Ahmet Atakan in, polisin attigi biber gazinin, basina carpmasi sonucu öldügü yönünde ki haberlerin yalan oldugu anlasilmistir.
Gerek otopsi raporunda, gerek olay anini gösteren mobese kayitlarinda, murhumun catidan düserek öldügü anlasilmistir.
Ahmet Atakan in ölüm anini yani catidan düsüs anini ggösteren videoyu izledigimde cok icim yanmisti.
O an ki yasadigi dehset ve aci kimbilir ne büyüktür diye düsünmüstüm.
Simdi ise merhumun ölmeden önce katildigi protestolerda sarf ettigi sözleri gösteren su videoyu izledim..
Ahmet ATAKAN eylemde bakın nasıl görüntülendi - YouTube
Merhumun, düstükten sonra üzerinde olan giysileri bile, protesto ederken ki giysileri.
Simdi neden yaziyorum bunlari?
Kimse kimse ile ayni inanclari, görüsleri, düsünceyi paylasmak zorunda ddegil ama herkes birbirinin kutsalina, düsüncesine, görüsüne saygi duymak zorunda.
Merhumun düsüs videosuna tekrar baktim da, gercekten cok yazik!
Islam inancini benimseyenlerin bir sözü vardir.
"Allah insani tepesi üssü diker"
Inanci islam olmayanlar icin ise bu söz söyle cevrilebilir.
"Ne edersen kendine, edersin kendi kendine"
Protestolar yapilabilir, görüsler dile getirilebilir, itirazlar edilebilir.
Ama asla belli SINIRLAR gecilmemelidir.
Kutsallara dil uzatmak, siddet, zulüm, kaos, mala zarar vermek insanlarin hak elde etmelerine degil, insanliktan cikmalarina sebep olur.
Bu basligi acmam ve bunlari dile getirmemin sebebi;
Burada kadinlar var yani anneler.
Cocuklarinizi yetistirirken lütfen SINIRLARI ögretin.
Merhumun tepesinin üzerine düsütügü videoyu izledigimden beri icimde bir tuaf duygu vardi.
Hep cok büyük dehset yasadigini, cok aci cektigini düsünüyordum, hatta dilede getirmistim
Belki " ALLAH insani tepesi üssü diker" sözünün tecellisidir belki degil, bunu sadece ALLAH bilir.
Ama insanlar birseysleri söylerken, bir seyleri yaparken sectigi kelimelere, SINIRLARA dikkat etmeli.
Bana göre cok yazik etmis kendine, cünkü inancim geregi simdi hesap verme zamaninin geldigine inaniyorum.
Rahman olan ALLAH in merhameti cok büyüktür, ALLAH ona merhamet etsin.
Ayni inanci paylasmayanlar icinse;
Yine sadece lütfen SINIRLARIMIZI unutmayalim diyebilirim!
Gerek otopsi raporunda, gerek olay anini gösteren mobese kayitlarinda, murhumun catidan düserek öldügü anlasilmistir.
Ahmet Atakan in ölüm anini yani catidan düsüs anini ggösteren videoyu izledigimde cok icim yanmisti.
O an ki yasadigi dehset ve aci kimbilir ne büyüktür diye düsünmüstüm.
Simdi ise merhumun ölmeden önce katildigi protestolerda sarf ettigi sözleri gösteren su videoyu izledim..
Ahmet ATAKAN eylemde bakın nasıl görüntülendi - YouTube
Merhumun, düstükten sonra üzerinde olan giysileri bile, protesto ederken ki giysileri.
Simdi neden yaziyorum bunlari?
Kimse kimse ile ayni inanclari, görüsleri, düsünceyi paylasmak zorunda ddegil ama herkes birbirinin kutsalina, düsüncesine, görüsüne saygi duymak zorunda.
Merhumun düsüs videosuna tekrar baktim da, gercekten cok yazik!
Islam inancini benimseyenlerin bir sözü vardir.
"Allah insani tepesi üssü diker"
Inanci islam olmayanlar icin ise bu söz söyle cevrilebilir.
"Ne edersen kendine, edersin kendi kendine"
Protestolar yapilabilir, görüsler dile getirilebilir, itirazlar edilebilir.
Ama asla belli SINIRLAR gecilmemelidir.
Kutsallara dil uzatmak, siddet, zulüm, kaos, mala zarar vermek insanlarin hak elde etmelerine degil, insanliktan cikmalarina sebep olur.
Bu basligi acmam ve bunlari dile getirmemin sebebi;
Burada kadinlar var yani anneler.
Cocuklarinizi yetistirirken lütfen SINIRLARI ögretin.
Merhumun tepesinin üzerine düsütügü videoyu izledigimden beri icimde bir tuaf duygu vardi.
Hep cok büyük dehset yasadigini, cok aci cektigini düsünüyordum, hatta dilede getirmistim
O anda yasadigi dehset, aci ne kadar büyüktür
Belki " ALLAH insani tepesi üssü diker" sözünün tecellisidir belki degil, bunu sadece ALLAH bilir.
Ama insanlar birseysleri söylerken, bir seyleri yaparken sectigi kelimelere, SINIRLARA dikkat etmeli.
Bana göre cok yazik etmis kendine, cünkü inancim geregi simdi hesap verme zamaninin geldigine inaniyorum.
Rahman olan ALLAH in merhameti cok büyüktür, ALLAH ona merhamet etsin.
Ayni inanci paylasmayanlar icinse;
Yine sadece lütfen SINIRLARIMIZI unutmayalim diyebilirim!
Son düzenleme: