Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yazıldımı bilmiyorum ama ELMA SİRKESİ DİYORUM.
Bir bezi elma sirkesiyle ıslatın ve duş kabin camlarınızı silin farkı göreceksiniz :)
Ben hatta fayanslarımıda bununla siliyorum sonuç süper. Hem zararsız.
ben sirkeli su ile temizliyorum ardından duruluyorum ve pırıl pırıl oluyor ve geç kirleniyor..kesinlikle deneyin bende annemden öğrenmiştim bu formülü:))
duşakabin temizliği icin sizin kullandığınız markanın banyo-wc temizlik sıvısı bu konuda süper.
eger elinizde varsa ki mutlaka vardır onu püskürtüp silin kirecten eser kalmadığını ve günlerce temiz kaldığını göreceksiniz...
duşakabin temizliği icin sizin kullandığınız markanın banyo-wc temizlik sıvısı bu konuda süper.
eger elinizde varsa ki mutlaka vardır onu püskürtüp silin kirecten eser kalmadığını ve günlerce temiz kaldığını göreceksiniz...
yader hanım sadece bir noktadaki kireç lekelerini götürmedi. onu hiçbir deterjan götürmüyor zaten. yalnız benim fısfısım olmadığı için güzel nüfuz etmemiş de olabilir. süngere döküp öyle sürüyorum çünkü. zaten eşim de sağolsun geçen banyo tuvaleti temizlerken boca etmiş, üzerinde fısfısla yapın yazıyordu ama olmadığı için böyle kullandım diyor nerdeyse hiç kalmamış temizleyicim. bharlı temizleyici de kar etmedi. sırada elmalı sirke var :44:
O banyo wc temizleyicisinin cikaramadigi kirec lekesi gormedim şimdiye kadar.
Onu kullandığınız sünger ilk defa kullanılmalı. Süngere dokun eger leke cok zorluysa bekletin biraz ovalayin, sıcak suyla silin ardından temiz bir bezle kurulayın. Miss gibi olur.
Benim artık dusakabinim kirec bile tutmuyor. Temizlikcim soklarda
O da artık benim ürünlerden kullanıyor.resmen mucize diyor.
Bu urunler bitkisel olduğu icin kullanım talimatlarına cok dikkat etmek gerekiyor.
Daha once kimyasala bulaşmamış bezlerle kullanılması gerekiyor ayrica öyle bol bol dökmeye hic gerek yok yazık israf olmuş.
En kısa zamanda hem ürünü hemde spreyini tekrar edinin bence.
Dediğiniz gibi yaptım ve çok şaşırdım, lekeler gitti! Hem kurumuş badana izi gibi olan kireçler hem de banyo zeminine yakın sarımsı renkler. Buharlı makinenin cifin mr muscle'ın etki etmediği lekeleri götürdü ya pes:S Bilgi için çok sağolun.
Dediğiniz gibi yaptım ve çok şaşırdım, lekeler gitti! Hem kurumuş badana izi gibi olan kireçler hem de banyo zeminine yakın sarımsı renkler. Buharlı makinenin cifin mr muscle'ın etki etmediği lekeleri götürdü ya pes:S Bilgi için çok sağolun.
Rica ederim daha once de dediğim gibi ürünlerin gücü inanılmaz derecede.
Önemli olan gercekten kullanma talimatlarına uygun sekilde kullanıldığı taktirde mucizeler yaratıyor.
Hanimlar icin buyuk yardımcı valla!