• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düserek öldügü anlasildi!

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya
Ahmet Atakan in, polisin attigi biber gazinin, basina carpmasi sonucu öldügü yönünde ki haberlerin yalan oldugu anlasilmistir.
Gerek otopsi raporunda, gerek olay anini gösteren mobese kayitlarinda, murhumun catidan düserek öldügü anlasilmistir.

Ahmet Atakan in ölüm anini yani catidan düsüs anini ggösteren videoyu izledigimde cok icim yanmisti.
O an ki yasadigi dehset ve aci kimbilir ne büyüktür diye düsünmüstüm.

Simdi ise merhumun ölmeden önce katildigi protestolerda sarf ettigi sözleri gösteren su videoyu izledim..
Ahmet ATAKAN eylemde bakın nasıl görüntülendi - YouTube

Merhumun, düstükten sonra üzerinde olan giysileri bile, protesto ederken ki giysileri.

Simdi neden yaziyorum bunlari?
Kimse kimse ile ayni inanclari, görüsleri, düsünceyi paylasmak zorunda ddegil ama herkes birbirinin kutsalina, düsüncesine, görüsüne saygi duymak zorunda.

Merhumun düsüs videosuna tekrar baktim da, gercekten cok yazik!

Islam inancini benimseyenlerin bir sözü vardir.
"Allah insani tepesi üssü diker"

Inanci islam olmayanlar icin ise bu söz söyle cevrilebilir.
"Ne edersen kendine, edersin kendi kendine"

Protestolar yapilabilir, görüsler dile getirilebilir, itirazlar edilebilir.
Ama asla belli SINIRLAR gecilmemelidir.
Kutsallara dil uzatmak, siddet, zulüm, kaos, mala zarar vermek insanlarin hak elde etmelerine degil, insanliktan cikmalarina sebep olur.

Bu basligi acmam ve bunlari dile getirmemin sebebi;
Burada kadinlar var yani anneler.
Cocuklarinizi yetistirirken lütfen SINIRLARI ögretin.

Merhumun tepesinin üzerine düsütügü videoyu izledigimden beri icimde bir tuaf duygu vardi.
Hep cok büyük dehset yasadigini, cok aci cektigini düsünüyordum, hatta dilede getirmistim
O anda yasadigi dehset, aci ne kadar büyüktür

Belki " ALLAH insani tepesi üssü diker" sözünün tecellisidir belki degil, bunu sadece ALLAH bilir.
Ama insanlar birseysleri söylerken, bir seyleri yaparken sectigi kelimelere, SINIRLARA dikkat etmeli.

Bana göre cok yazik etmis kendine, cünkü inancim geregi simdi hesap verme zamaninin geldigine inaniyorum.
Rahman olan ALLAH in merhameti cok büyüktür, ALLAH ona merhamet etsin.

Ayni inanci paylasmayanlar icinse;
Yine sadece lütfen SINIRLARIMIZI unutmayalim diyebilirim!

Son düzenleme:
Ya hakikaten kanım donuyor şu yazdıklarınıza!! İnançsız insanların hepsi böyle ölmeyi mi hak ediyor yani? Siz evladınızı inançlı bir birey olarak yetiştirmeye karar verdiniz.Kuran kurslarına gönderdiniz,dini bilgilerle donattınız ama çocuğunuz büyüdü, okudu,araştırdı anne ben ateist oldum dedi ki böyle insanları yakinen tanıyorum..Lütfen 22 yaşında hayatını kaybetmiş bir insanın üzerinden ahkam kesmeyiniz,kınamayınız! Bak o inançsızdı,küfür etti Allah da onu tepe taklak etti gibi bir söylem ne kadar vicdandan uzak! Gencecik bir insanın ölümünü samanyolunun kalp gözüne çevirip ibretlik olarak yansıtmayınız sizinde evladınız vardır ya da olacaktır bilemiyorum.Lütfen diyorum sadece lütfeeenn!!

Ahmet Atakan in, polisin attigi biber gazinin, basina carpmasi sonucu öldügü yönünde ki haberlerin yalan oldugu anlasilmistir.
Gerek otopsi raporunda, gerek olay anini gösteren mobese kayitlarinda, murhumun catidan düserek öldügü anlasilmistir.

Ahmet Atakan in ölüm anini yani catidan düsüs anini ggösteren videoyu izledigimde cok icim yanmisti.
O an ki yasadigi dehset ve aci kimbilir ne büyüktür diye düsünmüstüm.

Simdi ise merhumun ölmeden önce katildigi protestolerda sarf ettigi sözleri gösteren su videoyu izledim..
Ahmet ATAKAN eylemde bakın nasıl görüntülendi - YouTube

Merhumun, düstükten sonra üzerinde olan giysileri bile, protesto ederken ki giysileri.

