Düşük amh için ne yaptınız

Evet süreç cok yıpratıcı 26 yaşındayım ve amh değerim 0.58 6 yıllıkta evliyim hali hazırda bir bebek sürecine erkenden atıldım halbuki 30 da evlensem ne olurdu düşünemiyorum bazen kendimi cok suçlardım heralde... Öğreneli ort bir yıl oldu bu zaman zarfında protime woman kullandım bool bol yürüyüş yapıp su içtim ve toksik insanlardan elimden geldiğince uzak durdum... 1 bebeğim vefat etti biri düştü bir tane dış gebelik bir tane de kimyasal gebelik yaşadım 6 yıllık zamanda. Şunu öğrendim cnm Allah ol derse oluyor inan biz sadece tedavi olmak ve arayış içinde olmakla yükümlüyüz verceek olan Rabbim arı sütü bal polen yedim Ballı çörek otlu tarçınlı kür yaptım soğan kürü yaptım çakşır suyu içtim incir havuç kürü yaptım bunlarında yanında 17 farklı doktora gittim kafama yatanlar da tedavi oldum klomen vs kullandım en son da karar verip bahçeci tüp Bebek merkezine gittim... Doğal yollarla olacak biçok yöntemi elemiştim giderken de ve yumurta rezervimin az olduğu halde... ((Ha şeyide denedim yumurta takibi yapılıyor ya evde test ondan da. )) Sadece kafamı tüp bebek tedavisine odakladım zaten olmuyor diye eşimle yan yana bile uyumadıkk o derece daraldık bunaldık.. rahim filmi çektirdim kaç kez ama onun faydasını gördüm diye düşünüyorum çünkü çekildikten 20 gün sonra gebe olduğumu tüp bebek tedavisine başlacagım gün öğrendim çok şükür Rabbime ne desem ne dua etsem bilmiyorum çok şükür diliyorum dilime vurdukça hisselerim çünkü anlatılavak gibi değil duygularım... Onlarca şeyden sonra... Diyorum ya Rabbim verecek nasip edecek bizim yaptığımız sadece çabalamak uğraşamak ve dilemek... İnşallah en kısa zamanda sende mucizene kavuşursunn cok Yorulmadan...

Mesajınızı okurken gözlerim yaşardı Allah mutluluğunuzu daim etsin Allah evladınızla sınamasın hiç inşallah biz de güzel haberler alırız sizler gibi mutluluğumuza kavusabiliriz ben de arı sütü bal polen ve çakşır suyu kullanmaya başlayacağım yeni sipariş ettim. Benim eşimde de problem çıktı morfoloji düşük,eşim için de takviyelere başlıyoruz. İnşallah bana da bize de dua edin Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseyi bu üzüntülerle, süreçle yıpratmasın inşallah.

Ben yeni sipariş verdim bursa narlıdereden , memnun kaldınız mı bende de erken menopoz teşhisi var üç ay adet olmadım , ne gibi etkisini gözlemlediniz bu setin lütfen paylaşır mısınız

Ben yeni sipariş verdim bursa narlıdereden , memnun kaldınız mı bende de erken menopoz teşhisi var üç ay adet olmadım , ne gibi etkisini gözlemlediniz bu setin lütfen paylaşır mısınız
Bende ordan istettim , bende adetim düzene girdi ve sancılarım azaldı , zamanla daha iyi oldum , amh arttı, hormonlar daha düzenli hale geldi...

Merhaba kullaniyormusunuz acaba bende oradan aldimda geçen ay kullandım malesef gebelik oluşmadı şu an regl oldum ve tekrar başladım. Bir de siz ne için almıştınız acaba ? Ben hayit macunu ile propolis aldim corekotunu almadim. Fsh 34 lh 27 çıkmıştı benim değerlerim yüksek çıktığı için doktor tüp bebek demişti normal yolla olmaz dedi onun için aldım hem değerlerim düşsün belki bi de gebelik oluşur diye ama vücut olarakda bi fayda etmedi bende yani henüz bi artısini göremedim yine de elimdekiler bitene kadar devam edeyim diyorum

