Arkadaşlar birkaç gün önce Banyoda ayağım kaydı ve yere çok fena düştüm...Öyle korktumki kimsede yoktu o an yanımda ayağada kalkamadım..Tüm gece ağrıdan öldüm..Doktorumunda telefonu kapalıydı..
Bebeğime birşey oldu dedim aynı anda kasıklarımda ağrımaya başladı...Hayatımda hiç bukadar üzüldüğümü bu kadar çok ağladığımı bilmiyorum..
Sabah doktora gittik Belimi incitmişim kalçamda sorun olmuş..Bebeğim çok iyiyidi Annesimi bırakmamıştı meleğim prensesim..
Lütfen Banyo falan yapacağınız zaman evde birileri olsun
Islak zemine basmayın N eolur dikkat edin..
Hala şokundayım Daha yeni ayaklandım...Lütfen Dikkat edin kendinize...:çok üzgünüm:
Arkadaşlar birkaç gün önce Banyoda ayağım kaydı ve yere çok fena düştüm...Öyle korktumki kimsede yoktu o an yanımda ayağada kalkamadım..Tüm gece ağrıdan öldüm..Doktorumunda telefonu kapalıydı..
Bebeğime birşey oldu dedim aynı anda kasıklarımda ağrımaya başladı...Hayatımda hiç bukadar üzüldüğümü bu kadar çok ağladığımı bilmiyorum..
Sabah doktora gittik Belimi incitmişim kalçamda sorun olmuş..Bebeğim çok iyiyidi Annesimi bırakmamıştı meleğim prensesim..
Hala şokundayım Daha yeni ayaklandım...Lütfen Dikkat edin kendinize...:çok üzgünüm:
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendineArkadaşlar birkaç gün önce Banyoda ayağım kaydı ve yere çok fena düştüm...Öyle korktumki kimsede yoktu o an yanımda ayağada kalkamadım..Tüm gece ağrıdan öldüm..Doktorumunda telefonu kapalıydı..
canım sanada çok geçmiş olsun dikkat etmek lazımgeçmiş olsun arkadaşım verilmiş sadakan varmış bende 2 hafta önce merdivenden yuvarlandım neyseki fazla bişeyim yok ayak bileğimi burktum bide sol kaburgam ağrıyo doktor lif yırtılması olabilir dedi ağrı kesiciden başka bişey alamıyorum malum dikkat edin ben merdiven korkuluklarına tutuna tutuna tutuna iniyorum artık yeniden geçmiş olsun ne olur hamişler dikkat edina.s.
geçmiş olsun arkadaşım verilmiş sadakan varmış bende 2 hafta önce merdivenden yuvarlandım neyseki fazla bişeyim yok ayak bileğimi burktum bide sol kaburgam ağrıyo doktor lif yırtılması olabilir dedi ağrı kesiciden başka bişey alamıyorum malum dikkat edin ben merdiven korkuluklarına tutuna tutuna tutuna iniyorum artık yeniden geçmiş olsun ne olur hamişler dikkat edina.s.
Teşekkürler tekrar..Hala atlatamadım devamlı kontrol altındayız..Yarinde doktorla randevum var canım...İnşallah herşey yolunda olur..Dua edin lütfen.Bebeğimi geç buldum kaybetmek istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?