Kimse kimse ile ayni inanclari, görüsleri, düsünceyi paylasmak zorunda ddegil ama herkes birbirinin kutsalina, düsüncesine, görüsüne saygi duymak zorunda.

Merhumun düsüs videosuna tekrar baktim da, gercekten cok yazik!

Islam inancini benimseyenlerin bir sözü vardir.
"Allah insani tepesi üssü diker"

Inanci islam olmayanlar icin ise bu söz söyle cevrilebilir.
"Ne edersen kendine, edersin kendi kendine"

Kutsallara dil uzatmak, siddet, zulüm, kaos, mala zarar vermek insanlarin hak elde etmelerine degil, insanliktan cikmalarina sebep olur.

Merhumun tepesinin üzerine düsütügü videoyu izledigimden beri icimde bir tuaf duygu vardi.
Hep cok büyük dehset yasadigini, cok aci cektigini düsünüyordum, hatta dilede getirmistim

Belki " ALLAH insani tepesi üssü diker" sözünün tecellisidir belki degil, bunu sadece ALLAH bilir.
Ama insanlar birseysleri söylerken, bir seyleri yaparken sectigi kelimelere, SINIRLARA dikkat etmeli.

Bana göre cok yazik etmis kendine, cünkü inancim geregi simdi hesap verme zamaninin geldigine inaniyorum.

Ayni inanci paylasmayanlar icinse;
Yine sadece lütfen SINIRLARIMIZI unutmayalim diyebilirim!

mükemmel misiniz? o halde büyük konuşmayın "Allah insani tepesi üssü diker" miş.

Ya hakikaten kanım donuyor şu yazdıklarınıza!! İnançsız insanların hepsi böyle ölmeyi mi hak ediyor yani? Siz evladınızı inançlı bir birey olarak yetiştirmeye karar verdiniz.Kuran kurslarına gönderdiniz,dini bilgilerle donattınız ama çocuğunuz büyüdü, okudu,araştırdı anne ben ateist oldum dedi ki böyle insanları yakinen tanıyorum..Lütfen 22 yaşında hayatını kaybetmiş bir insanın üzerinden ahkam kesmeyiniz,kınamayınız! Bak o inançsızdı,küfür etti Allah da onu tepe taklak etti gibi bir söylem ne kadar vicdandan uzak! Gencecik bir insanın ölümünü samanyolunun kalp gözüne çevirip ibretlik olarak yansıtmayınız sizinde evladınız vardır ya da olacaktır bilemiyorum.Lütfen diyorum sadece lütfeeenn!!

Siz okuduklarinizdan bunu mu anladiniz:)
Ne kadarda yazik, bir öfkeyle klawyeye sarilmissiniz.
Yazida anlatilani bile umursamamissiniz.
Inancsiz insanlar ölsün kelimesi tam olarak nerede:)
Oysaki merhuma ALLAH tan merhamet dilemistim:)
Su kisimlari tekrar okuyun, idrak edin sonra konusalim.

Okuduktan sonra hala anlatilmak istenileni anlayamiyorsaniz baska söze gerek yok!

Son düzenleme:
Ben okuduğumu idrak edebiliyorum merak etmeyin.Öfkeyle klavyeye sarılsam çok daha ağır şeyler yazabilirdim ki sınırlarımı çok iyi biliyorum. Sizde eğer iyi okuduysanız neye takıldığımı anlarsınız.Olayı Allah'ın tecellisi olarak saptırmış olmanız çok yanlış! İyi geceler

Takılma boşuna.....Allaha havale etmekte fayda var......ne olursa olsun ölen çocuk yaşta.......bazı insanlarda olmayınca olmuyor işte..........gaz fişeğiyle düşüp ölebileceği aklına gelmiyor işte

Malesef boyle olmuyor iste. Ben ateistim ve benim gorusume hicbir musluman arkadasim saygi duymadi, bir cok kere dislandim muslumanlar tarafindan. Ben, Alevi olsun, Kurt olsun, musluman, hristiyan, ateist veya zenci olsun her insanla gorusurum ama siz muslumanlarin cogu gercekten cok saygisizsiniz. Hep kendiniz dogrusunuz, hep kendiniz herseyi bilirsiniz. Oyle degil iste...
Asil sizler saygi gosterin bize!

Ben okuduğumu idrak edebiliyorum merak etmeyin.Öfkeyle klavyeye sarılsam çok daha ağır şeyler yazabilirdim ki sınırlarımı çok iyi biliyorum. Sizde eğer iyi okuduysanız neye takıldığımı anlarsınız.Olayı Allah'ın tecellisi olarak saptırmış olmanız çok yanlış! İyi geceler

Ne olarak görecektik başka.Allahımıza Peygamberimize küfür eden insanı göklere çıkardınız be yeter artık !

