Düşük amh için ne yaptınız

Bursa narlıdere diye bir sayfadan aldım, set halinde gönderiyorlar, propolis , hayıt macunu ve çörek otu yağı, size tavsiyem kullanın en az 6 ay , ben bu ay hamile olduğumu öğrendim, 3 yıldır benim de yoktu, ilk yıl korunduk , sizin gibi rezervim baya düşüktü ve de erken menopoz durumu vardı, bakalım süreç nasıl ilerleecek , rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah...
Çok teşekkür ederim 🤗 inşallah cok güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 💖

Düşük yumurta rezervi umut olmaya geldim konu başlığı ile aratır mısınız. Ben açmıştım. Okumanızı tavsiye ediyorum
Şimdi okudum yazınızı. Sizin için çok mutlu oldum inşallah darısı bizlerin başına. Ben su an prowoman kullanıyorum ve clife macun. Tüp bebek olmadan da doğal yolla hamile kalabilir miyim diye bir ümit. Siz ne kadar süre denediniz tüp bebek öncesinde

Şimdi okudum yazınızı. Sizin için çok mutlu oldum inşallah darısı bizlerin başına. Ben su an prowoman kullanıyorum ve clife macun. Tüp bebek olmadan da doğal yolla hamile kalabilir miyim diye bir ümit. Siz ne kadar süre denediniz tüp bebek öncesinde
1 sene denedik olmayınca tüp bebek sürecine girdik. Redostim+ ımprly+ folikasit ile 17 tane toplandı en sonuncuda. 8 tane 5. Gün embriyosu var çok şükür

1 sene denedik olmayınca tüp bebek sürecine girdik. Redostim+ ımprly+ folikasit ile 17 tane toplandı en sonuncuda. 8 tane 5. Gün embriyosu var çok şükür
Yaza kadar süre veriyorum kendime, olmazsa ben de yazın tüp bebek için başlayacağım tedaviye. Bu ilaçları araştıracağım. Folik asit hangi marka kullandınız hatırlıyor musunuz

Yaza kadar süre veriyorum kendime, olmazsa ben de yazın tüp bebek için başlayacağım tedaviye. Bu ilaçları araştıracağım. Folik asit hangi marka kullandınız hatırlıyor musunuz
Folicus kullandım. İnşaAllah doğal olur Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar versin İnşaAllah 😊 benim de birkaç gün sonra transferim olacak bu kez tutar İnşaAllah

X