Merhaba,yumurta kalitesini arttırıyormuş birde adeti düzenliyormuş bir kavanoz hayıt macunu bitti ikiye geçtim , faydası ise yumurtlamayı daha iyi hissettim kendi gözlemim . Birde benim FSH lh da yüksek doktoruma üzülerek bu nasıl düşecek dediğimde cylo prognova diye bir ilaç yazdı üç ay kullan dedi , bir arkadaşımın da bu ilaçla düşmüş . Yine doktorunuza sorun bu ilacı yumurtlamaya ve FSH düşürmeye yarıyormuş iyi araştırın. Bende sadece hayıt macunu iğde macunu ve propolis aldım diğer ay adetimde hormon testi vereceğim

umarım faydalı olur sizin içinde. Bende aldım ilk ay bi etki etmedi hatta ömrü hayatımda ilk kez çok kısa bi regl dönemi yaşadım 3 gün sürdü reglim normalde 6-7-8 gün sürerdi benim regl düzenim. Ama yine de elimdekileri kullanıp bitireceğim faydası olur mu bilmiyorum bu ay için bi fayda goremedim. Bende arı propolisi ve hayit macunu aldim. Çörekotu almadım gerek duymadım. Günlük olarak folik asit kullanıyorum bir de yememe içmeme dikkat ettigim bi ay oldu ama sonuç hüsran nasip değilmiş. Yine de Allahtan ümit kesilmez. Sizin değerleriniz kaçtı acaba merak ettim. Benim doktorum bana bi çözüm bile sunmadı direk tüp bebeğe yöneltti ve normal yolla imkansız dedi değerlerden ötürü ama ben denemek istiyorum normal yolla çünkü bir evlâdım var ve o normal yolla olmustu. Doktor bana sadece kist icin doğum kontrol hapı vermişti onu da ben kullanmadım adetle gidebilen kisttenmis sanırım gitti agrım filan kalmadı hiç yumurtaligimda. Doğum kontrol hapını hiç kullanmadım kullanmak istemedim direk macuna başlamıştım. Umarım hayırlı haberler alacağımız bir ay olur Allah nasip eder de

Benim FSH en son 30 küsürdü lh 20 küsür . Amh çok çok düşük 007 . Ama olacağına hep inanıyorum değerlerimden dolayı tüp bebek bile yaptıramadık daha . Bol bol balık yiyin ,avokado özellikle yumurtlama dönemlerinizde yiyin . Yürüyüş ya da spor yapın bence olacaktır Allah isteyen herkese nasip etsin benim hiç çocuğum yok geç evlendim 37 yaşındayım elimden geleni yapıyorum , inşallah siz de yakın zamanda güzel haberler alırsınız

Fsh ve lh değeriniz benimkiyle çok yakinmis. Amh öldürmeye gerek bile görmedi benim doktor. Inanmaktan vazgeçmeyin Allah izin verirse olur inşallah. Benim bir evlâdım var çok şükür ama yine de ikinciyi çok istiyoruz hem kızım hem biz umarım nasip olur. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip eder inşallah. Hayit macunu arı propolis kullanıyorum onun dışında uyku düzenime ve beslenmeme daha dikkat etmeye başladım sigara ve alkol zaten hayatımda hiç kullanmadım kahveyi azalttım çay hiç içmiyorum. Badem fındık çok tuketiyotum her gün muhakkak yemeye çalışıyorum muz ve avakado da aynı şekilde. Umarım faydalı olur. Sadece yürüyüşe özen gösteremiyorum sadece pazar günleri yuruyebiliyroum umarım Rabbim bana da sizede isteyen herkese nasip eder.

Merhaba bende 2 aya yakındır kullanıyorum aynı sayfadan aldım macunu hayıt macununda 2.şişeye geçtim size bi faydası oldu mu acaba ? Ben önce fsh ve lh değerimin düşmesi sonrada hamile kalmak için almıştım doktor normal yolla olmaz değerlerin çok yüksek tüp bebek dedi. Geçen ay malesef gebelik olmadı hormonlarımda bi değişiklik oldu mu bilmiyorum ama bu yaşıma kadar adet surem hep 6-7-8 gün sürmüştür ve hep orta derecede olması gerektiği kadar kanamam olur ne az ne çok. Ilk defa bu ay macundan dolayı olduğunu düşünüyorum ilk kez 4 gün sürdü adetim ve malesef çok az şekilde geldi 2 gün özellikle. Sizde de bu tarz biseyler oldu mu acaba ya da bi yan etkisi ya da faydası oldu mu ? Ben henüz bi faydasını göremedim hiç bi anlamda. 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum geçen ay pik gördüm değerlendirdim gebelik olmadı. Bu ay da erken pik gördüm değerlendirdim şu an da beklemedeyim ama pek umudum var denilemez bu ay da. Artık 1 senedir hamile kalmadığını gördükçe alıştım heralde negatiflere. Bana biraz bilgi verirmisiniz ? Elimdekiler bittikten sonra tekrar alıp almama hakkında çok kararsız kaldım aynı yerden almışız bi de sizin yorumunuzu öğrenmek istiyorum