ıyı guzelde ınancı olup olmadıgını neden sız yargılıyosunuz?ayrıca yazınızdan ınancsızdı bu sekılde olumu hakettı gıbı bı yorum cıkardım! kusura bakmayın ama ıster ınanclı olsun ıster ınancsız kımse bu sekılde olmeyı haketmez....:19:

bende gerçekten üzülmüştüm...içim acımıştı...

taki bu videoyu izleyene kadar.

şimdi birileri çıkıp diyorya ne yani allaha küfretti diye ölmesimi lazım.hayır değil tabiki.ama ben ve benim gibi müslüman olan bazı arkadaşlarında,bu videoyu izledikten sonra öldü diye üzülmesimi lazım ?

kusura bakmayın ama inancıma küfredene,yada vatanımı bölmeye çalışana,veyahut mazluma zulmedene üzülmüyorum ve evet bu vicdansızlıksa vicdansızım ben. saydıklarıma üzülmek isteyen hümanist arkadaşlar buyursun üzülsünler,ama dünyada katliamlar yaşanırken,inançlara küfredilirken,bu yazıma kanınız donmayıversin rica ediyorum.

bende gerçekten üzülmüştüm...içim acımıştı...

taki bu videoyu izleyene kadar.

şimdi birileri çıkıp diyorya ne yani allaha küfretti diye ölmesimi lazım.hayır değil tabiki.ama ben ve benim gibi müslüman olan bazı arkadaşlarında,bu videoyu izledikten sonra öldü diye üzülmesimi lazım ?

kusura bakmayın ama inancıma küfredene,yada vatanımı bölmeye çalışana,veyahut mazluma zulmedene üzülmüyorum ve evet bu vicdansızlıksa vicdansızım ben. saydıklarıma üzülmek isteyen hümanist arkadaşlar buyursun üzülsünler,ama dünyada katliamlar yaşanırken,inançlara küfredilirken,bu yazıma kanınız donmayıversin rica ediyorum.

Evet, dedigin gibi vicdansizsin canim. :19:

Bir insan ne olursa olsun ölmüs ya!
O anda yasadigi dehset, aci ne kadar büyüktür hic düsündünüz mü?
O öldü gitti, annesinin yüregi kaniyordur.
Hala bu ölümü diline dolamak insanlik degildir.

Ölüleri yaristirmayi ve ölüler üzerinden idoleji savunuculugu yapmayi birakin!

O atilan taslarin, sopalarin biri, bir polisin basina gelebilir ve bir poliste orada sehit olabilirdi!

Yalis birseyler var, göremiyor musunuz?

Birakin artik ölü yaristirmayi, ölü yaristirmanin kimseye bir faydasi yoktur.

Ölü üzerinden birseyler yapmaya calismak, davranislarin en acinasi, en zavallicasidir.
Dedigim gibi orada düsüp ölen Ahmet olmayabilirdi.

KAfasina gelen bir tasla bir poliste sehit olabilirdi.

Ortada yanlis birseyler var!

Artik herkes biraz silkinsin,biraz sagduyu, biraz ölüye saygi!

Ne güzel yazmışsınız diğer konunuzda...

Bir de her cevabınız için büyük puntolarla konu açıp,"Bu böyledir,şu şöyledir,işte o kadar !" diye yazmanıza gerek yok.

Bu konu zaten (1'i sizin) diğer 2 başlıkta konuşuluyor.

WeisS sabah sabah sinirlerim hopladi cidden
Yarin sen nasil vefat edecegini biliyor musun da insanlari boyle yadirgama kucuk gorme curretini buluyorsun kendinde

Son düzenleme:
Bir genç vatandaşlık hakkını kullanırken öldürülüyor, siz önce üzülüyor, sonra bir video izleyip haketmiş ama diyorsunuz.

Madem bu kadar derin bir muhakeme yeteneğiniz varsa tepenizdeki adamların videolu fotoğraflı kanıtlarına rağmen vatanı sattığına, din tüccarlığı yaptığına neden inanmıyorsunuz?

Yazida "haketmiste düsmüs" tam olarak nerede?

Yada "inancsizlar ölsün" cümlesi nerede?

Veyahut " sadece müslümanlarin inancina saygili olun" cümlesi nerede?

Suraya cevap yazan kisilerin gecmis mesajlarini baksak, bircogunun " büyük konusma" diye cevap yazdigi bir mesaj bulabiliriz.
Hatta burada bile var.

Insanlarin, büyük konusmanin bile kötü bir sonucu olacagini düsünmesi abes degil de, kutsala küfretmenin kötü sonuclari olabilecegini düsünmek mi abes?

Kaldiki, kesinlikle bu yüzden oldu gibi birsey yok yazida.
Tam tersine " Allah bilir" diyorum?

