- 7 Kasım 2013
- 13.435
- 31.575
- Konu Sahibi meredithgrey
Bana da kedi pis geliyor. Hayvanseverlerle tartışmak istemiyorum kedilerin kişisel temizliği üzerine ama evde kedi olması= o evin pis olması kafamda böyle kodlamışım. Evinde hayvan besleyen arkadaşlarım evine gidip yiyip içemiyorum kedileri neredeyse herşeyle yakın temas içinde görüyorum tabaklar bardaklar delirecek gibi oluyorum üstelik kokuyor gibi geliyor arkadaşlarım ne kokusu bilmiyorum ama saçma bir koku var. benimki de abartıdır muhtemelen ama işte herkesin taktığı bir şeyler var.
Aslında değil yani bu biraz da sahibinin tutumuna da bağlı. Bizde her gün süpürge çalışır mesela tüyler ve patilerden saçılan kumlar için. Ayrıca kum kapları sürekli değişir, temizlenir. Yani ben şöyle düşünüyorum ; bir insan pisse kedisi köpeği olmasa da pistir. Mesela arkadaşlarınızın evcili olmadığını ama tuvaletten çıkınca ellerini yıkamayan tipler olduğunu düşünün. Ama elbette kodlamalar var zinhimizde onlara bir şey diyemiyorum. Benim üç kedi ile durumum da iki tane yaramaz erkek çocuğu olan anne gibi. Sürekli bir koşma hali, halılar, kırlentler düşüyor, ortada kırılacak biblo vs. asla yok elbette. Çocuğumdan farklı görmediğim için hiç sorun etmiyorum, mutfağım da kapalıdır zaten bizim kontrolümüzde açılır hatta banyoyu da özellikle kilitliyorum çünkü büyük kedim vasistas penceresine çıkıp uyumayı seviyor Allahım çok seviyorum eksikliklerini gösterme