Düşük amh için ne yaptınız

Mikmik Kizim

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
279
324
Düşük amh ile gebe kalmak için neler yapıyorsunuz? Ya da düşük amh ile gebe kalanlar neler yaptınız, Aldığınız takviyeler neler yardımcı olabilir misiniz doktorlar direkt tüp bebeğe yönlendiriyor. Çok yıpratıcı ve zor bi süreç

kac yasindasiniz

1in altı için doktorlar sınırın altına düşmüş diyor. Düşük amh ile de gebe kalan birçok kişi var cok okuyorum ama nasıl takviyeler kullanıldığını merak ediyorum ben de
Benim 0 olmuştu galiba bi müddet bıraktım tüp bebek tedavisini şimdi yine başladım ve sonuç böyle olmuş bende şaşırdım görünce

Ben genel olarak amh düşünce, takviyeler ile cokta bi aman aman fark yaratan sonuclar elde edildigini okumadim.bi miktar etki edebilir ama kendi doktorumun da dedigi amh bayanlarda yas ilerledikce azalan bir egim gosteren hormon olduğu. 35 yaşından sonra cok daha sert bi azalis egrisine giriyor. Bu demek degil ki normal yoldan hamile kalinmaz tabikide olabilir sadece sans yüzdesi biraz az olabiliyor. Bence siz takviyeleri alirken bi yandan esiniz icinde muayene öneririm sperm testi hormon testi gibi. Eger onlardan yana sıkıntılı sonuc var ise sizinde amh dusuk olunca normal yoldan gebelik daha zor olabilir yani cift olarak bir muayene olun ona göre degerlendirin. Tup bebek evet biraz zor yıpratıcı maddi manevi ama yapicak biseyde yok benim her sey yolunda olmasina ragmen sperm faktoru nedeniyle tup bebek tedavisi gorduk bebegimi o sekilde kucagima aldim.bu yuzden sadece sizin degil esinizinde degerleri ıyi olsun ki saglikli bebisler nasip etsin Allah

Haklısınız, eşimin değerlerine hiç bakılmadı. Haftaya ben hsg çekileceğim onun da değerlerine baktıracağız. Bekleyip ihtimali daha da düşürmektense tüp bebek için tedaviye yönelmek daha doğru sanırım Allah inşallah bizlere de nasip etsin inşallah biz de kucağımıza bebeğimizi, bebeklerimizi alabiliriz sizler gibi

Hayıt macunu kullandım

Insallah benim gibi ugrasmadan yipranmadan kolaylikla nasip eder allah yasayan bilir zor surec rabbim vermesin kimseye

Ne kadar süre kullandınız hamile kalmak için ve nereden aldınız
Bursa narlıdere diye bir sayfadan aldım, set halinde gönderiyorlar, propolis , hayıt macunu ve çörek otu yağı, size tavsiyem kullanın en az 6 ay , ben bu ay hamile olduğumu öğrendim, 3 yıldır benim de yoktu, ilk yıl korunduk , sizin gibi rezervim baya düşüktü ve de erken menopoz durumu vardı, bakalım süreç nasıl ilerleecek , rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…