Merhaba benim de iki buçuk yıldır amh düşüklüğü nedeniyle olmuyor ve Fsh lh yüksekti hatta adet döngülerim bile bozulmuştu ama bu macunları kullanınca gününde adet oldum onun dışında hissettiğim yumurtlamamı daha yoğun hissettim tabi doktorumun yazdığı bir ilaç var oda FSH düşürmeye yardımcıymış bu ay adet olunca hormonlarıma baktırmamı istedi . Bazı ilaçlar da adet dönemini etkiliyor siz ekstra bir ilaç kullandınız mı ?

Bu arada yorumlarınızda gördüm adetten sonra 9. Gün pik görmüşsünüz ben de aynısını yaşadım 9.gün yumurtlama oldu bu demek ki macundan

Merhaba yok ben hiç ilaç kullanmadım. Benim adet gunlerim düzensiz ama hemen hemen hep olurum. 3 kere bu sene hayatımda daha ilk defa gecikme yaşadım birinde kist oluşmuş doktor ondan da gecikir demişti. Macunu yeni aldım siz nerden aldınız acaba ve ne zamandır kullanıyorsunuz. ? Iki ay olmadı henüz kullanıyorum bende yumurtlama görünce çatlama oluşunca bıraktım evet 9.gün gördüm sizde öyle görmüşsünüz. Fsh ve lh değeriniz kaçtı acaba sizin ? 2 ay daha bu macunları kullanıp doktora tekrar hormon testi için gitmeyi ve muayene olmayı düşünüyorum

Bu arada yorumlarınızda gördüm adetten sonra 9. Gün pik görmüşsünüz ben de aynısını yaşadım 9.gün yumurtlama oldu bu demek ki macundan
Hiç bilemiyorum ama geçen ay ben 24 gün yumurtlamadım geçen ay da macun kullanmıştım hatta geçen ay daha çok kullandım bu ay erkenden yumurtlama görünce 4-5 gün falan kullanabildim. Ben bursa narlıdere organikten aldım siz nerden aldınız acaba

Benim FSH 30 küsür lh 20 küsürdü en son ,bursa Narlıdereden aldım Instagramdan ,FSH düşürmeye çalışıyoruz bakalım adet olunca hormon vereceğim ben hayıt suyu da kullandım arada inşallah etki etmiştir

Benim de fsh ve lh aynı şekilde fsh 34 lh 27 çok benziyormuş durumumuz. Doktor size de tüp bebek vs dedi mi ? Ya da durumla ilgili bişey dedi mi çocuk için? Bende bursa narlıdere organik sayfasından hayıt macunu seti aldım umarım bana da faydasi dokunmuştur sizede. Şu anlık pek bişey hissetmiyorum faydası olduğuyla ilgili

Tüp bebek yaptırmak istiyoruz ama değerler yüksek olunca yapmadılar bazen 3 bazen 2 yumurta görünüyor ilaç verdiler yumurta çoğalsın değerin de düşsün öyle yapalım dediler çok zor bir süreç bizim hiç çocuğumuz yok , ama genelde gözlemlediğim amh düşük olup hamile kalanlarda beslenme etkisi , çok sağlıklı bir beslenmeyle olabiliyor . İnşallah şifa olsun size de bana da yaptıklarımız

Evet bana da bu değerle tüp bebek de zor demişlerdi bizim bir çocuğumuz olduğu için eşim olsa da olur olmasada olur gözüyle bakıp tüp bebeğin bi garantisi yok kesin bişey demiyorlar olumsuz konuşuyorlar ona harcayacağım miktarı kızımın geleceğine harcarım onun geleceğinden çalamam diye düşünüyor kendince çok haklı. Bu süreç çok yıpratıcı sen üzülürsün yıpranırsın hiç girmeyelim dedi. Cok istiyorum ama eşim istemediği için tüp bebeğe de başvuramadık doğal yolla olursa diye bi mucize olurda beni bulur diye bekliyorum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. Umarım sizde en kısa zamanda değerlerinizin düşüp bir evlat sahip olduğumuzu görürsünüz. Evet onu bende farkettim beslenme uyku düzeni yürüyüş bunlar hormonları değiştirebilecek şeyler biraz dikkat edilirse ve güzel beslenme uyku düzeni yürüyüş ile ekstra hayıt macunu vs ile inşallah düşer değerlerimiz. Yeni yıla girmeden hayırlı haberleri alabiliriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…