Evet ben bilemem Allah bilir, inancsiz olanlar icinse kimse bilemez.

Daha önce bu konuda acilmis basliklar var evet biride bana ait.
O baslikta yazdiklarimda aynen dogru.
Ne diyorum " ölüleri yaristirmayin!"

Burada ne deniyor?
NE olursa olsun bazi sinirlari asmayin.
Kutsallara küfürde bunlardan biri.
Hickimsenin kutsalina, inancina, düsüncesine karsi sinirlari asmayin.

Burada bile bazi kurallar var.
O kurallara uyulmadigi zaman ceza veriliyor.
Hayatin kendi icinde ki kurallar neden hice sayiliyor!

Simdi ben sinirlari asmayin kötü sonuclari olabilir dedigim zaman, murhuma üzülmemismi oldum:)

Belkide merhumla ayni düsüncede olanlardan fazla üzüldüm!

Neden biliyormusunuz?
Inancima göre suan onun durumunun cok kötü oldugunu düsündügüm icin.
Bu nedenle onun icin ALLAH tan merhamet diledim/ diliyorum.
Kaciniz " Allah ona merhamet etsin" ediniz?
Inancsiz olanlar icin degil bu sözüm.
Onlar icinse , SINIRLARIN asilmasinin dogru olmadigi gercegini dile getiriyorum.

Yazida tuaf olan sey ne?
Sinirlari asmayin, saygili davranin demek mi?

Son düzenleme:
Ya benim cevremdeki erkekler cok kufurbaz ya da sizin cevreniz cok temiz. Maclarda orada burada bu kufru eden onlarca kisiyi gordum. Soylenmemsi gereken seyleri sinirle kendine hakim olamayarak soyleyebilir insan. Mesela benim esim namazinda niyazinda ama Allah affetsin mac seyrederken onun agzindan bile duydum. Bu genc de cok atesli bi ortamda seytana uymus olabilir. By dunyada neler oluyor da "Allah tepesi ustu dikmiyor"

Bu olumu o kufure baglamak sacma. Bize dusmez.

Ölüm arkasından konuşmak zorunda bırakmayın insanı , önce herkes saygı duyduğu davanın ölümüne saygı duysun ve onu her yerde ağzınıza almasın ki , sonra birileri çıkıp videolarla karşılık vermesin .

Her yerde aynı konu , her yere aynı şeyi yazacağım bende ; DÜŞÜNCEM TEK ÇÜNKÜ .Sağa sola duruma göre oynamıyor .

Bu video birilerinin mukaddes değerlerine saldırıdır .Kimse kimseye benim değerime saygı duy deme hakkına sahip değildir ama herkesin bir değer verdiği vardır unutulmasın .Biri bir gün sizin için çok mukaddes bir değere , bir lidere ağzından köpükler çıka çıka küfürler ederse , siz onun ölümüne üzülün de bana erdem öğretin .

Çok geriye gitmeye gerek yok , az tazeleyin hafızalarınızı .Kimler için nefes almayı bile haketmiyor dediniz ???

Haklısınız haksızsınız çıkarımı yapmıyorum dikkatinizi çekerim .

Birileri çıkıp sizin için çok değerli manevi şeylere küfür , hakaret vs ... söylediğinde , insandır sinirlenmiştir mi dediniz ?

Yapmayın vallahi de yapmayın billahi de yapmayın artık .

Demiş diye mi ölmüş ?

Haşa ...Ben nereden bileyim bunu . Ama demiş işte , benden saygı beklemeyin .Saygısızlık zaten yapmam meraklanmayın .

Son düzenleme:
Hanımlar büyük kısmımızda okuduğunu anlamama gibi bir sorun var herhalde.İnsan cevap yazmaya,konu açmaya çekiniyor.Sadece yazısında ne kasd ettiğini anlatabilmek için sayfalarca bile dil dökmesi gerekiyor.Bi de "ben zekiyim anlıyorum zaten "tripleri var ki aman aman..

Merhumun vefatına üzüldüm elbette bu görüntüleri izledikten sonra daha da üzüldüm ama inancım adına,keşke yüzünü Hakka dönmüş ve iman üzere ölmüş olsaydı.3 günlük dünya hayatı bir şekilde nihayetlenecek ama işin öteki tarafı ağır..

Burada hümanizm edebiyatı yapan arkadaşlar yarın rte ölünce de aynı vicdanı sergileyecekler mi merak ediyorum.Merak etmiyorum da söylemimi yumuşatıyorum.

Hemen senin akıbetin ne muhabbetine girmeyiniz.Topik itibariyle benim hakkımda konuşmuyoruz.

Diğer topiğin kapandığını gördükten sonra bu topiği görmek...

Ben bu filmin sonunu biliyorum.

Back