- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 27
- Konu Sahibi Mikmik Kizim
Evet süreç cok yıpratıcı 26 yaşındayım ve amh değerim 0.58 6 yıllıkta evliyim hali hazırda bir bebek sürecine erkenden atıldım halbuki 30 da evlensem ne olurdu düşünemiyorum bazen kendimi cok suçlardım heralde... Öğreneli ort bir yıl oldu bu zaman zarfında protime woman kullandım bool bol yürüyüş yapıp su içtim ve toksik insanlardan elimden geldiğince uzak durdum... 1 bebeğim vefat etti biri düştü bir tane dış gebelik bir tane de kimyasal gebelik yaşadım 6 yıllık zamanda. Şunu öğrendim cnm Allah ol derse oluyor inan biz sadece tedavi olmak ve arayış içinde olmakla yükümlüyüz verceek olan Rabbim arı sütü bal polen yedim Ballı çörek otlu tarçınlı kür yaptım soğan kürü yaptım çakşır suyu içtim incir havuç kürü yaptım bunlarında yanında 17 farklı doktora gittim kafama yatanlar da tedavi oldum klomen vs kullandım en son da karar verip bahçeci tüp Bebek merkezine gittim... Doğal yollarla olacak biçok yöntemi elemiştim giderken de ve yumurta rezervimin az olduğu halde... ((Ha şeyide denedim yumurta takibi yapılıyor ya evde test ondan da. )) Sadece kafamı tüp bebek tedavisine odakladım zaten olmuyor diye eşimle yan yana bile uyumadıkk o derece daraldık bunaldık.. rahim filmi çektirdim kaç kez ama onun faydasını gördüm diye düşünüyorum çünkü çekildikten 20 gün sonra gebe olduğumu tüp bebek tedavisine başlacagım gün öğrendim çok şükür Rabbime ne desem ne dua etsem bilmiyorum çok şükür diliyorum dilime vurdukça hisselerim çünkü anlatılavak gibi değil duygularım... Onlarca şeyden sonra... Diyorum ya Rabbim verecek nasip edecek bizim yaptığımız sadece çabalamak uğraşamak ve dilemek... İnşallah en kısa zamanda sende mucizene kavuşursunn cok Yorulmadan...Düşük amh ile gebe kalmak için neler yapıyorsunuz? Ya da düşük amh ile gebe kalanlar neler yaptınız, Aldığınız takviyeler neler yardımcı olabilir misiniz doktorlar direkt tüp bebeğe yönlendiriyor. Çok yıpratıcı ve zor bi süreç