- 6 Nisan 2023
- 279
- 324
-
- Konu Sahibi Mikmik Kizim
kac yasindasinizDüşük amh ile gebe kalmak için neler yapıyorsunuz? Ya da düşük amh ile gebe kalanlar neler yaptınız, Aldığınız takviyeler neler yardımcı olabilir misinizdoktorlar direkt tüp bebeğe yönlendiriyor. Çok yıpratıcı ve zor bi süreç
31 yaşındayım. Sizin de mi amh düşükkac yasindasiniz
1in altı için doktorlar sınırın altına düşmüş diyor. Düşük amh ile de gebe kalan birçok kişi var cok okuyorum ama nasıl takviyeler kullanıldığını merak ediyorum ben deBenim 1.13 normal mi acaba yada benim de takviye falan almam gerekir mi ?
Benim 0 olmuştu galiba bi müddet bıraktım tüp bebek tedavisini şimdi yine başladım ve sonuç böyle olmuş bende şaşırdım görünce1in altı için doktorlar sınırın altına düşmüş diyor. Düşük amh ile de gebe kalan birçok kişi var cok okuyorum ama nasıl takviyeler kullanıldığını merak ediyorum ben de
Haklısınız, eşimin değerlerine hiç bakılmadı. Haftaya ben hsg çekileceğim onun da değerlerine baktıracağız. Bekleyip ihtimali daha da düşürmektense tüp bebek için tedaviye yönelmek daha doğru sanırımBen genel olarak amh düşünce, takviyeler ile cokta bi aman aman fark yaratan sonuclar elde edildigini okumadim.bi miktar etki edebilir ama kendi doktorumun da dedigi amh bayanlarda yas ilerledikce azalan bir egim gosteren hormon olduğu. 35 yaşından sonra cok daha sert bi azalis egrisine giriyor. Bu demek degil ki normal yoldan hamile kalinmaz tabikide olabilir sadece sans yüzdesi biraz az olabiliyor. Bence siz takviyeleri alirken bi yandan esiniz icinde muayene öneririm sperm testi hormon testi gibi. Eger onlardan yana sıkıntılı sonuc var ise sizinde amh dusuk olunca normal yoldan gebelik daha zor olabilir yani cift olarak bir muayene olun ona göre degerlendirin. Tup bebek evet biraz zor yıpratıcı maddi manevi ama yapicak biseyde yok benim her sey yolunda olmasina ragmen sperm faktoru nedeniyle tup bebek tedavisi gorduk bebegimi o sekilde kucagima aldim.bu yuzden sadece sizin degil esinizinde degerleri ıyi olsun ki saglikli bebisler nasip etsin Allah
0 oldu daha sonra 0dan mı 1in üzerine çıktı anlayamadımBenim 0 olmuştu galiba bi müddet bıraktım tüp bebek tedavisini şimdi yine başladım ve sonuç böyle olmuş bende şaşırdım görünce
Hayıt macunu kullandımDüşük amh ile gebe kalmak için neler yapıyorsunuz? Ya da düşük amh ile gebe kalanlar neler yaptınız, Aldığınız takviyeler neler yardımcı olabilir misinizdoktorlar direkt tüp bebeğe yönlendiriyor. Çok yıpratıcı ve zor bi süreç
1.07 ile hamile kaldımBenim 1.13 normal mi acaba yada benim de takviye falan almam gerekir mi ?
Insallah benim gibi ugrasmadan yipranmadan kolaylikla nasip eder allah yasayan bilir zor surec rabbim vermesin kimseyeHaklısınız, eşimin değerlerine hiç bakılmadı. Haftaya ben hsg çekileceğim onun da değerlerine baktıracağız. Bekleyip ihtimali daha da düşürmektense tüp bebek için tedaviye yönelmek daha doğru sanırımAllah inşallah bizlere de nasip etsin inşallah biz de kucağımıza bebeğimizi, bebeklerimizi alabiliriz sizler gibi
Evet 0 di sonradan 1 üzerine çıktı0 oldu daha sonra 0dan mı 1in üzerine çıktı anlayamadım
Ne kadar süre kullandınız hamile kalmak için ve nereden aldınızHayıt macunu kullandım
Allahım inşallah bizlere de nasip etsin1.07 ile hamile kaldım
Amiiinn gerçekten Allah kimseyi sınamasın bununla, sağlığıyla evladıylaInsallah benim gibi ugrasmadan yipranmadan kolaylikla nasip eder allah yasayan bilir zor surec rabbim vermesin kimseye
Yükselmesi için bi sey kullandınız mıEvet 0 di sonradan 1 üzerine çıktı
Yok hayır tüp bebek düşüncesinden çıktım bir müddet kendimi rahat bıraktım hatta kilo bile aldım geçenlerde gidip kan verdim ve böyle çıktı sonuçYükselmesi için bi sey kullandınız mı
Bursa narlıdere diye bir sayfadan aldım, set halinde gönderiyorlar, propolis , hayıt macunu ve çörek otu yağı, size tavsiyem kullanın en az 6 ay , ben bu ay hamile olduğumu öğrendim, 3 yıldır benim de yoktu, ilk yıl korunduk , sizin gibi rezervim baya düşüktü ve de erken menopoz durumu vardı, bakalım süreç nasıl ilerleecek , rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah...Ne kadar süre kullandınız hamile kalmak için ve nereden aldınız