• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duşakabin Temizliği

papatyalitac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
219
63
13
Kızlar bizim duşakabinde böyle lekeler var cifle banyo temizleyici ile vs temizledim yok olmuyor bakın bazı yerleri tırnağımla kazıdım öyle oldu ne ile temizlesek kireç pas sökücü falan iyo gelirmi
8zNzga.jpg

Kireç çözücü birebir , ben kireç çözücüyle başedebildim , başka türlü temizlenmiyor çünkü . Kolay gelsin :)
Kızlar bizim duşakabinde böyle lekeler var cifle banyo temizleyici ile vs temizledim yok olmuyor bakın bazı yerleri tırnağımla kazıdım öyle oldu ne ile temizlesek kireç pas sökücü falan iyo gelirmi
8zNzga.jpg

Yoo tel olmaz iyice alaca belece çizilir sonra :) o temizlik bezleri var ya , eline eldiven tak , beze dök dök sil , sonra da durula bir güzel de kurula , kireçten eser kalmıyo :KK66:
Tamam ben hemen markete kirec sokucu almaya ama ilk basta cif poset deneyecegim

8zNzga.jpg
canım sır marka duşakabin temizliyicisi var ondan kullanabilirsin yada kireç sökücüyü fısfıslı bir şişeye koyup sıkarak ta kullanabilirsin pırıl pırıl olur kolay gelsin :)

Back
X