama iste gebelik olusmuyo bu turlu
butun tahlilerim yapildi cnm hic bir sorunumuz yokHsg cekildi mi ve hormonlar nasıl
Eşinin değerlerinde de sorun yoksa hiç sıkma canını bence canımbutun tahlilerim yapildi cnm hic bir sorunumuz yok
evet cnm ondada yok bi sorun aynen bnde vardir zamani diyip bu ay biraktim hastane isini 1 hafta kaldi adet gunume bklm nolcakEşinin değerlerinde de sorun yoksa hiç sıkma canını bence canımher şey normalse sadece zamanını bekliyordur
İnşallah güzel haberler, müjdeler gelir 1 hafta sonraevet cnm ondada yok bi sorun aynen bnde vardir zamani diyip bu ay biraktim hastane isini 1 hafta kaldi adet gunume bklm nolcak
Folicus kullandım. İnşaAllah doğal olur Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar versin İnşaAllahYaza kadar süre veriyorum kendime, olmazsa ben de yazın tüp bebek için başlayacağım tedaviye. Bu ilaçları araştıracağım. Folik asit hangi marka kullandınız hatırlıyor musunuz
amin cnm saolİnşallah güzel haberler, müjdeler gelir 1 hafta sonra
Sizin için dua edeceğim inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağınıza alırsınızFolicus kullandım. İnşaAllah doğal olur Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar versin İnşaAllahbenim de birkaç gün sonra transferim olacak bu kez tutar İnşaAllah
İnşaAllah canım Allah razı olsun. Ben de sana dua edeceğim doğal yolla olsun İnşaAllahSizin için dua edeceğim inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağınıza alırsınız
Çoook teşekkür ederim çok çok amiin Allah kimseyi bu sıkıntılarla sınamasın, inşallah bizlara sağlıklı, hayırlı evlatlar versinnİnşaAllah canım Allah razı olsun. Ben de sana dua edeceğim doğal yolla olsun İnşaAllah